Camerele foto Panasonic Lumix premiate la TIPA Awards 2018

Postat de: F64 F64

Camerele foto Panasonic Lumix DC-G9 și Lumix DC-GH5S au fost premiate la TIPA Awards 2018

Panasonic anunță câștigarea a trei din premiile decernate de Technical Image Press Association (TIPA) în 2018. Premiile acordate de această instituție sunt considerate printre cele mai râvnite și prestigioase distincții din lumea fotografiei. Camerei foto Panasonic Lumix DC-G9 i-a fost acordat premiul „Best Mirrorless CSC Expert”, Panasonic Lumix DC- GH5S a câștigat premiul „Best Proffesional Photo/Video Camera” în timp ce aparatele foto Panasonic Lumic DCM-ZS200/TZ200 au fost onorate cu distincția „Best Expert Compact Camera”.

Panasonic

„Cel mai bun mirrorless” – Panasonic LUMIX DC-G9

Cel mai nou aparat Panasonic din seria Lumix, DC-G9, este unul cu particularități cuprinzătoare ce au fost recunoscute prin premiul „Best Mirrorless CSC Expert”.

Un purtător de cuvânt al juriului TIPA a precizat: „Calitatea imaginilor redate este de ultimă generație, camera dispune de o frecvență a cadrelor uluitoare, este o adevărată reflexie a designului de înaltă calitate, conceput special pentru a ne asigura că fiecare imagine capturată pare că prinde viață”.

Alte caracteristici excepționale ale camerei care au fost recunoscute de juriu în mod special sunt capacitatea acesteia de a captura fotografii la 60 de fps în formate JPEG și RAW, încorporarea DFD-AF, sistemul de stabilizare integrat în senzor. Toate acestea asigură compensarea de până la 6.5 stopuri, iar modul de rezoluție înaltă permite obținerea imaginilor de 80 de megapixeli – perfect pentru a imortaliza acele cadre unice, care apar doar o dată în viață.

Panasonic

„Camera este favorita fotografilor de natură, datorită abilității sale de a surprinde cele mai profunde detalii în imagini bogate, vizualizate pe un ecran de 3 inchi, care dispune de tehnologia OLED, asigurând astfel realizarea de fotografii uluitoare”, a precizat purtătorul de cuvânt al juriului TIPA.

„Cea mai bună cameră video/foto profesională” – Panasonic LUMIX DC-GH5S