Cu Canon BuyBack, poți avea până la 1400 lei reducere!

Ai un aparat vechi pe acasa sau un telefon, fie el și nefuncțional, și nu sperai să mai poți lua vreodată ceva pe el? Mai gândește-te! Cum ar fi să poți primi pe el între 470 și 1400 lei reducere la un DSLR full frame de la Canon? Sună bine? Atunci te așteptăm la F64!

În perioada 16 aprilie – 30 aprilie 2018, în magazinul F64 din Bdul Unirii nr. 45, precum și online, pe www.f64.ro, Canon desfășoară campania BuyBack DSLR la achiziționarea unei noi camere DSLR. Astfel, dacă ai un aparat de fotografiat sau telefon, poți primi în schimbul lui până la 1400 lei.

Canon buyback

În această campanie participă urmatoarele modele de aparate foto DSLR (body sau kit cu diverse obiective): Canon EOS 5D Mark III body sau kit cu Canon EF 24-105mm F4 L IS, Canon EOS 5D Mark IV body sau kit cu 24-105mm F4 IS L II/24-70mm F4 IS L, Canon EOS 5DS R, Canon EOS 5DS, Canon EOS 6D Mark II body sau kit cu EF 24-70mm f/4L IS USM, EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM și Canon EOS 6D body.

Fiecare participant la Campanie care deține: un aparat foto sau un telefon FUNCȚIONAL sau NEFUNCȚIONAL și îl trimite prin curier la service-ul F64 Studio din Bd. Unirii, nr. 45, Bucuresti sau îl aduce în magazinul F64, în perioada 16 aprilie – 30 aprilie 2018 , va primi un discount aferent fiecărui produs precizat în campanie regăsit aici.

Este important de știut că reducerea aferentă fiecărui produs se va aplica o singură dată pentru unul din aparatele foto DSLR ce fac parte din categoriile menționate și este valabilă în limita stocului disponibil, aplicându-se la prețul afișat pe site-ul F64.

La data predării în magazin a produsului “returnat”, fiecare participant va semna un proces-verbal de predare-primire. Participanții la campanie au obligația de a trimite aparatul/telefonul până la data de 30 aprilie 2018 (data curierului) sau îl pot aduce în magazin până pe 30 aprilie 2018, în cursul programului.

Află TOATE detaliile despre campanie aici.

[products ids=1047484,1047738,125029696,125029697,125036478]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.