Nepal în trei – o prezentare de Francisc Mraz, Gyuri Ilinca și Andrei Conțiu

Postat de: F64 F64

Pentru LIVE intră aici

Marți, 16 ianuarie, începând cu ora 19, te invităm în sala expozițională F64 să descoperi o destinație exotică, cu o aură mistică.

Trei prieteni, Francisc Mraz, Andrei Conțiu și Gyuri Ilinca vă prezintă în imagini, locuri văzute, impresii adunate și atmosfera simțită în trei feluri diferite, de-a lungul a trei săptămâni petrecute în Nepal, în trei ambianțe diferite: oraș, munte și junglă.

Locurile în sală s-au ocupat, dar avem o surpriză!

Evenimentul va fi LIVE, pe Facebook. Pentru asta, nu uita să dai follow paginii de facebook F64 și să ai notification on activat, astfel încât Facebook să te anunțe că suntem live și prezentarea a început.

Cei trei au ales regiunea Anapurna, o zonă cu o mare densitate de culturi rurale, deosebit de variate. Au plecat să cunoască o țară și să depună efort fizic și emoțional pentru această cunoaștere. Au descoperit frumuseți uimitoare și și-au exersat uimirea, fiecare în felul său. În final, s-au regăsit într-o altă ipostază, uitând de goana timpului european și depărtat. Ajunși acasă, timpul s-a frânat, ba chiar a ajuns să meargă înapoi, spre Nepal.

Multe dintre aceste emoții și frumuseți descoperite s-au strecurat în fotografiile celor trei, pe care vei avea ocazia să le admiri în timpul proiecției.

Rezultatele aventurii vor fi prezentate atât prin imagini, cât și discuții libere împreună cu cei trei invitați.

Despre invitați

Francisc Mraz și Gyuri Ilinca sunt fondatorii Școlii de Fotografie FOTOPOETICA, care a luat ființă în 2007.

Școala organizează cursuri cu durata de un an, despre artă, estetică și tehnica fotografică, redând o viziune inedită asupra fotografiei ca purtătoare de atmosferă, sensibilite și sentimente, dorind să dezvolte intuiția, creativitatea si capacitatea de analiză în fotografie. În cei peste 10 ani de existență a Școlii de Fotografie FOTOPOETICA, au absolvit peste 250 de cursanți care formează în continuare un grup de lucru activ. Școala organizează anual trei excursii fotografice și minimum trei expoziții în spații publice, atât în România, cât și în străinătate (Lisabona, Paris, Sarajevo).

Te invităm, așadar alături de Francisc Mraz, Andrei Conțiu și Gyuri Ilinca într-o călătorie fotografică aparte. Te așteptăm în sală, dar și LIVE, pe Facebook.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top