Canon lansează Zoemini – cea mai mică și ușoară imprimantă

Imprimă şi partajează imediat amintiri preţioase cu Canon Zoemini, cea mai mică şi uşoară imprimantă foto Canon. Dă frâu liber creativităţii şi bucură-te de fotografii personalizate oriunde te poartă momentul.

Canon Europe lansează astăzi Canon Zoemini, o imprimantă foto uşoară, portabilă, de dimensiunea unui buzunar, dotată cu tehnologia ZINK (zero cerneală). Imprimanta Canon Zoemini se conectează foarte uşor la aplicaţia Canon Mini Print prin Bluetooth, pentru a putea imprima fotografiile şi instantaneele de pe reţelele de soclializare în doar câteva secunde. Canon Zoemini poate imprima fotografii personalizate de 2×3 inchi (5 x 7,6cm) direct de pe un telefon mobil, de pe o tabletă sau din aplicaţii folosite de reţelele sociale.

Canon Zoemini este accesoriul perfect pentru cei cărora le place să imprime şi să se bucure de momentele speciale împreună cu familia şi prietenii, oriunde s-ar afla. Imprimanta Canon Zoemini îi inspiră pe oameni să dea frâu liber creativităţii, fiind dotată cu numeroase filtre, cadre şi efecte AR în trend, ce pot fi folosite prin intermediul aplicaţiei Canon Mini Print care poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play începând cu septembrie 2018.

Fie că este o ocazie specială în familie, că sunt sărbătorile sau participi la o simplă întâlnire cu prietenii, imprimanta Canon Zoemini încurajează creativitatea şi îți oferă fotografii autocolante uşor de imprimat, cu care îți poţi personaliza obiectele de uz zilnic, de exemplu laptolul, husa telefonului mobil, genţile, oglinzile sau chiar pereţii dormitorului. Chiar şi ghiozdanele pot fi decorate cu un colaj de fotografii cu prietenii, familia, animalele de companie sau chiar cu un selfie reuşit.

Putând fi purtată fără probleme în palmă, într-o geantă sau în buzunar, această imprimantă compactă şi elegantă vine în trei culori incitante: roz auriu/alb, alb/argintiu şi negru/gri lucios.

Canon Zoemini este dotată cu tehnologie ZINK, adică nu are nevoie de cerneală. Această imprimantă portabilă dotată cu acumulator vine cu un pachet starter ce un set de 10 hârtii foto Canon ZINK (cu parte autocolantă, rezistentă la uzură şi impermeabilă), dar poţi achiziţiona separat hârtie fotografică în pachete de 20 sau 50.

De asemenea, aplicaţia Canon Mini Print are o funcţie de împărţire ce permite crerea unor afişe sau a unor imagini mai mari, formate din patru sau nouă imagini imprimate şi are peste zece modele unice de colaje pentru a putea imprima fotografii de 2×3 inci. De la seflie-uri retro la filtre amuzante cu feţe de animale, Canon Zoemini îți oferă posibilitatea să personalizezi şi să imprimi rapid amintiri de neuitat.

Pe lângă Instagram şi Facebook, aplicaţia Canon Mini Print le permite utilizatorilor să se conecteze şi cu Google Photos şi Dropbox, pentru a putea avea o amintire fizică a celor mai dragi momente.

Având o greutate de doar 160g şi dimensiuni de 118 mm x 82 mm x 19 mm, imprimanta Canon Zoemini va putea fi achiziţionată începând din septembrie 2018.

Specificații principale:

  • Compactă, subțire şi uşoară, imprimanta poate încăpea în buzunar sau în genţi mici,
  • Creativitate sporită datorită filtrelor, cadrelor şi AR în trend,
  • Imprimă fotografii de 2×3 inci rezistente la transfer (5 x 7,6cm) cu ajutorul tehnologiei inovatoare ZINK care nu necesită cerneală,
  • Imprimă fotografii autocolante cu care îți poţi decora pereţii, laptopurile şi oglinzile,
  • Se conectează foarte uşor prin Bluetooth la aplicaţia Canon Mini Print (iOS & Android).

 Ce conţine cutia:

  • Imprimanta foto Canon Zoemini (roz auriu/alb, alb/argintiu şi negru/gri lucios),
  • Un pachet de hârtie foto Canon ZINK (10 de coli de hârtie foto şi 1 SMART SHEET),
  • Cablu de încărcare micro USB (USB A – Micro),
  • Ghid de punere în funcţiune,
  • Reglementări.

Despre aplicaţia Canon Mini Print

Dispozitivele mobile trebuie conectate la imprimanta foto Canon Zoemini prin Bluetooth şi prin aplicaţia Canon Mini Print, disponibilă gratuit pe App Store şi Google Play. Compatibilă cu dispozitivele mobile care folosesc sistemul de operare iOS 9.0 sau o versiune ulterioară, sau sistemul de operare Android 4.4 sau o versiune ulterioară.

[products ids=125042386]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.