(c) Dan Dinu

Inițiere în fotografie – curs foto cu Dan Dinu la Brașov

Dacă te pasionează fotografia, dar până acum nu ai îndrăznit să te implici mai mult, PhotoLife te o invită la un curs foto care, de mai bine de 11 ani, este susținut la Brașov de Dan Dinu. Nu poți să faci o astfel de activitate atât de mulți ani la rând, dacă nu o iubești cu adevărat, iar Dan este dedicat trup și suflet celei mai longevive activități de la PhotoLife. Dacă vrei să îți cunoști mai bine camera și dacă vrei să intri cu adevărat în lumea fascinantă a fotografiei, atunci înscrie-te aici!
curs
Cursul va implica și multe întâlniri plăcute în care să descoperi acest domeniu alături de alți pasionați ca și tine.
Cursul de inițiere în  fotografie a trecut prin nu mai puțin de 4 versiuni, este interactiv, prietenos și oferă nenumărate studii de caz extrem de utile. Au pentru tine 400 de pagini cu informații ce conțin peste 600 de fotografii ilustrative, multă practică și  ieșiri pe teren, cursuri practice în sală sau sfaturi despre editare în Adobe Lightroom.

Cursul va avea începe pe data de 29 octombrie.

Agenda cursului pe scurt:

  • lecțiile însumează aproximativ 500 de pagini și peste 600 de fotografii ilustrative
  • se vor face 2 ture pe teren pentru practică în locații cu bun potențial fotografic
  • se vor susține 2 lecții practice în sala de curs (învățarea aparatului și editarea în Adobe Lightroom)
  • vor exista 2 sesiuni de feedback pe pozele participanților și un concurs
  • suport tehnic și testare de echipamente de la partenerii noștri
  • curățarea gratuită a senzorului pentru cursanți
  • trainer cu experiență de 11 ani în susținerea de cursuri și workshop-uri
  • echipamente foto la prețuri speciale de la parteneri

Cursul se poate urma chiar dacă nu deți un aparat de fotografiat performant sau dacă ești în curs de achiziționare a unei camere foto. Informațiile din curs și sfaturile trainer-ului te pot ajuta la luarea unei decizii bune în acest sens.

La finalul cursului vei obține o diplomă care atestă că l-ai urmat.

Ce mai aștepți? Înscrie-te!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.