Canon lansează Zoemini – cea mai mică și ușoară imprimantă

Postat de: F64 F64

Imprimă şi partajează imediat amintiri preţioase cu Canon Zoemini, cea mai mică şi uşoară imprimantă foto Canon. Dă frâu liber creativităţii şi bucură-te de fotografii personalizate oriunde te poartă momentul.

Canon Europe lansează astăzi Canon Zoemini, o imprimantă foto uşoară, portabilă, de dimensiunea unui buzunar, dotată cu tehnologia ZINK (zero cerneală). Imprimanta Canon Zoemini se conectează foarte uşor la aplicaţia Canon Mini Print prin Bluetooth, pentru a putea imprima fotografiile şi instantaneele de pe reţelele de soclializare în doar câteva secunde. Canon Zoemini poate imprima fotografii personalizate de 2×3 inchi (5 x 7,6cm) direct de pe un telefon mobil, de pe o tabletă sau din aplicaţii folosite de reţelele sociale.

Canon Zoemini este accesoriul perfect pentru cei cărora le place să imprime şi să se bucure de momentele speciale împreună cu familia şi prietenii, oriunde s-ar afla. Imprimanta Canon Zoemini îi inspiră pe oameni să dea frâu liber creativităţii, fiind dotată cu numeroase filtre, cadre şi efecte AR în trend, ce pot fi folosite prin intermediul aplicaţiei Canon Mini Print care poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play începând cu septembrie 2018.

Fie că este o ocazie specială în familie, că sunt sărbătorile sau participi la o simplă întâlnire cu prietenii, imprimanta Canon Zoemini încurajează creativitatea şi îți oferă fotografii autocolante uşor de imprimat, cu care îți poţi personaliza obiectele de uz zilnic, de exemplu laptolul, husa telefonului mobil, genţile, oglinzile sau chiar pereţii dormitorului. Chiar şi ghiozdanele pot fi decorate cu un colaj de fotografii cu prietenii, familia, animalele de companie sau chiar cu un selfie reuşit.

Putând fi purtată fără probleme în palmă, într-o geantă sau în buzunar, această imprimantă compactă şi elegantă vine în trei culori incitante: roz auriu/alb, alb/argintiu şi negru/gri lucios.

Canon Zoemini este dotată cu tehnologie ZINK, adică nu are nevoie de cerneală. Această imprimantă portabilă dotată cu acumulator vine cu un pachet starter ce un set de 10 hârtii foto Canon ZINK (cu parte autocolantă, rezistentă la uzură şi impermeabilă), dar poţi achiziţiona separat hârtie fotografică în pachete de 20 sau 50.

De asemenea, aplicaţia Canon Mini Print are o funcţie de împărţire ce permite crerea unor afişe sau a unor imagini mai mari, formate din patru sau nouă imagini imprimate şi are peste zece modele unice de colaje pentru a putea imprima fotografii de 2×3 inci. De la seflie-uri retro la filtre amuzante cu feţe de animale, Canon Zoemini îți oferă posibilitatea să personalizezi şi să imprimi rapid amintiri de neuitat.

Pe lângă Instagram şi Facebook, aplicaţia Canon Mini Print le permite utilizatorilor să se conecteze şi cu Google Photos şi Dropbox, pentru a putea avea o amintire fizică a celor mai dragi momente.

Având o greutate de doar 160g şi dimensiuni de 118 mm x 82 mm x 19 mm, imprimanta Canon Zoemini va putea fi achiziţionată începând din septembrie 2018.