Impresii de la evenimentul: Testează Sony A7 III, cu Alin Popescu

Postat de: F64 F64

Pe 14 mai, începând cu ora 19:00 a avut loc primul evenimentul de testare al celui mai nou mirrorless, la Little Corner (Str. Popa Soare, nr. 68 ) alături de Alin Popescu și Sony A7 III.

Participanții au luat parte la o sesiune inedită de testare a celui mai nou aparat Sony, modelul A7 III, alături de Alin Popescu, aflând totodată despre experiența fotografului cu camera, mai multe detalii tehnice în cadrul unei prezentări, urmată apoi de sesiunea de fotografie de studio cu modele, pe tema fotografiei de cuplu retro. 

Printre aparatele puse la dispoziție pentru teste s-au numărat și: Sony A7 IIIA9,  A7R II,  A7R III și A7s II și multe obiective Sony, pe care participanții le-au descoperit la eveniment.

Evenimentul a fost și LIVE, pe pagina de Facebook F64, însă acum îl poți viziona chiar mai jos, pe canalul nostru de Youtube.

Ținutele modelelor au fost susținute de Julie Bohemian Photo, care nu doar că s-a ocupat de modul în care arată modelele, concepând hainele și alegând ce i se potrivește cui cel mai bine, ci a făcut și ea fotografii. A fost alături de participanți și ca fotograf în experiența Sony: