Manfrotto Befree Advanced – trepiedul de călătorie

Befree Advanced este conceput pentru fotografii care călătoresc mult, acompaniindu-te dincolo de perspectivele convenționale.

Noul trepied Manfrotto setează un nou standard de excelență în fotografia de călătorie și este ideal pentru fotografii avansați care își doresc maximum de performanță, mai ales atunci când călătoresc. Acest trepied este combinația ideală dintre portabilitate, durabilitate, ușurință în manevrare și totodată este foarte ușor.

În plus, Befree Advanced are scopul de a le permite pasionaților să își exprime viziunea cu ajutorul aparatului foto, într-o manieră profesională și cu multe funcții interesante, fie că aparatul din dotare este un DSLR sau mirrorless (spre exemplu, este compatibil cu: Sony A7 II, A7R II, A7r III, A7s II și A9).

Trepiedul este disponibil în 2 modele cu tipuri diferite de mecanism de blocare: primul este cu blocare prin răsucire (M-lock), iar al doilea model vine cu QPL Travel, adică cu blocare a manetei.

Ambele mecanisme le permit fotografilor să își aleagă tipul de blocare potrivit pentru propriile nevoi, să își seteze tot echipamentul ușor și rapid, permițându-le astfel să își mențină atenție asupra creației.

Noul mecanism M-lock reprezintă un sistem menit să satisfacă orice fotograf își dorește o soluție rapidă, ușoară și compactă.

Mecanismul Befree Advanced QPL Travel este o versiune nouă și mai ușoară a cunoscutului mecanism obținut de colecțiile 190 & 055. Acest nou mecanism on-off îți permite să setezi și ajustezi ușor și în siguranță trepiedul, asigurând stabilitate în orice mod este folosit.

Dispune de selectori plasați la nivelul picioarelor, atât pentru fotografii stângaci cât și pentru cei dreptaci. Aceștia au fost poziționați în așa fel încât să poți schimba perspectiva de fotografiere cât mai simplu.

Spider-ul din dotare este creat pentru a oferi stabilitate maximă pe toate tipurile de teren, fiind în același timp suficient de compact pentru a permite trepiedul să încapă perfect în orice bagaj de călătorie. De asemenea, dispune și de Easy Link, adică este foarte simplu să atașezi orice accesorii care să te ajute să creezi imagini cât mai unice și memorabile. Pentru că acestea presupun o greutate în plus Befree Advanced are și o agățătoare integrată special pentru a putea ține pe trepied într-un mod stabil, tot ceea ce ai nevoie.


 

Trepiedul Befree Advanced collection a fost îmbunătățit și datorită noului cap cu bilă Manfrotto 494 din aluminiu care este ideal pentru a mișca camera rapid și precis, mai ales atunci când ești pe fugă. Pe cât de mic este acesta, pe atât de durabil este, tocmai pentru a-ți permite să salvezi cât mai mult timp atunci când trebuie să miști camera instant, pentru a declanșa la momentul portivit.

Capul trepiedului permite 3 tipuri de control independent:

  • un mâner principal pentru a permite gestionarea sferei de blocare,
  • un mâner independent panoramic, ideal pentru a surprinde fotografii de peisaj deosebite
  • și un nou mâner menit să îți balanseze perfect echipamentul.

Mai mult de atât, capul Befree Advanced dispune de 200PL-PRO, o placă de aluminiu unică, specială pentru compatibilitatea cu cele mai comune atașamente: Manfrotto RC2 și Arca-swiss style. Astfel, orice fotograf va putea să schimbe capul trepiedului fără să-și facă griji despre plăcuță.

Befree Advanced vine cu propria geantă cu căptușeală pentru a asigura protecție și pentru a putea fi transportat ușor și în siguranță oriunde.

Befree Advanced
 

Toate modelele de Befree Advanced au fost concepute în totalitate în Italia, recunoscută pentru excelența operațională, inovație și calitate superioară a materialelor Manfrotto, plus tehnologia inedită și designul care tot setează un nou standard în industrie.

Manfrotto a susținut mereu calitatea premium, design-ul impecabil și o atenție sporită asupra detaliilor, toate acestea combinate cu scopul de a inova și de a crea produse pe care fotografii se pot baza. Aceste valori sunt cele mai distinctive avantaje pe care Manfrotto le are față de ceilalți competitori de pe piața fotografică. Din acest motiv, orice produs Manfrotto este conceput doar în Italia, investind continuu în noi tehnologii și echipamente necesare pentru a atinge nivelul de calitate care garantează funcționalitatea și durabilitatea produselor în timp.

Tot  ceea ce trebuie să faci este să-ți alegi modelul de Befree Advanced ideal pentru călătoriile tale și apoi să pleci la forografiat!

Befree Advanced este disponibil în varianta M-lock în culorile: negru, roșu, albastru, din fibră de carbon și din aluminiu. În varianta Travel, este disponibil doar pe negru. În plus, această nouă serie va înlocui Befree Treveler negru și cele colorate sau aluminiu și carbon, întrucât au ieșit din fabricație și Befree One negre și colorate, atât din aluminiu cât și carbon, pentru același motiv.

[products ids=125040716,125004969]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.