Sony te invită în lumea HDR cu noi camcordere

Sony

Joi, 22 februarie 2018, la ora 19:00 te invităm în sala expozițională F64 (Bd. Unirii 64) pentru a descoperi noile camcordere de la Sony: PXW-Z90 și HXR-NX80. Participă la un nou eveniment unde poți testa produse profesionale, pune întrebări și afla lucruri utile. În plus, vei lua parte și la prezentări specializate și un dialog interactiv.

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate.

Evenimentul va fi și LIVE, pe Facebook. Intră aici la ora 19:00 și asigură-te că ai notificările activate.

Așa ne vei putea urmări de oriunde. În plus, de această dată LIVE-ul va fi direct din mixer-ul MCX-500 V2.0, în Youtube și Facebook, permițând afișarea de logo.  Așadar,  noile facilități vor fi testate în timp real, în timpul evenimentului.

Profită de cei 3 factori cheie ai camerelor care vor fi prezentate la eveniment:

  • Noul sistem de autofocus Superfast
  • Cel mai avansat sistem slow motion
  • Și nu în ultimul rând, cea mai extinsă gamă dinamică HDR.

Te așteptăm să intri în lumea High Dynamic Range alături de F64 și Sony, cu noile camcordere profesionale gemene: PXW-Z90 și  HXR-NX80. Cine știe? Poate-ți vei da seama că sunt perfecte pentru tine!

În afară de posibilitatea de a testa produsele, vei afla multe informații interesante și utile  despre echipamente de la oameni cu experiență din domeniul videografiei.

Descoperă agenda evenimentului:

  • MCX-500 V2.0: Noi facilități operaționale – scurtă prezentare 
  • PXW-Z90 / HXR-NX80: Aspecte esențiale, un dialog alături de Vlad Chetroiu, specialist  audio- video F64.
  • PXW-Z90 / HXR-NX80: User experience. Prezentare susținută de Doru Iacovescu. Videograful a testat deja echipamentul
  • Întrebări și hands-on session, posibilitatea de a testa echipamentul expus

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate.

Așadar, nu uita, ne vedem pe 22 februarie, începând cu ora 19:00,  fie în sala expozițională F64, fie LIVE. Însă merită să participi fizic pentru a putea testa echipamentele. Intră în lumea HDR alături de noi!

[products ids=125037937,125037936]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.