Sony a anunțat obiectivul E-mount 18-135mm F3.5-5.6

Noul obiectiv E-mount Sony 18-135mm f/3.5-5.6 OSS  este compact și ușor, oferind claritate remarcabilă și autofocus rapid, precis și silențios pentru o varietate mare de materiale foto și video
Sony, lider mondial în tehnologii foto și cel mai mare producător de senzori de imagine, a anunțat astăzi lansarea celui de-al 46-lea obiectiv E-mount. Acest nou obiectiv APS-C are o plajă focală de 18-135mm, o deschidere a diafragmei de F3.5-F5.6 și stabilizare optică SteadyShot.
Noul obiectiv (model SEL18135) are un design compact și ușor, măsurând doar 67.2mm x 88mm și având o greutate de doar 325g, precum și o capacitate de magnificare de 7.5x zoom optic ce acoperă distanța focală de 18-135mm pentru APS-C sau 27-202.5mm în echivalent 35mm. Obiectul este potrivit pentru camerele Sony cu senzor APS-C precum A6500, A6300 și A6000, fiind în același timp un instrument extrem de util pentru o serie largă de scenarii de fotografiere, de la situații din viața de zi cu zi la portrete, peisaje, natură și călătorii.
sony
Sony E-mount 18-135mm F3.5-5.6 OSS oferă o claritate remarcabilă pe întreaga suprafață a cadrului datorită design-ului avansat ce include o lentilă asferică și două elemente din sticlă cu dispersie foarte scăzută care minimizează aberațiile. Acest obiectiv permite, de asemenea, fotografilor să producă gros-planuri cu un efect “bokeh” plăcut sau imagini cu fundal nefocalizat ca urmare a raportului maxim de magnificare de 0,29x și a distanței minime de focalizare de 0,45m. De asemenea, oferă o stabilizare optică încorporată pentru fotografierea din mână.
În plus, obiectivul  oferă o performanță AF rapidă, precisă și silențioasă, datorită unui motor liniar, fiind o completare perfectă pentru fotografierea de mare viteză și pentru camerele mirrorless Sony cu capabilități video.
SEL18135 va fi disponibil în Europa din februarie 2018.
Astăzi, Sony a mai anunțat și disponibilitatea camerei A6300 în versiunea argintie. Noul body va fi disponibil din februarie 2018 la anumiți retaileri.


[products ids=125039464,125039466]
 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.