DJI lansează Smart Controller

DJI a lansat la CES 2019, în Las Vegas, un produs foarte interesant și anume, o telecomandă dedicată dronelor.

DJI Smart Controller a fost conceput pentru a maximiza experiența zborului în aer liber, fiind compatibil și cu DJI Mavic 2, DJI Mavic 2 PRO, DJI Mavic 2 zoom și restul dronelor care sunt echipate cu OcuSync 2.0. La F64 vei putea achiziționa câteva modele la pachet cu acest controller, în curând.

DJI

Specificații

  • Funcții Wi-Fi și Bluetooth
  • OcuSync 2.0
  • 16gb memorie internă
  • Slot microSD până la 128gb
  • Port HDMI
  • Greutate: aproximativ 630g

Controller-ul dispune de un ecran de înaltă calitate, care ilustrează imagini vivide, chiar și în condiții dificile. Modul de operare este unul intuitiv și vine cu funcții preinstalate precum SkyTalk sau aplicația DJI GO 4, totul pentru ca tu să explorezi peisaje uimitoare în cel mai scurt timp.

DJI

Display foarte luminos

Ecranul de 5.5 inch al DJI Smart Controller are o rezoluție de 1080p, o luminozitate excelentă chiar și în soare puternic. La 1000 cd/m2 display-ul este de aproximativ 2 ori mai luminos ca un ecran obișnuit al dispozitivelor smart.

OcuSync 2.0 și Transmisie video Full-HD

DJI Smart Controller dispune și de tehnologia OcuSync 2.0 ce facilitează transmisia video HD și trece automat de la, în funcție de situație, de la 2.4 GHz la 5.8 GHz și invers, pentru a reduce interferențele din exterior, care pot afecta modul de operare al dronei și calitatea imaginii. Acest lucru menține și o transmisie stabilă până la distanțe de 8km.

DJI

Eficient și portabil

Se contectează la dorna ta cum este pornit pentru a nu pierde niciun moment de acțiune. Design-ul prezintă butoane detașabile și este suficient de portabil pentru a-l căra peste tot cu ușurință. Operarea stabilă poate fi menținută între -20°C – 40°C ceea ce îți permite o experiență mai diversificată indiferent de anotimp.

DJI

DJI Go Share

Transferi fără bătăi de cap fotografiile și filmulețe aeriene de pe DJI Smart Controller către telefonul tău prin aplicația DJI Go 4, care dispune de noua funcție Go Share.

Sistem personalizat

Sistemul Android a fost personalizat pentru DJI Smart Controller și optimizat pentru aplicația DJI GO 4 pentru o utilizare fără restricții și constrângeri. Controller-ul suportă și aplicații third-party, pentru o varietate de opțiuni de distribuție și editare sau procesare a clipurilor și fotografiilor.

DJI

Performanță audio și video excelentă

Dispune de un microfon integrat cu speaker, care ajută la transmisiile live. De asemenea, opțiunea de playback video este posibilă prin portul HDMI, la rezoluție 4k, 60fps.

SkyTalk

Noua funcție SkyTalk reprezintă o modalitate faină de a împărtășii cu alții experiența ta aeriană. O poți folosi pentru transmisii live pe rețelele sociale în timpul folosirii dronei. În plus, îți permite și distribuirea de clipuri scurte instant.

DJI

Baterie durabilă

La cei 5000mAh, DJI Smart Controller dispune și de încărcare rapidă și are o durată de viață de 2.5 ore dacă este folosită continuu.

Descoperă ofertele DJI de la F64, aici.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.