Making of – Lansare Asus ProArt PA32UC, cu Ciprian Strugariu

Postat de: F64 F64

Pe 12 aprilie te-am invitat la SOHO (Splaiul Unirii 160), pentru lansarea celui mai nou monitor Asus, modelul ProArt PA32UC. Începând cu ora 14, pasionații au descoperit monitorul alături de Ciprian Strugariu la o sesiune dedicată testării produsului.

Acum, după eveniment, în caz că tu n-ai apucat să vii, îți arătăm ce ai ratat:

Ciprian și Francisc Kurko, reprezentant Asus au început cu o scurtă prezentare despre Asus ProArt PA32UC, iar apoi a avut loc o ședință foto cu model, în cadrul căreia fotograful a explicat celor prezenți ce trebuie avut în vedere atunci când organizezi o ședință foto în studio, fie că acesta este profesionist sau nu și despre diferențele dintre a susține o ședință foto outdoor sau indoor. 

După ședința foto au luat parte la o sesiune de procesare a fotografiilor realizate pe monitorul Asus, scoțând în evidență funcțiile cele mai interesante și importante. În plus, Ciprian a oferit sfaturi pe partea de procesare pentru ca fotografiile să fie avantajate de edit, apoi a vorbit despre cât de mult contează monitorul pe care îl deții, la ce trebuie să fii atent când achiziționezi unul etc.

Despre Asus ProArt PA32UC – Monitor profesional 32″, WQHD (3840 x 2160)

asus

Monitorul Asus ProArt PA32UC vine cu un format de 16:9 Wide Gamut, de la ASUS cu o rezoluție nativă de 3840 x 2160 @ 60 Hz. Acesta dispune de tehnologia In-Plane Switching (IPS), un aspect panoramic, un raport de contrast static de 1000: 1, un raport de contrast ASUS inteligent de 100.000.000: 1, luminozitate 1000 cd / m2, 138 pixeli pe inch, timp de răspuns de 5 ms (GtG) și iluminare din spate WLED. Unghiurile de vizualizare sunt ajustabile și oferă posibilitatea urmăririi conținutului din aproape orice poziție.

În plus, monitorul dispune de două porturi Thunderbolt 3, un port DisplayPort 1.2a și patru porturi HDMI 2.0b, port USB de tip B, doua porturi USB de tip A și un port USB 3.0 de tip C. Porturile HDMI acceptă și intrarea audio, iar sunetul poate fi transmis prin intermediul difuzoarelor stereo duble integrate de 3W.