Concurs BAUMIT: Pune-ţi obiectivul pe Comori Arhitecturale şi câştigă!

BAUMIT premiază cele mai reuşite fotografii cu fațade ale unor clădiri din şapte zone ale României şi din Republica Moldova ce au devenit Comori Arhitecturale. Fotografii cu cele mai inedite perspective asupra faţadelor clădirilor pot câştiga kit-uri foto Canon EOS 750D, cursuri de fotografie, aparate Fujifilm Instax Mini 9 sau chiar o dronă DJI Mavic Air.

Se face strigarea către cei mai creativi, originali şi iscusiţi fotografi, care sunt provocaţi să arate una dintre cele 80 de Comori Arhitecturale într-un mod unic. Cei 100 de ani trecuţi de la Marea Unire, celebraţi prin concurs, marchează ocazia prin care fotografii îşi pot arăta abordarea care îi face unici și le poate aduce unul dintre premii.

Clădirile înscrise în concurs fac parte din şapte regiuni ale României (Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania Nordică, Banat-Crişana, Transilvania Centrală, Oltenia) şi din Republica Moldova. Poţi găsi lista completă a clădirilor în regulamentul concursului, pe care îţi recomandăm să îl parcurgi. De asemenea, clădirile, cu adresă și imagine sunt prezentate aici.

BUMIT

Ce premii oferă Comorile Arhitecturale

Pe site vei regăsi şi premiile pentru cele mai reuşite fotografii din fiecare zonă:

  1. Kit Canon EOS 750D – Aparat foto DSLR 24.2MP CMOS, kit cu obiectiv EF-S18-55 mm III DC,
  2. Atelier de fotografie.
  3. Aparat foto Fujifilm Instax Mini 9.

Cele trei premii se oferă pentru fiecare regiune, atât din România, cât și din Republica Moldova, așa cum sunt acestea împărțite în secțiunea dedicată. După ce fotografii vor fi premiaţi la nivel local, urmează să fie ales fotograful care se va bucura de trofeu – premiul cel mare: drona DJI Mavic Air.

BAUMIT

Cum participi

Odată ce ai ales fotografia preferată, te poţi înscrie pe site-ul concursului, până pe 31 octombrie. Tot în această perioadă, prietenii şi admiratorii te pot vota pentru a îți crește şansele la premiul cel mare. Voturile prietenilor te ajută să obții atât unul dintre cele 3 premii, dar și premiul cel mare, numărul voturilor va fi luat ân considerare de juriul concursului și va influența decizia finală. Părerea publicului contează.

Cei 24 de câştigători locali se califică pentru etapa finală a concursului, care îi aduce drona unuia dintre ei pe 1 decembrie. Îți urăm succes!

Concursul nu se adresează doar pasionaţilor de fotografie arhitecturală, ci şi celor care au idei şi abordări unice, captează detalii sau unghiuri unice ori oferă o perspectivă nouă asupra unei clădiri deja cunoscute, precum cele din listă. Fotografii fascinaţi de istorie, cultură arhitecturală şi influenţa clădirilor asupra regiunii în care se află îşi pot scoate în evidenţă cunoştinţele.

Poţi participa o singură dată, cu o fotografie făcută de tine. Aşa că îţi recomandăm să porneşti la drum cât mai curând, ca să poţi alege clădirea care te va face remarcat. Găseşte elementul impresionant, unghiul, lumina perfectă sau detaliul ce completează faţadele şi pune-ţi obiectivul pe Comorile Arhitecturale ale României şi Republicii Moldova!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.