Hai la tura aniversară PhotoLife!

Pe 31 martie, dis de dimineață, la ora 8, ești așteptat la tura aniversară PhotoLife! Evenimentul este complet gratuit, iar locul de întâlnire este Gara Brașov. Deplasarea se va face cu mașinile personale, însă cei care nu dispun de un autoturism sunt bineveniți alături de ceilalți.
Cu ce ocazie se organizează această tură foto anivesară? Află că PhotoLife împlinește 11 ani de când sunt alături de pasionații de fotografie.
Cum poți participa la această tură foto? Pentru orice informații ai nevoie, PhotoLife te așteaptă să îi contactezi pe email la: contact@photolife.ro sau la telefon: 0733/081031 (Dan Dinu).
PhotoLife
Tura foto cu ocazia implinii celor 11 ani de activitate va avea loc în Pădurea de la Reci. La această întâlnire poate participa oricine a susținut o activitate alături de PhotoLife sau oricine altcineva vrea să ne cunoască.
Chiar dacă nu obișnuiești să faci trasee în zone montane, află că traseul acestei ture este unul ușor, ce se poate parcurge fără niciun fel de dificultate. Trebuie însă să fii echipat adecvat, adică, să ai o pereche de încălțări care să reziste și să fie confortabile la drum lung, de tipul ghetelor sau bocancilor, o geacă de vând sau ploaie și desigur, rucsacul sau geanta foto, în care să aibă loc și ceva de băut și de mâncat.
Traseul este unul ușor și se poate parcurge fără niciun fel de dificultate. Este necesară o pereche de încălțări care să permită deplasarea pe jos (ghete, bocanci), o geacă de vânt sau ploaie și un mic rucsac pentru echipament, în care să încapă și o sticlă cu apă și un sandviș.
Dacă ești curios să afli mai multe despre această tură foto sau despre PhotoLife, intră pe site-ul lor pentru mai multe informații.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.