F64 intră în mini vacanță

Sigur astăzi ai plecat fericit la muncă cu gândul că această săptămână va fi printre cele mai scurte din anul 2017. Poate ai deja și planuri, să-i vizitezi pe cei dragi, să ieși cu prietenii, să asculți un concert, să privești o expoziție sau pur și simplu să te relaxezi acasă.

Ei bine, află acum că nu ești singurul. Anul acesta F64 Studio a hotărât că merită să se bucure de această mini vacanță la fel ca tine și, pentru prima dată în mulți ani, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie ușile magazinului nostru vor fi închise, iar pasionații de fotografie care-ți stau mereu la dispoziție vor lua o mică pauză.

mini vacanta

Foarte important de ținut minte referitor la programul magazinului F64 sunt următoarele:

  • Dacă vrei să comanzi ceva, ar fi bine să o faci cât mai repede, întrucât comenzile plasate astăzi și mâine vor putea fi ridicate din magazin până cel târziu miercuri – 29.11.2017
  • Comenzile plasate mai târziu de miercuri, vor putea fi ridicate din magazin abia luni (04.12.2017) sau livrate prin curier începând de marți (05.12.2017).
  • Bine, nu te gândi că te lăsăm așa, fără suport! Poți oricând apela la chat-ul de pe site-ul F64.

Și, pentru că ne-am gândit că sigur îți va fi dor să deschizi blogul și să citești câte ceva nou, îți lăsăm și o listă bogată de lectură:

Despre fotografiatul sporturilor de iarnă

Péter Korniss povestit de Cristian Munteanu

Fotografii cu fum – învață să fii creativ!

Nu uita, de luni, 04.12.2017, te așteptăm din nou în magazin, dar și în cafenea, să te bucuri de ceva bun cât aștepți să-ți primești comanda sau cât de gândești ce să achiziționezi.

Tu cum te distrezi în mini vacanță? Lasă-ne un comentariu sau participă la cel mai nou concurs de pe Blogul F64!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.