Nikon lansează DSLR-ul D3500

Pune în umbră imaginile banale cu noul Nikon D3500. Surpinde momentele importante și cele din fiecare zi.

Nikon prezintă noul D3500, un DSLR compact de 24,2 MP, destinat publicului larg, care îmbină calitatea premium a construcţiei cu performanţele remarcabile. De la momentele importante la cele din fiecare zi, utilizatorii pot să fotografieze sau să filmeze punând în umbră tot ce este posibil de realizat cu un telefon, cu uşurinţă.

Atrăgătorul Nikon D3500 captează imagini cu o bogăţie de detalii, în orice lumină. Senzorul de imagine mare şi intervalul larg de sensibilităţi la lumină asigură obţinerea unor fotografii şi filme Full HD detaliate, care sunt imposibil de realizat cu un telefon. Puterea de redare a obiectivelor NIKKOR asigură obţinerea unor rezultate de o claritate remarcabilă. Iar rezistența monturii simplifică explorarea frumuseţii diferitelor obiective NIKKOR: pot fi utilizate chiar şi obiective de telefotografie mai grele, fără teama că aceasta s-ar putea uza.

Pe cei care sunt la începutul fotografierii cu un DSLR, acest aparat foto îi ajută să capteze uşor fiecare moment important şi fiecare aventură de zi cu zi. Designul ergonomic rafinat include un nou mâner adânc şi o configuraţie mai spaţioasă a butoanelor. Aparatul foto se simte confortabil în mână, iar degetul mare al utilizatorului are spaţiu suficient pentru a se sprijini pe spatele camerei foto, putând fi operat sigur şi fără efort. Popularul MOD GHID de la Nikon duce fotografierea la următorul nivel, arătându-i utilizatorului exact cum să regleze setările pentru a capta fotografiile şi filmele aşa cum își dorește în momentul respectiv. Durata mare de funcţionare a acumulatorului îi asigură pe utilizatori că pot fotografia din zori, până la asfinţit şi după aceea.

Jordi Brinkman, manager de produs la Nikon Europe, declară:

„D3500 este portalul perfect către lumea fotografiei. Designul confortabil şi modurile de fotografiere utile ale acestuia facilitează realizarea unor fotografii şi filme cu care vă puteţi mândri. Pe lângă faptul că puteţi conecta o mulţime de obiective NIKKOR prin intermediul monturii rezistente şi fiabile pentru obiectiv. Nu vă veţi mai opri din explorarea noilor moduri de a capta imagini remarcabile, iar aplicaţia SnapBridge vă permite să partajaţi simplu fotografiile preferate, oriunde aţi fi.”

Specificații cheie Nikon D3500

  • Calitatea imaginii unui DSLR. Senzorul de imagine mare, de 24,2 MP, în format DX şi intervalul ISO larg, de 100–25600, contribuie la realizarea unor fotografii şi filme Full HD bogate în detalii. Chiar şi atunci când fotografiaţi în lumină scăzută.
  • Întotdeauna cea mai bună imagine. Focalizarea automată extrem de precisă menţine claritatea perfectă a subiectelor. Vitezele mari de fotografiere continuă, de 5 fps, permit utilizatorilor să înregistreze cinci imagini frumoase în fiecare secundă.
  • Creat pentru a oferi bucurie. Indiferent de tipul de obiectiv, de la zoomuri pentru telefotografie, până la obiective cu distanţă focală fixă şi unghi larg, rezistenta montură metalică pentru obiectiv le permite utilizatorilor să schimbe obiectivele iar şi iar.
  • Construit să fie ţinut în mână. Graţie mânerului adânc, acest aparat foto se simte imediat confortabil în mână. Amplasarea spaţioasă a butoanelor simplifică operarea. Durata mare de funcţionare a acumulatorului îi asigură pe utilizatori că pot fotografia încontinuu.
  • Prea bune ca să nu fie partajate. Aplicaţia SnapBridge pentru iOS şi Android permite realizarea unei conexiuni active permanente între acest aparat foto şi un smartphone sau o tabletă. Simplificând partajarea imediată a fotografiilor de calitate DSLR.
  • Aventura începe aici. Acest DSLR de la Nikon face parte dintr-un sistem fotografic care se poate extinde şi care poate creşte odată cu fiecare utilizator. Dezvoltându-le creativitatea cu renumitele obiective NIKKOR, cu dispozitivele Speedlight de la Nikon şi cu multe alte accesorii. 

[products ids=125042900]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.