LEGRIA HF G26 – filmează la calitate profesională

Canon Europe a anunţat pe 01.02.2018 lansarea modelului LEGRIA HF G26, o cameră video Full HD care vine în întâmpinarea nevoilor videografilor entuziaşti şi care inspiră încredere atunci când înregistrează. Filmarea cunoaşte acum un alt nivel, datorită camerei video LEGRIA HF G26, compactă şi portabilă, care oferă un obiectiv grandangular de 28,8mm cu zoom optic de 20x, optică superbă, capacitate de filmare în condiţii de luminozitate redusă şi diafragmă circulară cu 8 lamele, care poate crea efecte circulare de bokeh superbe.

Amatorii cărora le place să filmeze şi cineaştii vor putea realiza filmări de excepţie, Full HD 50p, cu ajutorul camerei video simple dar puternice LEGRIA HF G26.

LEGRIA

Canon LEGRIA HF G26 – Funcţii de ultimă generaţie pentru filmări exacte, de înaltă calitate

Având o gamă de funcţii de ultimă generaţie, camera LEGRIA HF G26 asigură o filmare exactă şi de înaltă calitate în cele mai dificile condiţii. Stabilizatorul de imagine (IS) inteligent compensează deplasarea camerei pe 5 axe, un factor esenţial pentru obţinerea unei filmări stabile în timp ce te deplasezi. În plus, datorită opţiunii Powered IS poţi obţine filmări clare chiar şi cu zoom-ul la valori tele. Pentru a avea claritate Full HD, camera video LEGRIA HF G26 este dotată cu funcţia de Focalizare instantă automată pentru identificarea rapidă şi precisă a poziţiei şi distanţei subiectului. Acum este mai simplu ca niciodată să faci o filmare Full HD extrem de clară.

Folosind comutatorul cu trei poziţii, utilizatorii pot alterna cu uşurinţă între modurile Manual, Auto şi Cinema fără a schimba setările pentru fiecare dintre moduri. Având până la 20x zoom optic, camera video LEGRIA HF G26 îți permite să fii creativ şi să filmezi în diverse moduri, de la unghiuri grandangulare la prim-planuri detaliate, surprinzând la calitate Full-HD excelentă chiar şi subiectele îndepărtate. LEGRIA HF G26 foloseşte un interval dinamic mare de 600% şi aspectul Prioritate a Zonelor Luminoase şi înregistrează Full HD 50p la 35Mbps, oferind imagini de înaltă calitate în timp ce asigură distribuirea uniformă a tonurilor şi gestionarea zonelor din zonele luminoase. Toate acestea ajută la obţinerea unor filmări cu imagine excelentă direct din camera video.

Combinaţia dintre senzorul HD CMOS PRO de 2,91 MP tip 1/2,84 şi procesorul DIGIC DV4 asigură o sensibilitate deosebită la lumină, contrast şi un interval dinamic mare, fără a compromite rezoluţia Full HD 1080p. Acest lucru permite cineaştilor să înregistreze în condiţii în care lumina atinge o valoare chiar şi de 0,1 lux, ideal pentru cineaştii amatori care filmează documentare pe timp de noapte. De asemenea, camera video LEGRIA HF G26 decalează supraexpunerea în condiţii de luminozitate puternică cu ajutorul filtrului ND încorporat, reducând cantitatea de lumină care ajunge la senzor.

LEGRIA

LEGRIA HF G26 – Uşor de utilizat şi cu un design compact

Setările care pot fi personalizate conferă cineaştilor amatori posibilitatea de a adapta camera video LEGRIA HF G26 preferinţelor lor; ideal pentru cei cărora le place să filmeze într-un anumit stil. Având comenzi de ultimă generaţie şi cu timp de răspuns excelent, camera LEGRIA HF G26 este o cameră compactă, simplu de utilizat, perfectă pentru filmare din mers. Dotată cu un comutator basculant pentru zoom, cu un inel de control sensibil la atingere şi cu butoane care pot fi personalizate, camera video LEGRIA HF G26 le oferă creatorilor de conţinut control maxim atunci când înregistrează.

Ecranul tactil de 3,0 inci, cu timp de reacţie excelent, asigură o încadrare perfectă a imaginii, având posibilitatea de a regla urmărirea, focalizarea şi expunerea pentru un rezultat de calitate înaltă. Pentru vizibilitate totală atunci când filmezi, în special în condiţii de luminozitate crescută, poți regla vizorul rabatabil electronic cu 1,56 de milioane de puncte până la 45° pentru filmare de jos şi pentru a reduce neclarităţile. Această funcţie este folositoare în special pentru cineaştii amatori care vor să realizeze conţinut în condiţii de iluminare variabile, de exemplu în timp ce călătoresc sau în exterior. Această operare simplă, alături de designul compact, fac din Canon LEGRIA HF G26 o cameră video ideală pentru acele momente în care mobilitatea şi viteza sunt esenţiale.

Canon LEGRIA HF G26 – Flux de lucru simplu, înregistrare avansată

Fie că distribui o filmare excelentă realizată la 1080p/50 direct din camera video, fie că o editezi ulterior, LEGRIA HF G26 îți oferă flexibilitate în ceea ce priveşte opţiunile şi fluxul de lucru. Înregistrarea simultană în formate AVCHD şi MP4 îți oferă libertatea de a filma la rezoluţie Full HD de până la 35Mbps MP4/28Mbps AVCHD şi până la 3Mbps MP4/5Mbps AVCHD. Fiind dotată cu o serie de opţiuni avansate de înregistrare, precum filmare rapidă şi lentă, cu o viteză maximă de 1200x, poți fi sigur că nu vei pierde nici un moment atunci când folosești camera video LEGRIA HF G26.

Un însoţitor de nădejde la orice filmare, camera video Canon LEGRIA HF G26 asigură filmare continuă pe cele două sloturi de carduri SD şi oferă în plus şi funcţie de back-up. Legria HF G26 este dotată cu un terminal HDMI pentru o serie de interfeţe avansate, inclusiv conectivitatea la căşti de 3,5 mm şi la o mini-mufă de 3,5 mm, plus intrare prin mini-patină. Ieşirea încorporată pentru căşti cu 16 setări de volum pentru claritate şi intrarea pentru microfon îmbunătăţesc funcţionalitatea audio şi îi ajută pe cineaştii amatori să înregistreze interviuri şi vloguri. Având la dispoziţie o gamă atât de variată de funcţii, creatorii de conţinut îşi vor putea pune foarte uşor în practică ideile creative.

LEGRIA HF G26 – Caracteristici principale

  • Zoom optic 20x
  • Full HD 1080P
  • DIGIC DV4
  • Obiectiv grandangular
  • Diafragmă circulară cu 8 lamele
  • Wide DR gamma
  • Modul Prioritate evidenţiere
  • MP4
  • AVCHD

[products ids=125024218]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.