Manfrotto Befree Advanced – trepiedul de călătorie

Postat de: F64 F64

Befree Advanced este conceput pentru fotografii care călătoresc mult, acompaniindu-te dincolo de perspectivele convenționale.

Noul trepied Manfrotto setează un nou standard de excelență în fotografia de călătorie și este ideal pentru fotografii avansați care își doresc maximum de performanță, mai ales atunci când călătoresc. Acest trepied este combinația ideală dintre portabilitate, durabilitate, ușurință în manevrare și totodată este foarte ușor.

În plus, Befree Advanced are scopul de a le permite pasionaților să își exprime viziunea cu ajutorul aparatului foto, într-o manieră profesională și cu multe funcții interesante, fie că aparatul din dotare este un DSLR sau mirrorless (spre exemplu, este compatibil cu: Sony A7 II, A7R II, A7r III, A7s II și A9).

Trepiedul este disponibil în 2 modele cu tipuri diferite de mecanism de blocare: primul este cu blocare prin răsucire (M-lock), iar al doilea model vine cu QPL Travel, adică cu blocare a manetei.

Ambele mecanisme le permit fotografilor să își aleagă tipul de blocare potrivit pentru propriile nevoi, să își seteze tot echipamentul ușor și rapid, permițându-le astfel să își mențină atenție asupra creației.

Noul mecanism M-lock reprezintă un sistem menit să satisfacă orice fotograf își dorește o soluție rapidă, ușoară și compactă.

Mecanismul Befree Advanced QPL Travel este o versiune nouă și mai ușoară a cunoscutului mecanism obținut de colecțiile 190 & 055. Acest nou mecanism on-off îți permite să setezi și ajustezi ușor și în siguranță trepiedul, asigurând stabilitate în orice mod este folosit.