Introducere în tehnici foto, cu Radu Grozescu – prezentare la F64

Postat de: F64 F64

Luni, 29 ianuarie, te invităm la F64, atât în sală cât și online la o prezentare specială a cursului acreditat de tehnică fotografică, alături de Radu Grozescu, care va răspunde la toate întrebările despre desfășurarea cursului. Mai mult, în cadrul prezentării vei putea vedea cuprinsul detaliat al temelor care vor fi discutate la curs. Astfel, vei putea vedea stilul de predare și vei intra în atmosfera cursului.

Înscrie-te aici! 

Intrarea la eveniment este liberă!

Evenimentul va fi și LIVE, pe Facebook. Pentru a fi primul care vede, nu uita să dai follow paginii de facebook F64 și să ai notification on activat, astfel încât Facebook să te anunțe că suntem live și prezentarea a început.

Înainte de a ne întâlni pe 29 ianuarie, Radu Grozescu ne-a răspuns la zece dintre cele mai frecvente întrebări privind cursul acreditat de tehnică fotografică.

#1 Cui se adresează acest curs ?

Cursul se adresează atât pasionaților de fotografie, indiferent de nivelul atins cât și celor care doresc să intre în fotografia profesională și au nevoie, pe lângă abilitățile teoretice și practice și de o diplomă recunoscută.

Cursul este predat de la zero, incluzând noțiunile de bază, deci nu presupune experiență prealabilă.
Pasionații ‘avansați’ sunt atrași de posibilitatea de a-și pune în ordine cunoștințele de tehnică foto și de faptul că multe dintre acestea sunt predate diferit față de materialele disponibile în mod obișnuit pe Internet.

#2 Ce înseamnă un „Curs foto Acreditat” ?

Sunt cursurile care, în urma unei acreditări ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări, fostul CNFPA) pot susține examene în urma cărora absolvenții primesc o diplomă recunoscută atât la nivel național cât și în țările cu care România a încheiat convenții bilaterale.
În principiu diploma este de folos fie pentru angajarea pe un post în domeniu, fie pentru a înființa o PFA (persoană fizică autorizată) cu domeniul respectiv de activitate.
Totuși, peste jumătate dintre participanți nu vin (doar) pentru diplomă, ci și pentru posibilitatea de a dobândi cunoștințele necesare, iar în cazul avansaților pentru sistematizarea acestora. Astfel, mulți dintre cursanți practică fotografia doar ca o pasiune și nu încearcă să intre în zona profesională.