Concurs: Câștigă un Polaroid la Naționala de fotografie!

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, așa că ce prilej mai bun de a face fotografii memorabile decât momentele alături de prieteni și familie? În luna decembrie avem destule ocazii să ne bucurăm, să mai uităm de forfota din restul anului și să petrecem timpul alături de cei dragi.

Dar ce se întâmplă cu toate fotografiile pe care le faci an de an? Cumva ajung stocate pe un hard extern sau împrăștiate prin calculator? Mereu spui că o să le trimiți rudelor, amicilor sau că o să le printezi și niciodată nu mai apuci să faci asta?

Ei bine, află că la final de 2017 F64 te invită să faci parte din: Naționala de Fotografie!

Ce înseamnă Naționala de fotografie? Înseamnă că trebuie să ne trimiți în secțiunea de comentarii a acestui articol, în perioada 22.11-05.12.2017, o fotografie făcută de tine care să se încadreze în tema “tipic românesc”.

Poți surprinde umorul, dansul, portul, obiceiurile, datinile și tradițiile românești, dar și acele plaiuri de dor specifice nouă. Pe toate ne așteptăm să le vedem în fotografiile din acest concurs. Nu uita însă de estetica fotografică și de emoțiile pe care este bine să ni le transmiți, acestea vor înclina cu siguranță balanța la jurizare.

Atâta timp cât fotografiile vor denota creativite și ne vor face să spunem “asta-i tipic românesc!” vei avea șansa de a câștiga un aparat foto Polaroid. Cum? Afli mai jos!

Arată-ne ca meriți să faci parte din Naționala de Fotografie!

Vrei să afli mai multe despre premiul Polaroid pus la bătaie? Citește mai jos!

Impossible Polaroid Spectra One Switch

Impossible Polaroid Spectra One Switch este un aparat foto instant. Formatul imaginii este de 9.2 x 7.3 cm, iar aparatul dispune de buton dedicat pentru controlul expunerii.

  • Distanța focală: 125mm,
  • Focalizare automată – sistem Sonar,
  • Distanță focalizare: 60 cm – infinit,
  • Bliț electronic automat, încorporat (alimentat de bateria din film; filmul este disponibil separat),
  • Rază bliț: 0.6 – 5.5m,
  • Diafragmă maximă: f/10,
  • Diafragmă minimă: f/45,
  • Obturator: electronic,
  • Viteze obturator: 1/245s – 2.8 sec,
  • Alimentare din bateria încorporată în caseta filmului.

Mecanismul concursului: Ce trebuie să ai în vedere?

Pentru a participa la concurs, trebuie să ne lași un comentariu la acest articol cu link către fotografia ta care respecta tema tipicului românesc.
Iar pentru o bună desfășurare a concursului, te rugăm să ai în vedere următoarele:

  1. Să comentezi la acest articol doar în perioada 22.11-05.12.2017,
  2. Să nu inserezi decât link-ul unei fotografii,
  3. Fotografia să respecte tema tipicului românesc,
  4. Fotografia să respecte reguli generale de compoziție și estetică fotografică (sunt permise procesări minimale, levels, contrast, saturație. etc, însă nu se acceptă colajele),
  5. Să răspunzi în maxim 24 de ore dacă ești desemnat câștigător.

Citește regulamentul complet aici.

Câștigătorul concursului este Anda Pușcaș! Felicitări Anda!

Polaroid
(c) Anda Pușcaș

Mai jos regăsești și alte fotografii care ne-au plăcut foarte mult. Un fel de best of, felicitări tutror fotografilor!

Poate te vor interesa și aceste articole:

[products ids=125018814,125025658,125038656,125015018,125037920,125038300,125015028,125030658,125027337,125036187]

Alți fotografi au mai citit și:

203 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.