Pregătit de Black Friday 2018 la F64?

Dacă îţi plac promoţiile și ești pasionat de fotografie sau videografie, atunci nu uita că și F64 participă, an de an, la Black Friday-ul din România!

Deja te-ai obișnuit probabil ca în fiecare an să avem un Black Friday PRO (mai nișat) și apoi unul general, unde indiferent că ești începător sau profesionist, că preferi videografia, vlogging-ul, fotografia sau fotografia cu telefonul, ai clar de unde să alegi echipamentul potrivit la un preț ideal.

Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday de anul acesta sunt: aparatele foto-video DSLR și mirrorless (atât cele destinate începătorilor, cât și profesioniștilor), diverse camere video, obiectivele DSLR și mirrorless (fixe și cu zoom), dronele și camerele de acțiune, echipamentele de studio, precum și mare parte din gama de accesorii, de la memorii la imprimante, blițuri, gripuri, genți foto-video, trepiede șamd.

Ca de obicei, pentru o experiență de Black Friday cât mai plăcută, ți-am pregătit un scurt ghid de acțiuni, astfel încât să te bucuri de produsele căutate în site și să fii sigur că sunt ceea ce ai nevoie.

#1 Documentează-te!

black friday

Chiar dacă sunt reduceri peste tot, fie că vorbim de domeniul foto-video sau nu, este important să te documentezi.
Întreabă-te ce fel de fotografii faci, ce buget ai, care sunt cele mai importante funcții pe care vrei să le regăsești în cameră sau telefon. Te interesează portabilitatea și discreția mai mult ca orice? Folosești mai degrabă trepiedul? Călătorești des? Te bate gândul să te întorci în timp și să încerci fotografia pe film? Ai nevoie de mai multe baterii, carduri sau orice fel de accesorii care să-ți ușureze creația? Ai urmărit tot anul DSLR-uri și mirrorless-uri de top? Vrei să fii sigur că aparatura rezistă la orice șoc? Sau poate vrei să încerci fotografia aeriană?

Ei bine, răspunsurile la toate aceste întrebări îți vor ușura mult alegerea produselor și decizia finală asupra ce achiziționezi.

#2 Fă-ți cont în site-ul F64!

Ai auzit de noi, te-ai mai uitat pe site, dar ai așteptat o oportunitate de tipul Black Friday pentru a achiziționa ceva? Acum este momentul să-ți creezi un cont în site-ul F64, dacă nu ai deja unul.

Deși beneficiezi și de posibilitatea de acces rapid, s-ar putea să preferi totuși să ai un cont al tău, pe care îl poți gestiona după bunul plac.

black friday

#3 Abonează-te la newsletterul F64

De ce ai face asta? Pentru a afla din timp, direct în căsuța ta de email, ofertele și orice informație importantă legată de Black Friday 2018 sau alte promoții la echipamentele foto-video.

Abonează-te pe site, la finalul paginii.

#4 Nu uita că poți plăti în rate!

Ca să faci asta, consultă întâi lista de bănci și condițiile exacte în care poți plăti în rate. Ai timp să depui hârțogăraia necesară sau să faci o vizită la bancă, așa că de ce să nu profiți?

Află pe site despre ratele de care poți profita la F64!

#5 Scrie-ne oriunde în online și sună-ne

servicii f64

Tot nu ești sigur ce produse să alegi? Nu te sfii să ceri sfatul consultanților noștri. Ne poți găsi pe blog, pe pagina de Facebook F64, Grupul pasionaților de fotografie, pe chat-ul din site (doar joi spre vineri noaptea) sau la telefon. Împreună vom ajunge la cea mai bună variantă 🙂

În plus, te încurajăm să ne dai sugestii de review-uri, articole sau alte materiale care crezi că ți-ar fi de folos.

Dacă vrei să afli și mai multe, nu uita că avem și o gamă variată de cursuri de fotografie, la care te așteptăm cu drag!

#6 Ce să mai ai în vedere la Black Friday 2018

  • Produsele comandate cu ridicare din magazin vor fi rezervate timp de 48 de ore.
  • Beneficiezi în continuare de  punctele de fidelitate și la achiziția produselor de Black Friday.
  • Produsele sunt disponibile în limita stocurilor.
  • De pe acelaşi cont de client înregistrat în site-ul www.f64.ro se pot comanda maxim 2 produse de acelaşi tip (cu acelaşi cod de produs).

Când e Black Friday 2018 la F64?

black friday

Ediția din 2018 a Black Friday de la F64, va începe pe 15 noiembrie, ora 23:59 și se va desfășura până pe 18 noiembrie ora 23:59, atât în cadrul magazinului F64 din Bd. Unirii nr. 45, cât şi în mediul online, pe site.

Programul magazinului și call-center-ului va fi următorul:

  • Vineri, 16 noiembrie: 09:00-21:00
  • Sâmbătă, 17 noiembrie: 09:00-21:00
  • Duminică, 18 noiembrie: 10:00-16:00

Comenzile Online se vor livra după cum urmează:

  • Comenzile înscrise joi noaptea și vineri se vor livra sâmbată.
  • Comenzile de sâmbătă și duminica se vor livra începand de luni.

Revenim în curând cu regulamentul complet al campaniei și câteva dintre produsele de interes pe care le vei găsi la oferta de Black Friday!

Tu ce ți-ai dori de Black Friday? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

7 Comments

  • Pretul de BF pentru Eizo CS2730 este cu 200ron mai mic decat cel care a fost de BFP. Interesant, nu?

  • Canon EOS 750D Aparat Foto DSLR 24.2MP Kit cu Obiectiv EF-S 18-55mm III DC
    Canon EF 50mm Obiectiv Foto DSLR F1.8 STM
    Abia astept! Sper sa fie reduse 🙂

  • Îmi doresc pentru nikonul meu 2 lentile Sigma ART de 35 mm f/1.4 și 85mm f/1.4 cum as putea afla ce preț vor avea în perioada de black Friday?

  • Hmm…as dori un Nikon 610

  • As dori un Nikon d 7200

  • Buna F 64,
    Imi doresc de mult sa am camera mea personala DSLR. Lucrez pe un Canon 60 D, însă imi doresc un model mai nou…
    Sunt fascinată de natura si portrete… o camera personală mi-ar da mai multă libertate sa o folosesc cand doresc sa bucur si pe alții cu amintiri frumoase.
    Multumesc ca existați!

  • De Black Friday de la F64 as dori o comanda facuta de mine in primavara si care nu a fost rezolvata. As vrea un ` Fotodiox Pro Lens Mount Adaptor Lentile Minolta MD/MC Lens la Nikon F Montura camera.Astept raspuns pe e-mail! GeorgeMarin Tabara

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.