CONCURS: Pădurea, în parteneriat cu Forona, PhotoLife și Alpin Film Festival

În perioada 21 ianuarie – 17 feburarie 2019 te invităm să participi la cel mai nou concurs de pe platforma F64. Concursul este intitulat Pădurea, iar câștigătorii vor face parte dintr-o expoziție colectivă, pe lângă acordarea câte unui premiu pentru fiecare loc.

Citește regulamentul aici!

concurs

Tematica fotografiilor trebuie să fie fotografia de peisaj natural. Fotografiile trebuie să fie încadrate in tipologia de peisaj, care să aibă ca subiect pădurea în toate aspectele ei (peisaj general, floră, faună). Nu se acceptă elemente antropice, animale în captivitate sau fotografii realizate în condiții de etică discutabile. Imaginile trebuie să se alinieze la codul etic dezvoltat de Forona (Organizația fotografilor de natură din România), ce se regăsește pe www.forona.ro.

Fotografiile pot fi procesate minimal, însă nu se acceptă colajele.

Înscrie-te în concurs aici!

Modul de desfășurare

  • Fiecare Participant la Concurs poate încărca în pagina de concurs maximum 3 fotografii care respectă tema, în perioada 21 ianuarie – 17 februarie, pentru a fi considerat valid și a putea câștiga premiile oferite de către F64.
  • Jurizarea va avea loc în perioada 17-20 februarie, urmând ca pe 20 februarie să fie anunțați câștigătorii.
  • Fotografiile pot fi procesate minimal (levels, contraste, saturatie, vibrance, color balance etc.), nu se acceptă însă colajele.
  • Toate fotografiile înscrise în concurs vor fi jurizate conform criteriilor fotografice (compoziţie, cromatică, încadrare, poveste, etc.), iar câştigătorii vor fi aleși de catre juriul format din 2 reprezentanți F64, un reprezentant Forona și Dan Dinu.
  • Pentru ca un Participant la concurs să fie considerat eligibil, trebuie să îndeplinească cumulativ urmatoarele conditii:
  • Să aibă cont în platforma de concurs F64 şi să fie logat în momentul înscrierii fotografiilor în platforma de concurs.
  • Să încarce în platforma dedicată de concurs F64 maxim 3 fotografii pe tema “Pădurea”, în perioada 21 ianuarie – 20 februarie 2019.
  • Fotografiile trebuie să fie în format JPEG, cu exif, fără semnatură/watermark, dată sau alte însemne pe ele.
  • Să aibă imaginea în original, la rezoluție de print (aproximativ 24mp, minim 4.000px pe latura mare). Imaginea va fi tipărită pentru expoziția Forona pe un panou cu dimensiunea de 100x70cm.
  • Să respecte condiţiile de desfăşurare ale Concursului.
  • În momentul anunțării câștigătorilor, aceștia vor trebui să revină pe email cu fotografia la rezoluția de print, pentru a putea face parte din expoziție, plus datele de identificare (copie CI), în maxim 72 de ore, pentru a putea intra in posesia premiului aferent locului câștigat.

Înscrie-te în concurs aici!

concurs

 

Premii

  • Locul I – Voucher F64 în valoare de 1000 ron

  • Locul II –  Voucher F64 în valoare de 750 ron

  • Locul III –  Voucher F64 în valoare de 500 ron

La acest concurs nu poate participa niciun membru din organizațiile partenere, respectiv: F64, PhotoLife, Forona și Alpin Film Festival.

Citește regulamentul aici!

Ești pasionat de fotografia de peisaj? Ți-ar plăcea să-ți expui imaginile într-un cadru fain și să câștigi premii? Atunci participă și tu la concurs!

 

Câștigătorii concursului sunt: 

Locul 1: Andreea Popescu – Încețoșare

Locul 2: CosminStan -Natura Deseneaza

Locul 3: Sorinuntu – Padurea Uitata

Felicitări tuturor participanților!

 

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • “Nu se acceptă elemente antropice”? Sunt în concurs astfel de fotografii.

  • Va rog sa corectati urmatoarele greseli ortografice:
    – Un extra ‘d’ la “câștigătorii vor face parte ddintr-o expoziție colectivă”,
    – Lipseste un “a” pe lângă acordarea câte unui premiu pentru fiecare loc. Ar trebui sa fie “pe lângă acordarea a câte unui premiu pentru fiecare loc.”
    – Aici sunt doua greseli: “pentru a în concurs” pentru premiile oferite (“de catre”) F64.
    Va multumesc si spor la concurs.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.