Ce poți găsi pe canalul de YouTube F64?

La fel ca și pe blogul F64, ne străduim de ceva vreme să adunăm pe canalul de YouTube F64 cât mai multe dintre resursele educaționale sau de interes pentru orice fotograf, fie el amator sau profesionist. De la prezentări și review-uri de echipamente foto-video, la tutoriale diverse, utilitatea anumitor accesorii, procesare foto și video în diverse soft-uri de editare, și până la interviuri sau mini-seriale în care stăm de vorbă cu o parte dintre fotografii cunoscuți.

Ca să afli primul orice publicăm nou, te poți abona aici.

Mai jos, ne dorim să îți atragem atenția asupra principalelor playlist-uri și categorii de clipuri video pe care le vei găsi la noi, fiind totodată deschiși la feedback și sugestii, astfel că te invităm să comentezi cu încredere dacă ai ceva să ne transmiți.

#1 Pricipalele playlist-uri din canalul de YouTube F64

Pentru că mulți dintre voi sunt pasionați de anumite genuri de fotografie, am organizat o parte din clipuri în funcție de genurile fotografice cu care aveau legătură. De asemenea, pentru cei aflați la început de drum există un playlist dedicat de tutorial și educație foto, unde vei afla câteva lucruri de bază despre diafragmă, iso, timp de expunere, distanța focală sau cum îți alegi primul aparat foto și ce urmează după aceasta.

O parte din cele mai accesate playlist-uri:

  • Tutorial și educație foto
  • Lecția de compoziție
  • Fotografia de portret
  • Fotografia de nuntă/cuplu
  • Fotografia de natură și peisaj
  • Fotografia de stradă
  • Expuneri fotografice – serial cu interviuri
  • Echipament foto-video


#2 Tipuri de tutoriale foto-video

Vei găsi pe canalul nostru de YouTube diverse tipuri de tutoriale, cum ar fi:

youtube f64

#3 Review-uri și prezentări echipamente foto-video

Echipamentele foto-video vin întâi la F64. Și ne place să le testăm cu ajutorul specialiștilor pentru a îți oferi cele mai bune informații sau comparații, atât despre produsele recent apărute, cât și despre unele dintre cele mai iubite modele de camere foto sau video.


#4 Interviuri cu fotografi români pe care trebuie să îi cunoști

Uneori, poți învăța mai mult decât crezi ascultându-i pe alții, aflând despre și învățând din experiența lor, utilizând anumite resurse pe care le recomandă sau pur și simplu inspirându-te din ceea ce fac.
Plecând de la această idee, am pornit în urmă cu ceva timp serialul video „Expuneri fotografice”.


Până acum, am realizat interviuri cu: Theo Manușaride și Cosmin Vlad, Toma Bonciu, Dragoș Borcănea, Vlad Eftenie, Carioca Studio, Tatiana Volontir, Ioana Moldovan, Cosmin Gogu, Mirela Momanu, Dan Dinu, Ștefan Dinu-Allkimik, Luiza Boldeanu, Olga Thomas, Cristian Munteanu, Denio Rigacci, Miluță Flueraș, Daniel Chindea, Daniel Ilinca, inLow Light, Mihai Musceleanu, Vali Bărbulescu, Cristian Crisbășan, Dan Mirică, Paul Păun, Marius Tudose, Gina Buliga și Eli Driu.

#5 Înregistrări ale transmisiilor LIVE de la evenimentele F64

Poate știi că o parte dintre evenimentele noastre sunt transmise live. Dacă nu ai fost pe fază în ziua transmisiei și îți e greu uneori să cauți între postările de Facebook, află că vei găsi întotdeauna înregistrările de la evenimente în playlist-ul dedicat din canalul nostru de YouTube. Astfel, le poți viziona în tihnă de acasă, oricând dorești.

Pe lângă toate cele menționate mai sus, ocazional poți găsi și clipuri comerciale sau de campanie, ori mici parodii legate de utilitatea anumitor echipamente foto-video, cum ar fi Traficantul de filtre:

Vrei să afli rapid tot publicam pe canalul de YouTube F64? Abonează-te aici!

De asemenea,nu uita să îi urmărești pe colaboratorii noștri și pe propriile canale de YouTube, după cum urmează:

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.