Descoperă noile carduri Kingston Canvas Select

Adu la viață clipurile HD și nu numai, cu noua serie de carduri SD și micro SD Kingston Canvas Select!
Cu o viteză de citire de 80MB/s și o viteză de scriere de 10MB/s. acest card este ideal pentru cei care au ca pasiune fotografia dar și realizarea de filme.
carduri sd performante

Kingston Canvas Select SD

Kingston Canvas Select SD a fost conceput ca ideal pentru a filma HD sau a fotografia la rezoluții înalte. A fost testat pentru a avea o durabilitate sporită, în așa fel încât să-l poți lua oriunde cu tine, având încredere că fotografiile, filmele și toate celelalte fișiere vor fi protejate.
Cardul de tip SD este disponibil în mai multe variante de memorie: 16GB, 32GB, 64GB, 128GB și face parte din clasa UHS-I Speed Class 1. Este protejat împotriva apei, șocului, razelor X din aeroport și rezistă la temperaturi extreme de la -25 grade (poate fi păstrat, nu folosit la o temperatură de până la -40 de grade) până la 85 grade.

Kingston Canvas Select Micro SD

Kingston Canvas Select Micro SD a fost conceput pentru a fi cel mai bun prieten al telefonului tău. Acum poți fii sigur că toate amintirile tale din vacanță, de la filmulețe la fotografii , vor fi în singuranță pe telefonul tău Android. Ca și în cazul variantei SD, Kingston Canvas Select Micro SD a fost testat pentru a fi durabil și vine în plus, față de varianta SD, cu o memorie maximă de 256GB. Așa că dacă te-ai săturat să-ți tot faci curat prin smartphone pentru că nu mai ai spațiu, acest card s-ar putea să fie compromisul perfect!
Face parte tot din clasa UHS-I Speed Class 1 și este rezistent de asemenea la apă, șoc, vibrații, la razele X și la temperaturi extreme (păstrare -40 grade, folosire de la -25grade până la 85 grade).
Descoperă alături de Alex Frusina, consulant F64, care sunt elementele de care trebuie să ții cont atunci când achiziționezi un card SD, de la mărime la capacitate la compatibilitate, clasă și viteză, în articolul de mai jos:

De ce trebuie ținut cont când cumpărăm un card SD?


Descoperă toate cardurile Kingston din oferta F64, aici!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.