Lightroom – editarea și indexarea fotografiilor la Brașov, cu Dan Dinu

Lightroom – editarea și indexarea fotografiilor curs foto cu Dan Dinu, la Brașov.
Te-ai gândit vreodată că o fotografie este mai frumoasă dacă este procesată corect? Și nu, nu ne gândim la exagerări care să îți fure privirea, ci la acele minime ajustări care să o pună în valoare. Te-ai gândit vreodată că degeaba facem fotografii frumoase, dacă atunci când vrem să le căutăm nu le mai găsim prin miile de cadre împrăștiate peste tot? Ei bine a venit timpul să fim mai organizați, mai cumpătați în editare, mai profesioniști în abordare. A venit timpul să învățăm cum să ne ținem munca în ordine și în siguranță.
Adobe Lightroom este un program dezvoltat exclusiv pentru fotografi, cu ajutorul căruia puteți nu numai să vă editați imaginile, ci și să le organizați într-o bază de date concepută profesionist și să scăpați astfel de miile de imagini împraștiate peste tot. O să vedeți ce înseamnă un  workflow complet, de la declanșare și până la arhivare pe termen lung, o să învățați despre back-upcolor management și calibrarea monitorului, formatul RAWhistogramă și multe altele.
Workshop-ul se desfășoara pe parcursul a două zile și însumează 10h, ce conțin atât informații teoretice cât și practice. Numărul de locuri este limitat la 8, pentru a da posibilitatea trainer-ului să lucreze cu fiecare cursant în parte. Participanții vor putea exersa la acest workshop cele discutate, fiind alocat timp pentru a experimenta în program noțiunile și conceptele studiate. Trainer va fi Dan Dinu, care folosește cu succes acest program de mai bine de opt ani și care vă va arăta exemplele de funcționare chiar pe baza lui de date.
EDITAREA SI INDEXAREA FOTOGRAFIILOR – 17-18 noiembrie 2018 – Brașov
Durata: 2 zile (10h)
Taxa: 400 lei (include instruirea de la workshop și coffee break)

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.