Nepal în trei – o prezentare de Francisc Mraz, Gyuri Ilinca și Andrei Conțiu

Postat de: F64 F64

Pentru LIVE intră aici

Marți, 16 ianuarie, începând cu ora 19, te invităm în sala expozițională F64 să descoperi o destinație exotică, cu o aură mistică.

Trei prieteni, Francisc Mraz, Andrei Conțiu și Gyuri Ilinca vă prezintă în imagini, locuri văzute, impresii adunate și atmosfera simțită în trei feluri diferite, de-a lungul a trei săptămâni petrecute în Nepal, în trei ambianțe diferite: oraș, munte și junglă.

Locurile în sală s-au ocupat, dar avem o surpriză!

Evenimentul va fi LIVE, pe Facebook. Pentru asta, nu uita să dai follow paginii de facebook F64 și să ai notification on activat, astfel încât Facebook să te anunțe că suntem live și prezentarea a început.

Cei trei au ales regiunea Anapurna, o zonă cu o mare densitate de culturi rurale, deosebit de variate. Au plecat să cunoască o țară și să depună efort fizic și emoțional pentru această cunoaștere. Au descoperit frumuseți uimitoare și și-au exersat uimirea, fiecare în felul său. În final, s-au regăsit într-o altă ipostază, uitând de goana timpului european și depărtat. Ajunși acasă, timpul s-a frânat, ba chiar a ajuns să meargă înapoi, spre Nepal.

Multe dintre aceste emoții și frumuseți descoperite s-au strecurat în fotografiile celor trei, pe care vei avea ocazia să le admiri în timpul proiecției.

Rezultatele aventurii vor fi prezentate atât prin imagini, cât și discuții libere împreună cu cei trei invitați.