Photo Story 2: The Future is Visual! – partenerii evenimentului

*UPDATE: 09.10.2018 – Participanții selectați pentru testarea de echipamente din cadrul Photo Story 2 au fost confirmați. Mai departe, pe data de 15.10.2018 urmează să îi notificăm pe cei selectați pentru dezbaterea: Ce este o fotografie bună? și/sau prezentarea susținută de Vlad Eftenie despre fotografia de stradă și lansarea Panasonic LX100 MK II.

Nu uita însă că ne vei putea urmări și LIVE pe Facebook, așa că rămâi alături de noi în online.

Am dat startul la Photo Story 2: The Future is Visual! poți afla întreaga agendă a evenimentului din articolul de aici.

Înscrierile la eveniment sunt pe ultima sută de metri, așa că grăbește-te, căci data limită este 5.10.2018, iar participanții selectați vor fi anunțați pe 8.10.2018.

Înscrie-te aici, locurile sunt limitate! 

Anul acesta am schimbat conceptul clasic de conferință foto cu unul axat pe activări fotografice, atât în cadrul unor zone dedicate pentru exersarea diverselor tipuri de fotografie, cât și la standurile partenerilor, pentru posibilitatea de a testa echipamente foto-video de ultimă generație. Brandurile de aparatură foto-video care susțin acest eveniment sunt: SonyCanonPanasonicOlympusGoProBenQ și Kingston

Pentru a-ți face o idee mai concretă despre ce te așeaptă pe 19.10.2018, începând cu ora 10:00 la NOD Makerspace (Splaiul Unirii 160, București), îți vom prezenta pe scurt toți partenerii, așa că hai să-i luăm pe rând, începând cu locația:

Photo Story

NOD Makerspace 

Un spațiu unic și versatil dedicat evenimentelor. Cu un design atent creat și construit de o comunitate de oameni creativi, NOD te va surprinde cu detaliile arhitecturii și atmosfera prietenoasă.

Conceput pentru nevoile tale, principalele spații corespund multor tipuri de evenimente, fie că ai nevoie de o sală mare pentru conferință sau de o cameră mică pentru o întâlnire importantă. Vei găsi suficiente spații echipate exact pentru ce ai nevoie, iar angajații îți vor sta mereu la dispoziție cu profesionalism și flexibilitate.

Gargantua 

Bucuria de a savura frânturi din gastronomia lumii, în 4 restaurante diferite, cu un decor interior deosebit, într-o atmosferă relaxantă, unică.

Beanz Coffee 

BeanZ este proiectul plin de pasiune al unei echipe deosebite de anteprenori de la Strauss Coffee, compania de cafea numărul 1 din Brazilia și una dintre cele mai influente de pe piața internațională, cu peste 25 de ani de expertiză.

Călătoresc în întreaga lume în căutarea fermelor locale autentice pentru a-ți aduce o varietate cât mai mare și mereu schimbătoare de cafea de origine limitată, sezonieră și distinctivă. Aleg cu expertiză, livrează cu onestitate și educă prin autenticitate.

Rescriu povestea cafelei prin redefinirea relației oamenilor cu această băutură uimitoare. Cred că experiența desavârșită a cafelei înseamnă să te străduiești mai mult. Celebrează diversitatea în toate formele ei și vor să ofere lumii mai mult ca aceeași cafea zi de zi.

Coca Cola 

Anul acesta, Coca-Cola te invită la  Zero Filtre, super postari, așa că nu rata standul lor de la Photo Story!
Brandul Coca-Cola este cel mai cunoscut brand din lume, din categoria băuturilor răcoritoare, comercializat în peste 200 de țări.
Compania a fost înființată în anul 1886, iar pe piața din România a ajuns în anul 1991. În urma statisticilor, este cea mai vândută băutura răcoritoare din istorie.

Alka 

Alka, pune suflet în tot ceea ce face, oferind produse potrivite pentru a crea o stare de bine. Creează valoare prin idei, produse, servicii, prin noi modalităţi de colaborare şi comunicare cu clienţii şi consumatorii lor. Corecţi şi responsabili, arătând respect pentru societate, partenerii şi consumatorii. Încurajează dezvoltarea profesională, îmbunătăţirea cunoştinţelor şi transmiterea acestora la nivelul întregii organizaţii.

Gramma 

GRAMMA este un concept puternic destinat să deschidă o nouă direcție în comunicarea vinurilor: cea a conversației inteligente și a limbajului fără cusur dezlegat de impactul licorilor, pentru că întotdeauna exprimarea corectă și armonioasă denotă echilibru fizic și psihic. Personalitatea acestor vinuri poate fi descrisă cel mai bine prin noțiunea de călătorie verbală și trebuie asociată discuțiilor constructive, momentelor de inspirație, clipelor în care discuția alunecă spre subiecte adevărate și în care vorbele fără consistență sunt lasate la o parte.

Komoder 

În 2011, luna august se lansează siteul komoder.ro şi astfel se deschide oficial în România industria de fotolii şi scaune de masaj. Astfel se lanseaza în țara gama de fotolii Panasonic, Humantouch, iar în 2012 gama de fotolii japoneze Inada. Primul showroom şi birou Komoder se deschide în Cluj Napoca.

În 2013 Komoder devine dealer autorizat Inada, astfel că cele mai bune fotolii de masaj din lume ajung și în Romania. Tot în 2013 este lansată gama iRest şi alte modele celebre.

În 2014 se deschide cel de-al doilea showroom Komoder, dar în București. Magazinul se află pe Bulevardul Ghencea nr. 126-132. În câteva luni se mărește spațiul și ajunge cel mai mare magazin de fotolii de masaj din Bucureşti şi din România, Bulgaria, Italia şi probabil multe alte ţări.

Se deschid noi depozite în Bucureşti şi Braşov pentru ca toţi clienţii Komoder să beneficieze de livrare rapidă, sub 24 ore, uneori chiar mai puţin de 12 ore. Aproape toţi clienţii din Bucureşti beneficiază de livrare în mai puţin de 5 ore.

Tot în 2014 se lansează Komoder în Bulgaria, apoi ajunge în Timişoara, lângă Iulius Mall, în Galeria1. Ascultă vocea clienţilor şi merge spre ei. Toată zona vestică a ţării beneficiază acum de un magazin dedicat, cu fotolii de masaj.

În plus, la Komoder vei găsi întotdeauna manuale de utilizare pentru orice tip de fotoliu de masaj pe care l-ai achiziţionat.

Komoder s-a poziţionat din start ca promotor al industriei de fotolii de masaj din Romania.

Azero 

Serviciul AZERO furnizează servicii de tipar, personalizare și print de mari dimensiuni, constituind un etalon de calitate și bune practici în domeniu. AZERO operează și serviciile MyPoster.

Glazurai

Glazurai este o insuliță de cofetărie pilot unde găsești prăjiturele care se topesc de dragul tău. Proiectul este lansat de Nicoleta Hrițcu și are la bază knowhow-ul Cuptorul Moldovencei împreună cu o porție generoasă de rețete culese de la localnici.

Gelato Madre 

Photo Story 2

Gelato Madre redescoperă esența gustului pentru a oferi consumatorilor o experiență unică, fiind o gamă care s-a născut din ideea unui produs care să ne readucă la origini.

Ingredientele naturale atent selecționate fac ca acest gelato să fie asemănător unui desert delicios care se poate realiza simplu, cu produse care se regăsesc în orice bucătărie.

Gelato Madre este un brand nou pe piața din România, potrivit pentru cei care caută calitatea unui produs artizanal, dar cu posibilitatea de a-l găsi în marile lanțuri de magazine. Acesta face parte din familia produselor G7, care se remarcă prin măiestria cu care caserolele sunt umplute și ambalate manual, chiar și astăzi.

În producția sortimentelor Gelato Madre, maeștrii gelatieri se ghidează după două principii: păstrarea rețetelor originale și folosirea unor ingredinete naturale, de origine italiană. Astfel, printre ingrediente se numără  sucul  de Lamâi de Sorento, alunele de Piedmont, fisticul verde din Bronte și laptele praspăt din Alpi. Din colaborări locale cu Ciocolateria Majani, Cofetaria Badiani din Florența și Cafeé Terzi din Bologna au rezultat sortimentele Buontalenti, Cioccolato Majani și Caffè Terzi Bologna.

Fundaluri foto Rafa Studio

Prima dată am vopsit câteva fundaluri pentru studioul meu. Așa am ajuns să mă îndrăgostesc de ele și să le lucrez și pentru alții.

Fundalurile sunt vopsite pe un material de bumbac numit CANVAS, cu vopsea specială. Aceasta nu crapă și se menține foarte bine în timp. Cele din colecția PREMIUM sunt vopsite pe canvas foarte gros de 420g/mp, iar cele din colecția BASIC sunt vopsite pe canvas ceva mai subțire de 280g/mp.

Folosind mai multe tehnici de vopsire, fundalurile pot ieși cu mai multă textură sau mai puțină, în funcție de dorinta celui ce-l folosește. Sunt foarte versatile, își schimbă nuanțele în funcție de lumina folosită, de white balance și evident de procesare. Vin prinse pe o baghetă de lemn pentru a le putea stoca mai bine. Sunt de diferite lungimi ( 2,5, 3, 3,5m ) și lățime de 1,70m cele PREMIUM și latime de 1,55 cele BASIC.

Fundalurile NU se vor putea reface identic. NU vor fi niciodata două la fel.

În plus, am pregătit și un After Party, așa că începând cu ora 20:00 ne mutăm cu toții pe terasa Deschis Gastrobar.

Gastrobarul Deschis este caracterizat întru-totul de sinonimele care-i poartă numele. Cinstit, volubil, expansiv, prietenos și receptiv. Deschis este locul în care vara ești mai senin și mai aproape de soare. Situat pe acoperișul Industriei Bumabacului, lângă malul Dâmboviței, în vecinătatea prietenilor de la Atelierul de Producție și Nod Makespace, Deschis și-a propus să unească, într-un cadru lejer comunitatea de oameni activi-creativi și să pună la dispoziție spațiul de 500mp ideilor frumoase.

Perspectiva Deschis merge în direcția realizării de contexte propice transmiterii mesajului de dezvoltare comunitară.
Deschis este un proiect sezonier care va găzdui proiecții de film în aer liber, workshop-uri educative, dezbateri creative și proiecte interesante, pe care le servim cu limonadă rece și mâncăruri delicioase.

Și nu uita că în afară de testarea de echipamente, va avea loc o dezbatere de 1.5 h, pe o temă destul de dificilă, respectiv: Ce este o fotografie bună? alături de: Cristian Crisbășan, Vali BărbulescuAndreea RetinschiAlin PopescuLuiza Boldeanu și Vlad Eftenie, iar webminarul cu Rich Howman și Marius Tudor cu siguranță nu trebuie ratat!

Te-am convins? Atunci profită de ultimele zile de înscrieri și ne vedem pe 19 octombrie!

Înscrie-te aici, locurile sunt limitate! 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.