Expoziția „Minimalism” – RGB Photography

Postat de: F64 F64

Grupul Back to White and Black, constituit pe Facebook de către RGB Photography, și în care sunt bineveniți toți iubitorii de fotografie alb-negru, expune începând cu 17 mai 2018, la Gram Bistro, lucrări cu tema Minimalism realizate de membrii grupului.

minimalism

Zicala cu mai puțin înseamnă mai mult definește la fix minimalismul, unde „jucăriile” puse la dispoziția artistului se rezumă la o cantitate minimă de componente, cum ar fi culoarea, forma, linia și textura dar care, pe de altă parte, dau adesea un rezultat dramatic, care transcende simplitatea.

Unduiri de chitară care te fac să auzi muzica ce răsună din corzile mânuite cu grijă, liniște desăvârșită și omătul care se așterne pe o mașină, o pană atât de fină peste asfaltul proaspăt turnat, un bec de bicicletă pe care ți-l poți închipui în povești cu ceață, ca un far în noapte, o plantă singuratică, răzbind prin omătul care a acoperit orice urmă de viață.
Povești în alb-negru, stări, contraste, concepte și transformări, cu asta te vor întâmpina timp de o lună membrii grupului Back to White and Black, la Gram Bistro, la cea de-a cincea expoziție tematică.