F64 prezintă VlogSpot, locul de joacă al vloggerilor

Conform estimărilor celor de la Google, peste 3 ani, clipurile video va reprezenta aproximativ 90% din totalul conținutului cu care userii vor intra in contact, indiferent de platforma accesată: twitch.tv, Instagram, Youtube, iar lista poate continua. Așadar, dacă vrei să faci content de calitate în următoarea perioadă, “video” trebuie să fie cuvântul în jurul căruia să îți construiești apoi întregul proiect.

F64 lansează un spațiu dedicat creatorilor de conținut, în incinta Showroom-ului F64 din București, Bd. Unirii 45, punând la dispoziție un studio complet echipat și consultață de specialitate, pentru ca tu să poți înregistra sau difuza LIVE propria sesiune de vlog.

Ești creator de conținut și ai un proiect la început de drum? Vrei să tragi un episod în studio-ul nostru, amenajat și dotat cu tot ce-ți dorești? Te-ai întrebat mereu cum e să ai la dispoziție toate ”jucăriile” necesare să-ți pui în practică ideile năstrușnice? Ești curios să testezi cele mai noi și mai performante echipamente de vlogging? Știm că de mult ți-ai dorit asta. Vino la VlogSpot by F64!

Vrei să ne arăți ce vlogger fain ești? Iată ce trebuie să faci! Completează acest formular, iar noi vom selecta din răspunsurile trimise de voi pe cele mai interesante și vom reveni cu răspuns și detaliile programării în slot-urile disponibile în cel mai scurt timp!

Cum te înscrii?

Completează formularul

Completează acest formular cu un link către portofoliul tău. Nu trebuie să ai experiență, chiar dacă ești la început de drum suntem curioși să aflăm care este povestea ta.

Alege un interval al campaniei în care ai fi interesat/ă să participi

Alege un interval în care ai fi interesat/ă să participi, iar în cazul în care ești selectat te vom contacta, vom reveni cu detaliile programării. În fiecare zi, avem câte 3 sloturi disponibile.

Calendar VlogSpot

 

Filmează următorul episod în studioul nostru modern

Odată programat, te așteptăm în studioul nostru de pe Bulevardul Unirii Nr.45.

Suntem curioși să aflăm de ce ai dori să testezi echipamentele noastre, care sunt subiectele pe care dorești să le abordezi și care este “vocea” ta. Așteptăm răspunsurile în acest formular. Am pregătit echipamentele și decorul pentru ca tu să îți filmezi următorul episod într-un spațiu modern și în același timp confortabil. 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.