Canon lansează camera full frame EOS C700 FF

Canon lansează camera full frame vârf de gamă pentru EOS Cinema.

Canon EOS C700 FF

Canon Europe lansează astăzi camera full frame vârf de gamă pentru EOS Cinema, modelul C700 FF. Datorită celui mai nou senzor CMOS full frame, de 38.1 mm x 20.1mm, camera poate înregistra până la 5,9K, oferind libertate de creaţie şi calitate la cele mai înalte standarde. Modelul EOS C700 FF suportă mai multe formate şi poate folosi montura obiectivelor EF, PL precum şi celor anamorfice. Atunci când folosești un obiectiv EF, modelul C700 este compatibil cu sistemul inovativ de focalizare automată (AF), Dual Pixel CMOS AF, care este ideal pentru înregistrare în format full frame.

Tehnologie ce conţine un senzor nou, precum şi noi moduri şi formate de înregistrare

Canon

Noul senzor CMOS full frame de 38.1mm x 20.1mm, destinat producţiilor high-end, permite cineaştilor să capteze imagini de film cu un zgomot de imagine la cel mai redus nivel întâlnit până acum, tonuri de piele naturale, profunzime de câmp mică şi un interval mare pentru tonuri ce depăşeşte un interval dinamic de 15-stopuri. Toate acestea conferă libertate şi flexibilitate la gradaţie şi post producţie, dar şi la înregistrarea imaginilor HDR. De asemenea, noul senzor le permite utilizatorilor să folosească diferite zone din senzor, inclusiv full frame, Super 35mm şi Super 16mm în timp ce înregistrează folosind o multitudine de formate versatile de înregistrare, inclusiv ProRes, XF-AVC (intern pe carduri CFast) şi formatul necomprimat Canon Cinema RAW.

Folosind dispozitivul de înregistrare CODEX CDX-36150, modelul EOS C700 FF poate înregistra în format RAW 5,9k 12/10-bit, cu posibilitate de 4K şi 2K RAW 12-bit şi poate înregistra şi în format ProRes 4K. Pentru înregistrare cu rată mare de cadre, EOS C700 FF poate ajunge până la 60cps (5,9K), 72cps (4K crop) şi până la 168cps (2K crop). Folosind procesarea cu 5,9K, acest model poate oferi imagini 4K şi 2K de calitate superioară, reducând efectul moiré şi zgomotul.

Opţiuni pentru obiective şi design

Modelul C700 FF este disponibil atât cu montură EF lock, cât şi PL şi este compatibil cu gama de obiective Canon EF şi cu obiectivele Cinema. Datorită dimensiunii verticale a senzorului de 20,1 mm, utilizatorii pot folosi modelul C700 FF şi împreună cu obiective anamorfice. Folosind obiectivele Canon EF, utilizatorii pot folosi toată suprafaţa senzorului la înregistrare, precum şi funcţia inovatoare Canon Dual Pixel CMOS AF ce asigură focalizarea prin recunoaşterea şi urmărirea subiectului care se deplasează; un avantaj esenţial pentru înregistrările la rezoluţie înaltă.

Modelul EOS C700 FF este compatibil şi cu accesoriile aferente gamei Canon EOS C700, inclusiv cu vizorul EVF-V70, cu adaptorul de montură MO-4E/ MO-4P B4 şi cu unitatea de operare de la distanţă OU-700.

Caracteristici principale EOS C700

  • Senzor CMOS full-frame 5,9 K,
  • Interval dinamic echivalent 15 stopuri,
  • Utilizarea diferitelor zone din senzor, inclusiv Full Frame, Super 35mm şi Super 16mm,
  • Sistem Dual Pixel CMOS AF precis şi sigur, cu montură pentru obiective Canon EF,
  • Compatibil cu numeroase formate de înregistrare, inclusiv cu Canon Cinema RAW, ProRes şi XF-AVC.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.