Expoziție printată cu Epson EcoTank – Jurnal de fotograf în Spania, Maroc și Gibraltar

Jurnal de fotograf în Spania, Maroc și Gibraltar – o expoziție foto printată cu Epson EcoTank

  • David Stescu este un fotograf în vârstă de 13 ani care se află deja la a 4-a expoziție proprie de fotografie
  • Expoziția „Jurnal de fotograf” este imprimată cu Epson EcoTank L7180

Epson este partenerul celei de-a patra expoziții fotografice a lui David Stescu, un copil talentat în vârstă de aproape 13 ani, pasionat de fotografie și de călătorii. Expoziția va fi organizată între 15 și 22 noiembrie în București, la Centru, pe strada Blănari nr. 21, iar fotografiile expuse vor fi imprimate cu noile multifuncționale foto Epson EcoTank.

Epson

Îndrăgostit de călătorii, David își dorea de mult timp să repete o excursie parcursă împreună cu părinții săi când era mai mic și în același timp să calce pe continentul african. Visul i s-a îndeplinit și în septembrie s-a bucurat de ultimele zile de vacanță hoinărind prin peninsula iberică și pe țărmul african al oceanului Atlantic. Imaginile din frumoasa Andaluzie, Gibraltarul britanic și un fragment din minunatul Maroc au fost surprinse de David atât cu camera sa foto, cât și cu telefonul.

Cele două noi modele 3-in-1 din gama Epson EcoTank, folosite pentru realizarea expoziției, L7180 și L7160, oferă un nou sistem de alimentare continuă cu cerneală în 5 culori, fiind potrivite atât pentru activități creative, cât și pentru birou. Sistemul de cerneluri cu 5 culori, specific acestor modele, include o cerneală fotografică neagră și o cerneală neagră de tip pigment, excelente pentru a imprima orice, de la fotografii, desene și grafice până la documente. De asemenea, noile imprimante sunt alimentate cu cerneală Claria Premium care asigură o durabilitate extinsă, de până la 300 de ani, pentru fotografiile imprimante. Ambele modele sunt livrate cu cerneală suficientă pentru a imprima 1.500 fotografii de format 10x15cm, iar rezervele de cerneală pot imprima până la 1.900 fotografii de format 10x15cm.

Modelele se adresează profesioniștilor creativi, de la cei din agențiile de publicitate și instituțiile de învățământ, până la fotografii de eveniment. Noul sistem de cerneluri cu 5 culori este exact ceea ce caută aceștia pentru a produce o varietate de fotografii și documente, iar noile caracteristici tehnice vor asigura finalizarea cu ușurință a oricărei sarcini de print. Modelul EcoTank L7160 poate imprima formate de până la A4, iar EcoTank L7180 poate tipări formate până la A3.

Pentru a demonstra calitățile fotografice ale noilor imprimante, pe 15 noiembrie la 18:30, va avea loc vernisajul expoziției „Jurnal de fotograf”, cu fotografii din Spania, Maroc și Gibraltar, unde participanții vor putea admira atât viziunea fotografică a tânărului David, cât și calitatea imaginilor realizate cu modelul Epson EcoTank L7180.

Epson

Despre David Stescu

Tânărul fotograf își alege subiectele din locurile vizitate în călătorii, locuri despre care scrie pe blogul său cronici într-un stil propriu și pline cu detalii interesante. Deși David a fost diagnosticat cu autism acum 10 ani, el merge la o școală obișnuită, iar părinții săi și medicii au speranțe că va ajunge să fie un adult autonom. De asemenea, aceștia îi încurajează cât mai mult pasiunile, care sunt legătura lui permanentă cu lumea reală. Proiectul „Jurnal de fotograf” a luat naștere acum doi ani, fiind inițiat de Cristina Bazavan și de Dragoș Asaftei.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.