„Noi suntem Invictus” – lansare de carte Ioana Moldovan

Joi, 30 noiembrie 2017, Ioana Moldovan, fotojurnalist, are deosebita plăcere să vă invite la lansarea cărții „Noi suntem Invictus”. Evenimentul va avea loc de la ora 18:00, la POINT, strada General Eremia Grigorescu nr.10.

Anul acesta, militarii răniți români au participat pentru prima oară la Jocurile Invictus. Treizeci și unu de militari răniți au răspuns apelului de a face parte din echipa Invictus România. Cincisprezece dintre ei au concurat la Toronto, la sfârșitul lunii septembrie, împotriva altor șaisprezece națiuni.

Cartea foto semnată de Ioana este rezultatul unei documentări de mai bine de șase luni (începând din aprilie și până la începutul lunii octombrie) și împărtășește momentele de efort, de străduință, dar și de izbândă din timpul pregătirii militarilor români și al participării acestora la Jocurile Invictus 2017.

Am emoții, Invictus intră la tipar mâine.#invictus #bookcomingsoon

Posted by Ioana Moldovan on Sunday, November 12, 2017

„Cred că a fost cea mai emoționantă competiție, dacă e să îi spunem competiție, la care am asistat vreodată. Și, ca să fiu sinceră, te lasă efectiv fără cuvinte. Să vezi atâta forță, atâta voință și poftă de viață la oameni cu dizabilități sau cu probleme medicale severe este absolut uluitor. Cred că Jocurile Invictus sunt o lecție de viață pentru fiecare dintre noi.” (Ioana Moldovan într-un interviu acordat pe http://oanabotezatu.ro)

Află mai multe despre eveniment pe Facebook, AICI.

Despre Ioana Moldovan:

Fotojurnalist freelancer din anul 2013, Ioana Moldovan publică, printre altele, pe Aljazeera.com sau Huffingtonpost.com. În 2016 a participat la prestigiosul Eddie Adams Workshop și a obținut premiul The Bill Eppridge Memorial Award pentru excelență și adevăr în fotojurnalism.
A documentat diverse conflicte, proteste sau crize ale refugiaților: Piața Taksim- Istanbul (Turcia), Za’atari (Iordania), Kiev, Sloviansk, Kramatorsk și Donetsk(Ucraina), refugiații din Serbia, Croația, Macedonia și Grecia etc.

Descoperă și acest interviu mai vechi cu Ioana, din cadrul serialului nostru Expuneri fotografice:

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.