(c) Julie Bohemian Photo

Impresii de la evenimentul: Testează Sony A7 III, cu Alin Popescu

Pe 14 mai, începând cu ora 19:00 a avut loc primul evenimentul de testare al celui mai nou mirrorless, la Little Corner (Str. Popa Soare, nr. 68 ) alături de Alin Popescu și Sony A7 III.

Participanții au luat parte la o sesiune inedită de testare a celui mai nou aparat Sony, modelul A7 III, alături de Alin Popescu, aflând totodată despre experiența fotografului cu camera, mai multe detalii tehnice în cadrul unei prezentări, urmată apoi de sesiunea de fotografie de studio cu modele, pe tema fotografiei de cuplu retro. 

Printre aparatele puse la dispoziție pentru teste s-au numărat și: Sony A7 IIIA9,  A7R II,  A7R III și A7s II și multe obiective Sony, pe care participanții le-au descoperit la eveniment.

Evenimentul a fost și LIVE, pe pagina de Facebook F64, însă acum îl poți viziona chiar mai jos, pe canalul nostru de Youtube.

Ținutele modelelor au fost susținute de Julie Bohemian Photo, care nu doar că s-a ocupat de modul în care arată modelele, concepând hainele și alegând ce i se potrivește cui cel mai bine, ci a făcut și ea fotografii. A fost alături de participanți și ca fotograf în experiența Sony:

După sesiunea de testare a urmat sesiunea de retouching, unde participanții au fost ghidați și sfătuiți despre cum să realizeze un retouch cât mai bun, atât pentru genul fotografiei de studio, cât și pentru modelul/modelele din imagini. Toți participanții vor avea posibilitatea de a printa o fotografie realizată de ei. Vă prezentăm câteva imagini.

Și că tot vorbim de cei care s-au înscris la evenimentul dedicat Sony, hai să descoperim împreună impresiile lor despre cum s-au desfășurat lucrurile:

 “Mi-ar plăcea să continuați aceste inițiative în care să avem ocazia de a testa echipamente de top, prezentate de către un fotograf profesionist și carismatic, și mai ales într-un cadru de studio, unde să putem fotografia modele profesionist. Mulțumim!”

 “Locația a foarte bună pentru tema evenimentului, dar un pic mică pentru numărul de invitați și aparatura cu care s-a operat. Experiența foarte bună, Sony A7III mi-a confirmat așteptările. Speaker – foarte bun Alin, nu e prima dată când îl văd descurcându-se foarte bine în fața unei audiențe. Iar de la anunțarea evenimentului, până în momentul în care am plecat, organizatorii s-au descurcat foarte bine.”

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Odată ce laşi afară balcanismul kitschos şi păşeşti pe această uşă, redescoperi normalul şi o atmosferă ireal de frumoasă. Obiectele din secolul XX se alătură celor din secolul XXI într-o armonie pe care n-o bănuieşti şi de care ți-e teamă să nu se destrame. Dar nu se destramă, deoarece gazdele fac tot posibilul – şi reuşesc – să te integreze, să îți reamintească ce contează cu adevărat: nu numai să fii la curent cu ultimele minuni ale tehnologiei foto, ci şi să poți surprinde o clipă, o secundă, o clipire, un moment ce merită să fie imortalizat pe un suport de memorie – dar, cel mai important, pe retina privitorului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.