#ShadesofWonderland – expoziție Raluca Antuca la F64

Postat de: F64 F64

A sosit momentul să descoperim culorile Wonderland-ului la F64, alături de Raluca Antuca, la vernisajul expoziției #ShadesofWonderland,  care va avea loc pe 2 martie, la ora 19:00, în sala expozițională F64, din Bulevardul Unirii 45.

Înscrie-te aici!

“Mereu mi-am dorit să realizez un proiect foto care să mă reprezinte, pe care să-l fac de la zero și pe care să-l dezvolt de-a lungul timpului. Până acum am avut sedințe foto diverse, dar care nu au avut o continuitate neapărat. Am mers mai mult pe ideea de a face fotografii și de a învăța cât mai multe despre aceasta formă de creație, în așa fel încât să evoluez de la un shooting la altul.

Păstrând ideea de #FacesOfWonderland, reprezentativă pentru tot portofoliul meu, am pus la cale proiectul #ShadesOfWonderland, pentru care am fotografiat fete cu părul vopsit. Poate că nu am ales cea mai complexă temă, însă pentru mine a fost exact ceea ce aveam nevoie. A fost unul dintre instrumentele ideale pentru a-mi prezenta viziunea fotografică.

Mi-a dat libertatea de a mă juca cu personalitățile fiecărei fete, dar și cu nuanțele și culorile care stau la baza procesării imaginilor mele.

Foarte diferite, dar asemănătoare în același timp, modelele mele sunt speciale și cu multă personalitate. Te invit să citești povestea fiecăreia” – spune Raluca.