Sony Cashback: 25 dintre obiectivele campaniei, descoperă-le și tu!

Profită de campania Sony Cashback până pe 31 iulie și poți primi o parte din banii pe achiziție înapoi!

Care este mecanismul? Pe scurt, tot ce trebuie să faci este să achiziționezi orice produs Sony eligibil la preț integral și apoi să aplici pe site-ul campaniei pentru a primi banii.

Mai jos regăsești și pașii, exact cum trebuie parcurși, iar dacă mai ai nevoie de ajutor, click aici!

  • Dacă ai achiziționat oricare dintre produsele eligibile de la un distribuitor Sony autorizat din România între 15 mai 2018 și 31 iulie 2018 (inclusiv), ai dreptul să
    faci o cerere pentru promoția de Cashback în bani şi se aplică restul prezentelor clauze și condiții.
  • Poți accesa site-ul campaniei şi să click pe butonul de revendicare pentru a te înregistra. Revendicările trebuie făcute online, după 30 de zile de la data achiziţiei, altfel acestea nu vor fi acceptate. Revendicările pot fi depuse între perioada 15 iunie 2018 și 30 septembrie 2018.
  • Va trebui să te conectezi sau să creezi un cont MySony şi să oferi următoarele informaţii: despre produs – model, seria produsului, data cumpărării şi distribuitorul. Detalii personale: nume, adresă de e-mail, cod poştal, detaliile băncii, număr de telefon, dovada achiziţiei și o fotografie a seriei de pe produs.
    După ce oferi aceste informaţii, click pe butonul “Claim” (“Solicitaţi”).
  • După trimiterea formularului, vei fi redirecționat către o pagină de confirmare iar un e-mail care îți confirmă înregistrarea va fi trimis la adresa ta de e-mail. Codul tău de înregistrare este un număr de 8 cifre care va fi afișat pe linia subiectului de e-mail. Acest cod va funcționa și ca număr de referință în cazul în care ai întrebări despre această campanie.
  • În cazul în care cererea ta îndeplinește termenii și condițiile promoției, vei primi Cashback-ul desemnat în termen de 28 de zile de la validarea solicitării.

 Citește regulamentul campaniei aici!

#1 Sony 10-18mm f/4 OSS

Sony 10-18mm este un obiectiv ultrawide dedicat aparatelor foto mirrorless Sony Nex. Cu o calitate optică excelentă și multiple tratamente antireflex, un sistem rapid și precis de focalizare și cu o construcție compactă și ușoară, acest obiectiv este recomandat pentru fotografia de peisaj, interior sau alte situații care necesită un unghi larg de cuprindere. De asemenea, este destinat în special fotografilor care doresc să beneficieze atât de avantajele și performanțele unei optici superioare, de cea mai bună calitate, cât și de această plajă focală ultra-wide.

Obiectivul încorporeaza sistemul de stabilizare a imaginii OSS ce îți permite să fotografiezi din mână cu timpi de expunere de până la 4 stopuri mai lungi decât un obiectiv similar fără sistem de stabilizare. Deschiderea maximă a diafragmei este de f/4, constantă pe toată plaja focală, permițându-ți să capturezi imagini panoramice datorită distanței minime de focalizare de 10mm, iar sistemul de stabilizare al imaginii îmbunătățește fotografierea în lumină scăzută.

#2 Sony 12-24mm f/4 G FE

Sony 12-24mm f/4 G FE este un obiectiv ultra-wide compatibil full-frame pentru gama de aparate foto Sony mirrorless cu montură E. Dispune de motor Direct Drive Supersonic Wave Motor și focalizare internă, ceea ce înseamnă ca obiectivul nu schimbă distanța în timp ce focalizează, în plus motorul este și silențios și precis.

Stratul Nano AR îmbunătățește transmisia luminii și reduce reflexiile interne, fiind extrem de util într-un obiectiv wide. Diafragma cu 7 lamele oferă un bokeh plăcut pe întreaga plajă de diafragme f/4 – f/8. Design-ul include 4 elemente asferice, 1 element Super ED (extra-low dispersion) și 3 elemente ED, oferind o calitate impecabilă a fotografiilor.

Sony 12-24mm este un obiectiv ușor (565 g), sigilat împotriva pătrunderii prafului și rezistent la stropi de apă. Sony 12-24mm f/4 G FE este ideal atât pentru fotografii de peisaj, arhitectură, interior etc., cat și pentru video.

#3 Sony 16-35mm f/4 OSS Vario-Tessar T*

Sony Vario-Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS este un obiectiv grandangular pentru aparatele foto mirrorless pe montură Sony E (Full Frame). Diafragma maximă f/4 este constantă pe întreaga plajă focală și, împreună cu stabilizarea de imagine OSS care compensează până la patru trepte de expunere, oferă imagini clare în lumină scăzută

  • Plajă diafragme: f/4.0-f/22,
  • 5 elemente asferice,
  • 3 elemente ED,
  • Tratamente optice Zeiss T*,
  • Diafragmă și AF silențioase,
  • Stabilizare de imagine OSS,
  • Izolat la praf și umiditate,
  • Diafagmă circulară cu 7 lamele,
  • Filet filtru 72mm.

#4 Sony 16-70mm f/4 OSS Vario-Tessar T*

Sony 16-70mm este un obiectiv Carl Zeiss recomandat pentru uzul de zi cu zi. Distanța sa focală de 16-70mm acoperă o plajă largă de situații, de la peisaje și portrete, până la instantanee sau fotografie documentară. Contrastul și rezoluția impresionante la toate focalele reprezintă un semn distinctiv al acestui obiectiv compact și ușor.

Tehnologia de lentile asferice (lentile AA) combină o lentilă AA și trei elemente asferice normale, reducând astfel dimensiunea și greutatea obiectivului, fără să sacrifice calitatea imaginilor.

#5 Sony 24-70mm f/4 OSS Vario-Tessar T*

Construcția optică a lui Sony 24-70mm include cinci elemente asferice și un element cu dispersie scăzută (Extra-Low Dispersion) pentru reducerea aberațiilor cromatice și a distorsiunilor. De asemenea, acest obiectiv beneficiază de un tratament antireflex Carl Zeiss T* ce a fost aplicat pe elemente pentru imagini cu un contrast și o claritate îmbunătățite pentru a asigura fidelitatea culorilor.

Sony 24-70mm încorporează sistemul de stabilizare OSS (Optical SteadyShot) ce îți permite să lucrezi cu timpi de expunere și distanțe focale mai mari, minimizând efectul de imagine mișcată. Obiectivul poate fi folosit și în condiții mai puțin prielnice, fiind rezistent la praf și umezeală.

  • Montură Sony E Full-frame,
  • Distanța focală: 24 – 70 mm,
  • Diafragama maximă: f/4,
  • Diafragma minimă: f/22,
  • Diametrul filtrului: 67mm,
  • Construcție: 12 elemente în 10 grupuri (cu 5 elemente asferice și un element cu dispersie scazută),
  • Distanța minimă de focus: 40cm,
  • Magnificare: 0.2x,
  • Dimensiuni: 73×94.5mm,
  • Greutate: 430g.

#6 Sony 24-70mm f/2.8 GM

Sony FE 24-70mm f/2.8 GM face parte din linia de top de obiective pentru camerele mirrorless Full-Frame (montură Sony E). Acronimul GM vine de la G Master și înseamnă ca tehnologia încorporată și performanțele optice sunt superioare liniei Sony G.

  • Montură: Sony E,
  • Compatibil Full-Frame,
  • Plajă diafragme: f/2.8 – f/22,
  • Un element XA (asferic extrem),
  • Două elemente asferice,
  • Un element ED,
  • Un element Super ED,
  • Tratamente Nano AR.
  • Sistem de focus liniar SSM,
  • Focalizare complet internă,
  • Limitator plajă de focalizare,
  • Izolat la praf și umezeală.
  • Diafragmă circulară cu 9 lamele.

#7 Sony 30mm f/3.5 macro 

Sony 30mm f/3.5 este un obiectiv cu un design optimizat pentru aparatele din seria NEX. Unghiul de cuprindere al cadrului este echivalentul a 45mm pe o cameră de 35mm. Conține elemente optice ce pot focaliza foarte aproape, ajungând la un raport de mărire de 1:1.

Este ideal pentru fotografia macro și close-up, dar și pentru portrete, sport, fotoreportaj și multe alte aplicații.

#8 Sony 35mm f/1.8 OSS

Sony E-mount 35mm f/1.8 OSS este un obiectiv standard ce produce imagini extrem de clare, cu un contrast excelent și care este destinat aparatelor foto mirrorless din seria Nex. Obiectivul este prevăzut cu o diafragmă cu 7 lamele ce creaza un bokeh foarte interesant. Este un ideal pentru călătorie, instantanee și fotoreportaj, ce-l recomandă deopotrivă fotoreporterilor, fotografilor de evenimente și fotografilor amatori.

#9 Sony 35mm f/2.8 Sonnar T*

Sony Sonnar T* FE 35mm f/2.8 ZA este un obiectiv superangular pe montură Sony E, recomandat fotografilor exigenți care își doresc maximum de performanță optică. Poate fi folosit cu camere cu senzor APS-C și Full Frame deopotrivă și oferă imagini remarcabile prin contrast și claritate. Sony Sonnar T* FE 35mm f/2.8 ZA a fost proiectat să reziste la praf și umezeală.

#10 Sony 35mm f/1.4 Distagon T*

Sony Distagon T* FE 35mm f/1.4 ZA este un obiectiv pentru camerele mirrorless Sony cu senzor Full Frame – compatibil cu toate edițiile de Sony A7. Cu o distanță focală de 35mm, diafragmă maximă f/1.4 și o optică de top furnizata de Zeiss, acest obiectiv este recomandat atât pentru fotografie, cât și pentru video, fiind prevăzut cu inel de diafragmă cu buton comutator pentru opțiunea De-Click.

Sistemul de focalizare DDSSM (Direct Drive Super Sonic Motor) utilizează elemente piezoelectrice care oscilează la frecvențe ultrasonice și deplasează elementul de focalizare cu o precizie foarte mare și sunet nedetectabil, avantaje foarte apreciate de videografi.

Sony Distagon T* FE 35mm f/1.4 ZA este izolat la praf și umezeală, astfel încât poate fi folosit și în condiții neprielnice.

#11 Sony 50mm f/2.8 macro

Sony 50mm f/2.8 Macro 1:1 FE este un obiectiv macro destinat aparatelor foto cu montură E și senzor Full Frame. Acesta produce imagini extrem de clare, cu un contrast excelent și culori saturate. Este un ideal pentru fotografia macro și close-up, dar poate fi folosit cu rezultate extraordinare pentru instantanee, fotoreportaj și portret, ce-l recomandă atât fotoreporterilor, fotografilor de evenimente sau studio, dar și fotografilor amatori.

Sony 50mm f/2.8 Macro 1:1 FE beneficiază de o diafragmă cu 7 lamele și o deschidere maximă de  f/2.8 ce oferă o excelentă separare a subiectului de fundal cât și timpi scurți de expunere chiar și în condiții de iluminare slabă.

#12 Sony 50mm f/1.8 OSS

Disponibil și argintiu, Sony 50mm f/1.8 este un obiectiv luminos pentru portrete, cu o calitate optică de excepție și stabilizare optică SteadyShot. Diafragma maximă foarte deschisă, de f/1.8 este ideală pentru forografierea în lumină scăzută, iar cu ajutorul stabilizării optice SteadyShot vei obține imagini mai clare, direct din mână. În plus, focalizarea automată este lină, ideală pentru filmarea HD.

#13 Sony 50mm f/1.4 Planar T* 

Sony 50mm f/1.4 Carl Zeiss Planar T* ZA FE este un obiectiv fix dedicat aparatelor cu montură Sony FE și senzor Full Frame. Cu adevarat novator, oferind o diafragmă maximă de f/1.4, întâlnită în prezent doar la obiectivele fixe. Construcția obiectvului este metalică, foarte robustă, satisfacând și exigențele fotografilor ce doresc echipamente fiabile, pe care se pot baza în orice conditii. Obiectivul îți oferă o calitate exceptională a imaginii, mulțumită elementelor optice cu dispersie scazută și a multiplelor tratamente.

Datorită distanței focale de 50mm și a luminozității ridicate, acest obiectiv este ideal pentru numeroase aplicații foto, portrete, peisaje și fotografie de stradă și poate fi folosit cu încredere în conditii de iluminare slabă. Diafragma rotunjită oferă un bokeh (separare a subiectului de fundal) extraordinar.

Motorul de focalizare asigură o focalizare extrem de rapidă, precisă și silențioasă, fiind de un real ajutor pentru videografi.

#14 Sony 85mm F1.4 GM

Sony FE 85mm f/1.4 GM face parte din linia de top de obiective pentru camerele mirrorless Full-Frame (montură Sony E). Obiectivul are o plajă de diafragme de f/1.4 – f/16, vine cu un element XA și trei elemente ED, împreună cu tratamente Nano optice AR, un sistem de focalizare liniar SSM și complet intern, un buton de blocare a focalizării, inel manual de control al diafragmei circulare cu 11 lamele și nu în ultimul rând, este izolat împotriva intemperiilor.

#15 Sony 90mm f/2.8 macro

Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS este obiectivul ce îți va furniza imagini incredibile, fiind ideal pentru fotografia de produs, macro și close-up, dar poate fi utilizat și pentru portrete, sport și alte aplicații.

Obiectivul beneficiază de o construcție robustă, o calitate optică de excepție și de o focalizare rapidă și precisă mulțumită motorului de focus.

Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS încorporează sistemul de stabilizare al imaginii OSS de ultimă generație care îți permite să fotografiezi din mână cu timpi de expunere cu mult mai lungi decât în mod normal.

Diafragma deschisă f/2.8 asigură echilibrul perfect dintre claritate și bokeh, fiind potrivit pentru situațiile în care se dorește o bună separare a subiectului de fundal, sau pentru situațiile de iluminare scăzută.

Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS poate fi folosit atât cu aparatele foto cu montură Sony E și cu senzor format APS-C, cât și cu cele Full Frame.

#16 Sony 100mm f/2.8 STF OSS GM

Sony 100mm f/2.8 STF OSS GM FE oferă un efect bokeh impresionant și este ideal pentru fotografia de portret, fashion, natură sau nuntă.

Diafragma dispune de 11 lamele și de un element optic de apodizare. Similar unui filtru de densitate neutră care crește în intensitate spre margini, elementul de apodizare creează tranziții de efect de la zonele clar focalizate la cele defocalizate într-o imagine, facând posibile efectele de bokeh delicate și fără întreruperi, care adaugă profunzime și volum.

În plus, noul obiectiv de 100mm este compatibil cu funcția de focalizare automată cu detecția fazei și a contrastului și are un drive SSM de mare precizie și silențios (Super Sonic Motor) care asigură o performanță AF rapidă și precisă.

Obiectivul oferă capabilități close-up de până la 0.25x, fiind prevăzut cu un inel macro, stabilizare optică a imaginii SteadyShot, un buton personalizabil de blocare a zonei de focus, comutator AF/MF și inel pentru diafragmă, fiind rezistent la praf și umezeală.

#17 Sony 18-105mm F4 OSS

Sony

Sony SELP 18-105mm F4 G OSS este un obiectiv destinat aparatelor foto Sony cu montura E si senzor APS-C. Obiectivul ofera o versatilitate extraordinara, fiind potrivit pentru o serie variata de contexte de fotografiere.

Este un obiectiv ideal pentru peisaje, arhitectura, instantanee, fotoreportaj si portrete, fapt ce-l recomanda deopotriva fotografilor de evenimente cat si fotografilor amatori.

De asemenea, zoom-ul operat electric, alaturi de motorul de focalizare foarte precis, rapid si silentos fac ca obiectivul Sony SELP 18-105mm F4 G OSS sa fie o alegere excelenta si pentru videografi si cameramani.

Diafragma luminoasa f/4 va oferi imagini clare chiar si in conditii de iluminare slaba, asigurand in acelasi timp si o buna separare a subiectului de fundal.

#18 Sony 18-110mm f/4 OSS G PZ Super35mm

Sony PZ 18-110mm F4 G OSS PZ este un obiectiv zoom cu o polivalentă excepțională, mulțumită plajei focale largi, a zoom-ului 6.1x, a diafragmei cu luminozitata f/4 constantă și a construcției robuste și durabile. Acest obiectiv este menit să raspundă exigențelor tuturor videografilor și cameramanilor, fiind potrivit pentru o mulțime de proiecte video, de la documentare, la filmări de evenimente, producție publicitară sau chiar cinematografie.

Sony PZ 18-110mm F4 G OSS PZ este destinat camerelor video cu montură Sony E și senzori format Super 35 sau APS-C. Optica sa de excepție generează imagini detaliate, necesare înregistrărilor profesionale la calitate 4K.

Obiectivul dispune de un sistem inovator de stabilizare a imaginii, SteadyShot, ce compensează mișcările operatorului, garantând filmari fluide cu adevărat uimitoare, chiar și atunci când filmezi în condiții de iluminare slabă. Mai mult, Sony PZ 18-110mm F4 G OSS PZ integrează funcția SMO (Smooth Motion Optics), gândită pentru a elimina trei din cele mai comune probleme ale cameramanilor: focus breathing, focus shift, axial shift, garantandu-ți treceri clare și line dintr-un plan în altul.

Sony PZ 18-110mm F4 G OSS PZ are integrat un sistem de autofocus ce asigură o focalizare rapidă și silențioasă, indiferent dacă este vorba de o scenă statică sau un subiect în mișcare.

Obiectivul oferă o luminozitate maximă f/4, ideală pentru situațiile de filmare cu lumina scazută sau când ai nevoie de o profunzime redusă a câmpului, bokeh-ul oferit fiind extrem de plăcut.

Obiectivul are inele de focalizare, zoom și diafragmă prevazute cu dinți de ghidaj, putând fi angrenat cu sistemele de follow focus.

#19 Sony 18-200mm f/3.5-6.3 OSS

Este un teleobiectiv ușor, compact și versatil, cu un interval de zoom puternic, ideal pentru călătorii, portrete, natură și o serie largă de aplicații de fotografiere de zi cu zi. Focalizarea este automata și de mare viteză, lină și silențioasă cu motor liniar: ideal pentru fotografiere și filmare HD. Dispune și de stabilizare optică a imaginilor SteadyShot în obiectiv pentru fotografiere clară, stabilă cu camera în mână, are elemente optice de înaltă calitate, cu 4 elemente asferice de lentilă și 2 elemente din sticlă ED pentru contrast și claritate excelente, cu distorsiuni reduse. Sony 18-200mm poate fotografia și macro, iar focalizarea manuală directă oferă un control precis asupra reglării acesteia și nu în ultimul rând, acest obiectiv vine cu o diafragmă circulară cu 7 lamele pentru efecte frumoase de bokeh.

#20 Sony 70-200mm f/4.0 OSS G

Sony FE 70-200mm f/4.0 G OSS SEL este un teleobiectiv cu diafragmă maximă constantă f/4, cu o optică de excepție ce furnizează imagini de calitate, cu o rezoluție extraordinară. Este un obiectiv ideal pentru calătorie, instantanee și fotoreportaj, fapt ce-l recomandă fotoreporterilor, dar și fotografilor de evenimente sau amatorilor.

Obiectivul încorporează sistemul de stabilizare a imaginii Optical SteadyShot de ultimă generație care îți permite să fotografiezi din mână cu timpi de expunere de până la 4 stopuri mai lungi decât un obiectiv similar fără sistem de stabilizare.

Obiectivul poate fi folosit atât cu aparatele foto cu senzor format APS-C, cât și cu cele Full Frame sau pe film.

#21 Sony 70-200mm F2.8 OSS GM

Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS face parte din linia de top de obiective pentru camere mirrorless Full-Frame (montură Sony E). Acronimul GM vine de la G Master și înseamnă că tehnologia încorporată și performanțele optice sunt superioare liniei Sony G.

• Montură: Sony E,,
• Compatibil Full-Frame,
• Plajă diafragme: f/2.8 – f/22,
• Un element XA (asferic extrem),
• Două elemente asferice,
• Patru elemente ED,
• Două elemente Super ED,
• Tratamente Nano AR și tratamente cu fluorină,
• Sistem de focus liniar SSM,
• Stabilizare de imagine Optical SteadyShot,
• Focalizare complet internă,
• Buton blocare focalizare,
• Izolat la praf și umezeală,
• Diafragmă circulară cu 11 lamele.

#22 Sony 55-210mm F4.5-6.3 OSS

Sony 55-210mm f/4.5-6.3 SEL55210 este un teleobiectiv ce dispune de o optică de excepție și o construcție foarte robustă și compactă, fiind companionul ideal pentru vacanțe, călătorii sau evenimente sportive. Este recomandat la subiecte precum: evenimente sportive, wildlife (natură, animale) și chiar pentru portrete.

În plus, acest obiectiv este dotat cu un sistem de stabilizare al imaginii (SteadyShot) ce îți permite fotografierea din mână cu timpi de expunere cu până la 4 trepte mai lungi decât în mod normal.

  • Teleobiectiv versatil cu interval de zoom 3.8x,
  • Ideal pentru o gamă largă de aplicații de fotografiere, inclusiv sport și natură,
  • Elegant, cu greutate redusă și ușor de transportat, cu finisaj din aliaj de aluminiu de înaltă calitate pe montură,
  • Stabilizare optică a imaginilor SteadyShot în obiectiv pentru fotografiere clară, stabilă cu camera în mână. Mecanism silențios în timpul înregistrării filmelor,
  • Două elemente de sticlă ED și două elemente asferice pentru performanță optică excelentă la diverse valori ale zoomului,
  • Focalizare automată silențioasă și sensibilă cu mecanism intern de focalizare automată: ideal pentru fotografiere și filmare HD,
  • Diafragmă circulară cu 7 lamele pentru efecte frumoase de defocalizare,
  • Focalizare manuală directă cu inel de focalizare fără rotire în timpul focalizării automate: ideal pentru reglarea manuală precisă și comodă a focalizării.

#23 Sony 24-240mm f/3.5-6.3 OSS

Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS este un obiectiv destinat aparatelor foto cu montură Sony E atât cu senzor APSC cât și Full Frame. Acest obiectiv dispune de o optică de excepție, ce furnizează imagini de calitate, cu o rezoluție extraordinară, contrast bun și culori saturate.

Compact, robust și foarte versatil, Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSS dispune de un impresionant zoom 10x, fiind ideal pentru vacanță și călătorii, fiind potrivit pentru fotoreportaj, peisaje, portrete, etc. Este alegerea prefectă pentru cei ce doresc un obiectiv versatil, care să fie potrivit oricărui subiect fotografic, fără a mai avea nevoie să transporte o trusă foto voluminoasă.

#24 Sony 70-300mm f/4.5-5.6 OSS G

Sony FE 70-300mm f/4.5-5.6 G OSS este un teleobiectiv ce dispune de o optică de excepție și o construcție foarte robustă si compacta, fiind companionul ideal pentru vacanțe, călătorii sau evenimente sportive. Acest teleobiectiv este destinat aparatelor foto Sony cu montură E, putând fi utilizat deopotrivă pe aparatele foto cu senzor APS-C cât și pe cele Full Frame.

Acest teleobiectiv oferă o versatilitate crescută, fiind potrivit pentru o mulțime de situații fotografice de la portrete la fotoreportaj, fotografie de natură sau sport. În plus, acest obiectiv este dotat cu stabilizator de imagine ( OSS ) ce îți permite fotografierea din mână cu timpi de expunere mult mai lungi decât în mod normal.

#25 Sony 100-400mm F4.5-5.6 OSS GM

Sony FE 100-400 F4.5-5.6 GM OSS oferă o calitate excelentă a imaginilor pe întreaga plajă a distanței focale și o operare precisă și silențioasă, mulțumită motorului Direct Drive Super Sonic wave Motor. Sistemul de motor dublu îți permite să captezi mișcarea subiecților, un detaliu important în cazul fotografiei de sport sau de natură sălbatică, în timp ce sistemul AF asigură detectarea subiectului în mișcare și menținerea acestuia în zona focalizată. Poate focaliza de la o distanță minimă de 98cm și cântărește doar 1.4kg, fiind unul dintre cele mai ușoare din această gamă.
Focalizarea se realizează rapid, iar la diafragme deschise oferă un bokeh plăcut, mulțumită diafragmei cu 9 lamele.

Design-ul optic include 22 de elemente aranjate în 16 grupuri, inclusiv un element Super ED (Extra-low Dispersion) și 2 elemente ED pentru reducerea aberațiilor cromatice și pentru mai multă claritate. Stratul Nano AR reduce reflexiile, fiind util în fotografia de natură.

Obiectivul este sigilat împotriva prafului și protejat împotriva stropilor de apă. De asemenea, lentila de la suprafață este tratată cu un strat de fluor pentru a fi mai ușor de curatat de praf și grăsime. Obiectivul dispune și de montură de trepied.

Citește regulamentul campaniei aici! Poți profita de Sony Cashback până pe 31 iulie!

[products ids=1045051,125007312,1046279,125011014,1051627,125029748,1051631,125007310,1050245,125008322,125020140,125033611,125035702,125014796,125007311,125008318,125017670,125014592,125035094,125029920]

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Încep sa ma supere cei de la Sony . Vad ca pentru SLT -uri nimic . Ca sa nu mai zic de faptul ca de la Sony A 68 , nimic nou în gama SLT. Macar sa spun acasă renunță la ele , sa știm ce avem de făcut!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.