5 idei de cadouri pentru fotografii entuziaști

Postat de: F64 F64

Cum sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar noi am început o nouă campanie dedicată cadourilor, ne-am gândit să-ți facem câteva ghiduri scurte de cadouri potrivite pentru 4 tipuri de cumpărători frecvenți ai magazinului F64.

Descoperă ofertele aici!

cadouri

Așadar, continuăm seria cu tipologia prin care am trecut cu toții când amînceput să ne jucăm cu echipamentul foto și anume, entuziaștii. Cum sărbătorile sunt perioada din an în care toțisperăm să fim mai aproape de cei dragi, un pasionat entuziast caută cu această ocazie să surprindă cadre cât mai memorabile, așa că, hai să vedem ce cadouri i-ar fi de ajutor:

#1 Cărți foto

Să faci fotografii bune presupune mai mult. Sigur, cheia este să faci cât mai multe fotografii, să încerci tehnici, să explorezi compoziții și să-ți găsești subiecte interesante, însă, citind despre fotografie vei afla o grămadă de informații utile, fie că ți s-a părut mereu manualul unui aparat complicat sau că vrei să descoperi imaginile fotografilor consacrați ori să citești sfaturi utile.

La F64 găsești o sumedenie de cărți foto de la albume, la ghiduri, dicționarul ilustrat și multe altele.

#2 Geantă foto

Deții un compact micuț, un mirrorless cu multe obiective sau o întreagă trusă de DSLR? Ei bine, la F64 găsești genți foto pentru toate tipurile de vreme și toate tipurile de aparate foto, fie că sunt digitale, pe film, voluminoase sau compacte.

#3 Filtre foto