Photo Story 2: The Future is Visual – au mai rămas câteva zile

Au mai rămas doar câteva zile până la Photo Story 2, care are loc vinerea aceasta, pe 19 octombrie, începând cu ora 10:00 la NOD Makerspace. În cadrul acestui eveniment vei avea ocazia să testezi echipamente și accesorii: SonyCanonPanasonicOlympusGoProBenQ și Kingston, dar și să asiști la câteva prezentări și o dezbatere susținute alături de: Cristian Crisbășan, Vali BărbulescuAndreea RetinschiAlin PopescuLuiza Boldeanu și Vlad Eftenie, plus wembinarul cu Rich Howman și Marius Tudor.

Poți afla mai multe din articolul de mai jos:

Înscrie-te la PHOTO STORY 2018 – The Future Is Visual!

Cum se apropie cu pași repezi evenimentul, ne-am gândit să-ți dezvăluim o parte din echipamentele ce vor fi disponibile pentru testare, pe branduri:

Photo Story 2

  • GoPro, vine cu Hero 7, calitate video de o fluiditate extraordinară. Filmare inteligentă. Durabilitate și impermeabilitate impecabile, fără protecție suplimentară. Cu ajutorul sistemului de stabilizare HyperSmooth, vei obține videoclipuri asemănătoare cu cele realizate pe un stabilitzator de tip gimbal – fără a avea însă nevoie efectivă de unul. Un nou mod de fotografiere inteligent îți asigură obținerea celor mai bune imagini. Mai mult, prin streaming live și aplicația dedicată GoPro, acum piți să împărtșești fiecare moment important, chiar atunci când are loc. HERO 7  reușește să ducă renumita performanță GoPro la un alt nivel.

Nu-ți vom dezvălui însă, toată gama de echipamente ce vor fi disponibile, restul, vor face parte din surpriza evenimentului.

Avem și un nou partener iar întreaga listă a partenerilor care fac Photo Story 2 posibil, o poți găsi în articol:

Photo Story 2: The Future is Visual! – partenerii evenimentului

Glazurai este noul concept cu miniprăjituri artizanale din ingrediente naturale, culese de Nicoleta Hrițcu (fondator) și realizate în laboratorul Cuptorul Moldovencei, cofetăria cu cea mai rapidă creștere din Moldova. Glazurai se afă în incinta Palas Mall din Iași, în zona cu specialități locale și cafea, la nivelul -1,  în proximitatea magazinului Auchan.

Plus un DJ aparte

George şi-a ales corect alter ego-ul: NotSoCommonDJ. Un personaj complet sărit din tipare, crescut şi educat (muzical) în Bucureştiul nouăzecist, devenit raver cu program fix în perioada în care Breakbeat-ul era rege, dicţionar ambulant de muzică electronică pe parcurs şi DJ cu normă întreagă într-un peisaj muzical ceva mai diversificat, dar puternic concentrat pe dans.
Obsesiile sale încep şi se termină cu: The Prodigy, Limp Bizkit, New Order, Nirvana, Chemical Brothers sau James Zabiela, Ghetto Funk, energia Drum & Bass-ului, Dubstep, EDM, Breakbeat, Electro și Trap. Aşa se prezintă mereu la pupitru şi tot aşa a mixat alături de: Noisia, Orbital, Teddy Killerz, The
Qemists, Ragga Twins, Plump DJs, Krafty Kuts, A-Skillz, Stanton Warriors, Funkanomics, Featurecast, JFB, Kosheen, Andy Smith, DJ Food, Ed Solo, printre mulţi alţii.
Se simte cel mai bine pe scenele de festival, dintre care a bifat: B&Estfest, Peninsula Felsziget, Electrocord Playground, sau Electric Castle, dar înafară sezonului îşi consumă energia în cluburi de pe tot teritoriul românesc: de cele mai multe ori în capitală, în OtherSide, dar şi în alte oraşe.
Îi poţi asculta selecţiile în fiecare vineri, de la ora 22:00, pe 94.8FM sau pe site-ul Guerilla.
Atunci când nu are căştile pe urechi se ocupă de proiectul său de suflet, Electrocord, un concept de label ale cărui baze le-a pus în 2009 şi care, între timp, s-a transformat într-un brand de organizare de evenimente în plină ascensiune şi o comunitate EDM care aduce laolaltă energiile creative a numeroşi artişti, producători şi DJ locali / internaţionali si in emisiune radio.
Electrocord promovează muzica electronică de calitate aici și pe Facebook.
Pe NotSoCommonDJ îl găseşti și pe Facebook! și ne vom bucura de muzica sa, la petrecerea de după eveniment, începând cu ora 20:00 ne mutăm cu toții pe terasa Deschis Gastrobar cu un view spectaculos și o seară de pus într-un album, împreună cu toți cei prezenți la Photo Story.
Photo Story 2
Am pregătit și o serie de interviuri cu speakerii care vor participa la dezbaterea “Ce este o fotografie bună?”:

Nu uita că ne vei putea urmări și LIVE pe pagina de Facebook F64! Pentru referințe și pentru a fi prezent la ceea ce te interesează, atât fizic cât și digital, regăsești mai jos pr0gramul.

Photo Story 2

Ne vedem vineri, la cea de-a doua ediție Photo Story!

Tu cum te pregătești pentru acest eveniment și la ce abia aștepți să iei parte sau să testezi? Lasă-ne un comentariu.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.