10 gadgeturi de vacanță indispensabile

Oficial a început perioada vacanțelor, concediilor, petrecerilor, concertelor și festivalurilor. Cu toții ne-am făcut planuri, dacă nu serioase, adică cu scopul de a cutreiera meleaguri străine, atunci măcar ne-am propus ca și vara aceasta să ne rămână întipărită cu amintiri de neuitat! Însă cum poți oare îngheța amintirile în timp, dacă nu prin intermediul echipamentelor foto-video? 

Tocmai din acest motiv, ți-am pregătit 10 recomandări de gadgeturi indispensabile în vacanță, fie că ești pasionat de domeniile fotografiei și videografiei sau nu, toată lista noastră este menită să-ți facă vacanța cât mai frumoasă, așa că aruncă un ochi mai jos și vezi ce mai incluzi în bagaj atunci când pleci!

#1 Dronă

Plănuiești să călătorești mult în această vară? Vrei să te întorci cu amintiri greu de observat doar cu ochiul liber? Atunci o dronă s-ar putea să fie companionul ideal de vacanță. La F64 găsești o întreagă varietate, în așa fel încât să ai de unde alege drona potrivită pentru tine.

Produse recomandate

#2 Camere de acțiune

Poate însă ești un împătimit al sporturilor, fie ele extreme sau nu, iar pentru a le surprinde ai cu siguranță nevoie de gadgeturi pe măsură. În acest caz ți-ar fi foarte utilă o cameră de acțiune, care este foarte portabilă, rezitentă și îți oferă posibilitatea de a capta cele mai faine trick-uri și momente din vacanța ta. La fel ca în cazul dronelor, la F64 ai o mulțime de camere de acțiune din care poți alege.

produse recomandate

#3 Filmare 360 grade

O altă serie de gadgeturi indispensabile în vacanță o reprezintă camerele cu care poți filma la 360 grade, iar opțiunile sunt foarte, foarte variate. Dacă te pasionează filmul în stil vechi s-ar putea să te tenteze un o cameră de la Lomography, iar pentru împătimiții de tehnologie avem chiar aici câteva recomandări, de la a filma HD, la 4k, în așa fel încât să mulțumească toate exigențele pasionaților.

#4 Filtre foto

Poate mergi la plajă, unde este soare și cald, poate mergi pe munte sau în țările nordice unde este frig. Ideea este că un filtru pentru aparatul tău foto va fi mereu util. Și ai și de unde alege. De la filtre de protecție, la filtre UV și de polarizare, descoperă mai jos recomandările noastre.

#5 Stabilizatoare de imagine pentru smartphone

Un alt gadget foarte util pentru cei care vor să călătorească cu echipament minim și dețin un smartphone performant este stabilizatorul de imagine pentru telefon. Uită de filmulețe mișcate, defocalizate, de disconfortul cauzat sau de nesiguranța că într-o mulțime telefonul poate să-ți scape din mână oricând și vezi recomandările noastre:

#6 Selfie Stick

Dacă însă dorești doar un gadget care să te ajute să faci selfie-uri și ai un buget redus sau pur și simplu nu ești genul care să fotografieze nonstop cu telefonul, atunci poate că te-ar interesa selfie stick-urile.

Recomandări:

#7 Obiective pentru Smartphone

Poate că nu vrei nici Selfie-stick, nici stabilizator de imagine, ci doar ți-ai dorit ca zoom-ul telefonului tău sa poată face fotografii de calitate. Ei bine, află că obiectivele pentru smartphone pot face mult mai mult de atât.

Pentru începători într-ale fotografiei, combinația smartphone + obiectiv pot fi startul ideal, întrucât îți permit multă flexibilitate în mișcare, sunt ușoare și îmbunătățesc calitatea fotografiilor tale.

Recomandări:

#8 Printează instant

SELPHY CP1300 este o imprimantă foto wireless compactă, foarte portabilă, ideală pentru a printa poze acasă sau în diverse locații. Prin intermediul aplicaței Canon PRINT poți printa oriunde te afli, prin intermediul AirPrint, de pe cardul de memorie al aparatului foto sau de pe Facebook și Instagram. De asemenea, poți alege între o serie de dimensiuni 4″x6″, 2.1″x2.1″, format pătrat sau stickere. Printurile sunt de calitate și durabile.

#9 Console

Fan gaming și nopțile lungi cu prietenii când vă jucați împreună? Atunci profită de consolele de gaming de la F64 și de timpul liber pentru a-ți învinge amicii la toate genurile de jocuri video!

Recomandări:

#10 Căști și boxe

Fie că te joci sau că îți petreci serile cu “Netflix and chill”, că vrei să le prezinți prietenilor noul album muzical descoperit ori că în drum spre muncă vrei să asculți melodiile preferate la cea mai înaltă calitate, boxe portabile și căști găsești din plin la F64.

Recomandări:

Tu ai recomandări de gadgeturi de vacanță pentru noi? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.