Sony Cashback: 25 dintre obiectivele campaniei, descoperă-le și tu!

Postat de: F64 F64

Profită de campania Sony Cashback până pe 31 iulie și poți primi o parte din banii pe achiziție înapoi!

Care este mecanismul? Pe scurt, tot ce trebuie să faci este să achiziționezi orice produs Sony eligibil la preț integral și apoi să aplici pe site-ul campaniei pentru a primi banii.

Mai jos regăsești și pașii, exact cum trebuie parcurși, iar dacă mai ai nevoie de ajutor, click aici!

  • Dacă ai achiziționat oricare dintre produsele eligibile de la un distribuitor Sony autorizat din România între 15 mai 2018 și 31 iulie 2018 (inclusiv), ai dreptul să
    faci o cerere pentru promoția de Cashback în bani şi se aplică restul prezentelor clauze și condiții.
  • Poți accesa site-ul campaniei şi să click pe butonul de revendicare pentru a te înregistra. Revendicările trebuie făcute online, după 30 de zile de la data achiziţiei, altfel acestea nu vor fi acceptate. Revendicările pot fi depuse între perioada 15 iunie 2018 și 30 septembrie 2018.
  • Va trebui să te conectezi sau să creezi un cont MySony şi să oferi următoarele informaţii: despre produs – model, seria produsului, data cumpărării şi distribuitorul. Detalii personale: nume, adresă de e-mail, cod poştal, detaliile băncii, număr de telefon, dovada achiziţiei și o fotografie a seriei de pe produs.
    După ce oferi aceste informaţii, click pe butonul “Claim” (“Solicitaţi”).
  • După trimiterea formularului, vei fi redirecționat către o pagină de confirmare iar un e-mail care îți confirmă înregistrarea va fi trimis la adresa ta de e-mail. Codul tău de înregistrare este un număr de 8 cifre care va fi afișat pe linia subiectului de e-mail. Acest cod va funcționa și ca număr de referință în cazul în care ai întrebări despre această campanie.
  • În cazul în care cererea ta îndeplinește termenii și condițiile promoției, vei primi Cashback-ul desemnat în termen de 28 de zile de la validarea solicitării.

 Citește regulamentul campaniei aici!

#1 Sony 10-18mm f/4 OSS

Sony 10-18mm este un obiectiv ultrawide dedicat aparatelor foto mirrorless Sony Nex. Cu o calitate optică excelentă și multiple tratamente antireflex, un sistem rapid și precis de focalizare și cu o construcție compactă și ușoară, acest obiectiv este recomandat pentru fotografia de peisaj, interior sau alte situații care necesită un unghi larg de cuprindere. De asemenea, este destinat în special fotografilor care doresc să beneficieze atât de avantajele și performanțele unei optici superioare, de cea mai bună calitate, cât și de această plajă focală ultra-wide.

Obiectivul încorporeaza sistemul de stabilizare a imaginii OSS ce îți permite să fotografiezi din mână cu timpi de expunere de până la 4 stopuri mai lungi decât un obiectiv similar fără sistem de stabilizare. Deschiderea maximă a diafragmei este de f/4, constantă pe toată plaja focală, permițându-ți să capturezi imagini panoramice datorită distanței minime de focalizare de 10mm, iar sistemul de stabilizare al imaginii îmbunătățește fotografierea în lumină scăzută.

#2 Sony 12-24mm f/4 G FE