Canon îşi extinde gama de proiectoare 4K

Canon îşi extinde gama de proiectoare 4K cu două modele noi, printre care se află şi cel mai compact şi uşor proiector 4K nativ din lume

  • Canon 4K5020Z
  • Canon RS-SL07RST
  • Canon LX-MH502Z

Canon

Canon Europe anunţă astăzi lansarea modelelor 4K5020Z şi LX-MH502Z, două proiectoare profesionale foarte uşor de folosit şi care oferă rezoluţie 4K. Modelul 4K5020Z dispune de cel mai compact şi uşor șasiu din lume, asigurând o luminozitate de 5.000 de lumeni. Acest proiector cu obiective interschimbabile oferă o calitate inegalabilă a imaginii, datorită obiectivului RS-
SL07RST – un obiectiv 4K dezvoltat recent şi care foloseşte cele mai avansate lentile din sticlă Canon, ce asigură caracteristici optice remarcabile şi clare. Sporind şi mai mult valoarea portofoliului de proiectoare Canon, modelul LX-MH502Z – cel mai bun din această clasă – este un proiector cu laser DLP, care foloseşte o tehnologie inovatoare de mișcare a pixelilor, pentru a obţine cu uşurinţă rezoluţie 4K UHD.

Proiectoare cu laser uşor de instalat, care oferă rezoluţie 4K

Atât modelul 4K5020Z, cel mai ușor proiector LCOS 4K din lume, cât şi modelul LX-MH502Z, care cântăreşte doar 9,3 kg, oferă multiple posibilităţi de proiectare, în special în spaţii mici sau dificile. Proiectorul 4K5020Z este echipat cu un obiectiv motorizat pentru a simplifica cerinţele referitoare la planificare, în timp ce dioda cu laser şi sursa de lumină cu fosfor galben ale ambelor proiectoare permit utilizarea acestora în orice poziţie la 360 de grade, asigurând versatilitate absolută. În plus, acum proiectarea portretelor este compatibilă cu standardele aplicaţiilor de panouri digitale.

Proiectorul 4K5020Z foloseşte șasiul Canon lansat recent, dotat cu montură simplă, care este compatibilă cu şapte obiective Canon. Proiectorul 4K5020Z este cel mai versatil model Canon de până acum, permiţând utilizarea alături de o gamă largă de obiective, începând cu noul RS-SL07RST, un obiectiv 4K dedicat şi continuând cu obiective cu zoom ultragrandangulare şi super telefoto cu un singur proiector. Asigurând şi mai multă stabilitate, montura fără arc şi mecanismul de blocare, folosite la obiective profesionale pentru televiziune, oferă rezultate impecabile.

Canon

Luminozitate intensă, reproducere de imagini de înaltă calitate

O premieră pentru Canon, modelul LX-MH502Z foloseşte o tehnologie inovatoare de mutare a pixelilor pentru a obţine rezoluţia 4K UHD în format 3840 x 2160, cu eforturi financiare şi tehnologice minime. În comparaţie, modelul 4K5020Z oferă rezoluţie 4K nativă pentru formatul 4096 x 2160, pentru investiţii sigure în domeniul proiectoarelor.

Oferind imagini clare, text precis şi o grafică plăcută, modelele 4K5020Z şi LX-MH502Z sunt dotate cu două intrări HDMI şi oferă calitate 4K/60p folosind un singur cablu HDMI, plus HDR şi 4K, la 60p şi 30p. Procesoarele de imagine de înaltă calitate Canon sunt compatibile cu o multitudine de formate media, oferind o proiectare clară a imaginilor şi a redărilor video.

Folosind o sursă de lumină cu diodă laser albastru şi o roată cu fosfor galben, noile proiectoare produc 5000 de lumeni, oferind o proiectare puternică, în culori şi detalii intense, chiar şi în medii iluminate puternic. Setările de imagine multiple asigură o reproducere precisă a conţinutului, inclusiv DICOM sim care oferă o scală de gri clară pentru afişarea radiografiilor medicale. Gama extinsă de culori, obţinută la modelul LX-MH502Z prin implementarea unei noi roţi de culoare care acoperă sRGB, asigură reproducerea fidelă a culorilor pentru toate tipurile de suporturi. Folosind tehnologia HDR, modelul LX-MH502Z foloseşte un raport de contrast dinamic intens de 50.000:1 pentru a reproduce culori intense, bogate, fidele, oferind imagini pline de viaţă.

Tehnologie optică puternică şi clară

Pentru a se asigura că integratorii de sisteme profită din plin de rezoluţia 4K nativă impresionantă a modelului 4K5020Z, Canon a lansat astăzi un nou obiectiv 4K. Modelul RS-SL07RST foloseşte sticlă Canon şi oferă imagini curate şi clare ce asigură calitatea imaginii la cel mai înalt standard din industrie. Având un zoom motorizat de 1,76x, obiectivul RS-SL07RST crește flexibilitatea proiectorului şi asigură geometria perfectă a imaginilor.

Dotat cu un zoom de 1,6x şi permiţând deplasarea obiectivului grandangular, LX-MH502Z oferă versatilitate la instalare pentru o gamă largă de aplicaţii. Atunci când proiectează un spaţiu delimitat pe o suprafaţă mare, modelul LX-MH502Z foloseşte 1-chip DLP pentru a obţine un interval de proiecţie mare, de până la 300 de inci (6,5 m lăţime).

Oferind o integrare şi mai uşoară, modelul 4K5020Z poate asigura o deplasare foarte amplă a obiectivului, de +/- 73% pe verticală (sau în modul extins, de 104%) şi de +/- 11% pe orizontală, creând o zonă de proiectare potenţială imensă. Modelul LX-MH502Z poate asigura o deplasare a obiectivului grandangular de +/- 60% pe verticală şi de +/-23% pe orizontală, ceea ce permite ca imaginea să fie ajustată fără a fi necesară înclinarea sau repoziţionarea proiectorului.

Uşor de utilizat şi de întreţinut

Fiind un model (destul de) autonom, 4K5020Z este dotat cu o funcţie de planificare pe 12 luni, care permite programarea şi automatizarea alimentării cu energie, a semnalului şi a obiectivelor, precum şi calibrarea, pentru reducerea timpului de gestionare. Gândite pentru a reduce semnificativ costul de exploatare a proiectoarelor 4K, modelele 4K5020Z şi LX-MH502Z sunt dotate cu o sursă de lumină cu laser pentru a permite funcţionarea 24/7. Având o compoziţie fără filtru, modelul LX-MH502Z are o durată de 20.000 de ore cu timp nominal de mentenanţă, fără a fi necesară curăţarea acestuia sau înlocuirea lămpilor. În plus, ambele modele sunt prevăzute cu o funcţie de pornire/oprire rapidă pentru utilizare la cerere şi cu un mod Eco, care asigură o funcţionare silenţioasă îndelungată.

Pentru a extinde gama de opţiuni de control, portul LAN inclus şi RJ-45 conferă vizibilitate sporită şi control asupra echipamentului şi asigură compatibilitatea cu Crestron RoomView. Aplicaţia inovativă Canon Service Tool pentru aplicaţia PJ poate fi conectată cu modelul 4K5020Z, permiţând operatorului să controleze proiectorul prin intermediul unei interfeţe uşor de folosit. Cu ajutorul telefoanelor inteligente şi al tabletelor cu sistem de operare iOS, integratorii pot comanda de la distanţă proiectorul şi pot copia setările pe alte proiectoare, economisind timp la instalare. Acest lucru este foarte util pentru utilizatorul final, atunci când are nevoie să remedieze erorile, ajutându-l să economisească timp şi bani şi să reducă timpul de nefuncţionare.

Canon

Caracteristici principale ale proiectorului 4K5020Z:

  • Costuri reduse de deţinere
  • Calitate optimă a imaginii şi luminozitate
  • Uşor de instalat, cu design compact şi uşor
  • Tehnologie optică puternică şi clară
  • Simplu de instalat şi uşor de întreţinut

Caracteristici principale ale proiectorului RS-SL07RST:

  • Obiectiv de sticlă Canon standard 4K
  • Zoom 1,76x motorizat şi deplasarea obiectivului pe verticală de +/- 73%
  • Montură simplă, fără arc, pentru o instalare stabilă şi sigură
  • Raport de proiecţie cuprins în intervalul 1,34 – 2,35:1

Caracteristici principale ale modelului LX-MH502Z:

  • Luminozitate sporită, instalare compactă
  • Quad System Drive FHD (1920 x 1080) deplasare în patru direcţii pentru a obţine rezoluţie 4K UHD (3840 x 2160 pixeli) cu raport de aspect 16:9
  • 5.000 de lumeni pentru imagini luminoase şi clare (3750 în modul Eco)
  • Instalare uşoară cu deplasare pe verticală de +/- 60% şi pe orizontală de +/- 23%
  • Sursă de lumină cu durată de viaţă de până la 20.000 de ore şi 35 dB în modul Eco

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.