(c) Dragoș Borcănea

Testează echipament Sony de ultimă generație, la Zumbaala Wake Park

Joi, pe 5 iulie, aproape de weekend și cu voie bună, te invităm la Zumbaala Wake Park din Mogoșoaia, pentru o sesiune foto inedită de testare a echipamentelor Sony de ultimă generație!

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate! 

Ți-am stârnit curiozitatea? Afli mai multe despre cum va decurge evenimentul chiar în rândurile ce urmează.

Desfășurător

  • Loc de întâlnire, ora 14, Cafeneaua F64 (Bulevardul Unirii 45),
  • De acolo vom pleca spre Zumbaala Wake Park, (oră estimativă de ajungere la locație, 16:00). Cei care dețin mașini personale pot veni direct la locație, la ora 16.
  • Speakerul va fi Dragoș Borcănea, care va ține o scurtă prezentare și va ghida participanții la sesiunea de testare.
  • După scurta prezentare și trecerea în revistă a celor mai importante funcții, va urma partea practică.

Ce va face sesiunea de testare atât de deosebită?

În primul rând, participanții vor avea la dispoziție pentru a fotografia cele mai noi și mai bune aparate foto sony: Sony A7 III, Sony A7R III și Sony A9.

În al doilea rând, locația este una cu totul deosebită, însă ajungem și acolo, iar fotografii vor avea 3 subiecte de fotografiat la dispoziție: riderii care se dau pe kickere, un model dedicat pentru fotografia de portret și o motocicletă.

Ce face ca aceste 3 modele de aparate foto Sony să fie atât de speciale?

Sony

Sony A7 III 

Acest aparat înseamnă, într-un cuvânt, inovație. Datorită senzorului de imagine Exmor R CMOS de 24.2Mpx, cu iluminare din spate, dispune de o sensibilitate crescută, la pachet cu rezoluția generoasă și asta fără să dezvăluim toate funcțiile interesante pe care le vei descoperi venind la eveniment!

Hai că îți mai dăm un indiciu însă, acest mirrorless dispune și de video 4K, devenind astfel o unealtă care oferă tuturor tipurilor de fotografi posibilitatea de surprinde conținut de calitate, într-un mod diferit față de orice au făcut în trecut.

Sony

Sony A7R III 

Poate chiar mai surprinzător ca Sony A7 III, Sony A7R III vine cu un senzor de 42.4 megapixeli, tot cu calitate video 4k, însă acesta dispune și un interval dinamic extins de până la 15 diafragme, sensibilitate ridicată și reducere a zgomotului de până la o treaptă de expunere în plus, toate acestea într-un corp compact.

Sony

Sony A9 

Deși filmarea 4k pare că devine un trademark al produselor Sony, A9 reușește în continuare să surprindă. Are stabilizare pe 5 axe integrată în corp și sensibilitate ISO între 100 și 51,200 cu posibilitatea de a fi extinsă intre 50 și 204,800. Sistemul de autofocus vine cu 693 de puncte de autofocus cu detecție de fază ce îți oferă un control deosebit și, nu uita că poți fotografia în rafală cu 20 de cadre pe secundă.

Despre Dragoș Borcănea

Este un fotograf cu o experiență de peste 10 ani pe partea de fotografie comercială și de publicitate. S-a apucat de fotografie din anul 1 de Politehnică pe care a terminat-o și care îl ajută pe partea tehnică a fotografiei. A creat dStudio Photography acum 8 ani împreună cu un bun prieten și încet, încet a migrat și pe partea video, iar acum oferă servicii full de producție foto-video. Și-a început cariera de fotograf în presa auto, mașinile și motocicletele fiind subiectele sale preferate. Toate lucrurile pe care le știe legate de fotografie le-a învățat singur și cel mai bun profesor mărturisește că i-a fost experiența.

Despre Zumbaala Wake Park 

Sony

Este primul cable wake park din România. Acesta este situat pe malul lacului în Parcul Brâncovenesc din Mogoșoaia și deține un cablu Sesitec System 2.0 (cablu drept ce poate fi adaptat la evenimente sau în rail-parks).

Sistemul de cablu 2.0 este accesibil tuturor persoanelor, de la amatori la profesioniști pentru că este usor de manevrat, iar datorită susținerii lui, cei mai îndrăzneți vor putea să învețe diferite trick-uri. La Zumbaala te așteaptă două kickere M size capabile să ofere doza de adrenalină oricărui rider.

Zumbaala Wake Bar este zona lounge, deschisă zilnic între orele 11:00 – 00:00 (cu excepția zilei de luni când se deschide după ora 16.00), unde se pot consuma băuturi și mâncare, zilele de weekend fiind animate de DJ invitați.

Crede-ne pe cuvânt, va fi o ocazie de testare și practică minunată!

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate! 

Dacă te-am convins, te așteptăm cu drag  joi, 5 iulie, la ora 14,  în Cafeneaua F64 sau la ora 16, direct la locație!

[products ids=125040305,125035095]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.