Promoții de Black Friday 2017 la F64

Doar 9 zile ne mai despart de mult așteptata noapte de Black Friday, iar dacă îți plac promoțiile și ești pasionat de tot ce înseamnă foto-video, nu uita că și F64 participă an de an la Black Friday-ul din România.

Dacă în articolul precedent îți detaliam 6 pași simpli în care să te pregătești pentru Black Friday 2017, mai jos doar îi enumerăm și sperăm ca experiența ta de cumpărături alături de noi să fie cât mai plăcută.

Iar pentru a mai reduce din suspans, deși știi prea bine că nu putem dezvălui înainte de vreme produsele care vor fi la reduceri, ai mai jos o serie de echipamente vedetă la Black Friday-ul din 2017. Vorbim desigur despre reduceri la echipamente foto-video DSLR atât full-frame, cât și cu senzor APS-C, aparate foto tip mirrorless, drone sau promoții la obiective și accesorii.

Haide să le descoperim împreună:

Canon 6D

Canon 6D reprezintă ocazia ideală de a trece pe full frame. Cu un corp compact și foarte solid dotat cu senzorul CMOS Full Frame de 20.2 Mpx, procesorul DIGIC 5+, autofocusul cu 11 puncte și senzorul AF central în cruce cu sensibilitatea de -3 EV, Canon 6D oferă performanțe incredibile la valori ISO mari.

În plus, datorită vitezei și preciziei, chiar și în lumină scăzută, posibilitatea de a filma Full HD cu control manual, îl face pe Canon 6D companionul ideal pentru călătorii! Nici nu mai ai nevoie să iei laptopul cu tine, fiindcă imaginile pot fi descărcate prin Wi-Fi.

Descoperă mai jos și un articol de tip user opinion, realizat de Cristian Munteanu.

User Opinion – Canon 6D

Nikon D750

Aflat în topul preferințelor multor pasionați, acest aparat foto DSLR preia funcții și dotări profesionale într-un corp mai mic, din aliaj de magneziu și fibră de carbon. Este rezitent la praf, umezeală și dispune de un ecran LCD articulat de 3.2″ și 1.229.000 de puncte.

Nikon D750 are un senzor CMOS Full Frame de 24 Mpx cu filtru AA, regândit pentru o calitate mai bună a imaginilor, cu rezultate spectaculoase chiar și la valori ISO mari. De asemenea, ISO-ul a fost și el extins bucurându-se acum de intervalul 50–51200.

D750 măsoară cu prioritate zonele supraexpuse, are un sistem AF Multi-CAM 3500FX II cu 51 de puncte (până la -3EV) și poate fotografia în rafală de 6.5 fps la rezoluție maximă. Filmează 1080/60p, mod “Flat” cu funcția Zebră și are ieșire HDMI.

Dacă ești curios să vezi fotografii realizate cu acest aparat sau să citești despre punctele sale forte și slabe, îți recomandăm acest review:

Nikon D750 – impresii și povești în fotografii

Sony A6000

 
black friday

Predecesorul modelelor A6300 și A6500, aparatul mirrorless Sony A6000 continuă să se numere între preferințele celor în căutarea unui aparat cu obiective interschimbabile, dar totodată compact sau altfel spus, destinat fotografilor care își doresc calitatea sistemului DSLR într-un corp mic și ușor de transportat.

Sony a6000 dispunde de un Senzor Exmor CMOS 24.3MP APS HD și procesor de imagine BIONZ X pentru a oferi o calitate a imaginilor deosebită. Pentru că degeaba avem calitate, dacă nu avem și precizie, acest mirrorless dispune și de autofocalizare foarte rapidă de tipul Fast Hybrid AF System (0,06 secunde), de autofocalizare cu detecție de fază în 179 de puncte și poate înregistra și video Full HD 1080i/p.

În plus, datorită vizorului electronic și ecranului LCD cu tehnologie WhiteMagic și Wi-Fi și NFC integrate, este foarte ușor să-ți selectezi cadrele cele mai bune și să le postezi apoi pe social media.

Vrei să afli mai multe și să vezi fotografii realizate cu acest aparat?
Îți recomandăm:

Fujifilm X-T2

Fujifilm X-T2 este un aparat foto mirorless cu un senzor X-Trans CMOS III de 24 MP și cu ultimul model de procesor de imagine, X-Processor Pro, care îți permite să realizezi imagini detaliate cu zgomot redus și cu o sensibilitate ISO până la 51200. Corpul robust al aparatului este din aliaj de magneziu și este protejat împotriva prafului și a umezelii.

Sistemul de autofocus a fost îmbunătățit de la versiunea precedentă, X-T1, și are în total 325 de puncte de focus, dintre care 169 sunt cu detecție de fază.

Mai mult, pentru prima oară, Fujifilm filmează 4K.

Este printre preferatul fotografilor de stradă, dar sunt fotografi care îl utilizează cu brio și în fotografia de eveniment, ca să nu mai vorbim de imaginile de călătorie, portrete ș.a.m.d.

Vezi review-ul realizat de Tiberiu Militaru pentru acest aparat, mai jos:

Review Fujifilm X-T2, aproape perfect, cu Tiberiu Militaru

Olympus OM-D E-M10 Mark II Kit 12-50 mm

OM-D E-M10 Mark II este unul dintre cele mai avansate aparate foto mirrorless. Cu un corp ușor și complet metalic, senzorul Live MOS 16.1 Mpx, procesorul de imagine True Pic VII, stabilizarea de imagine integrată pe 5 axe, sensibilitatea ISO până la 25600, rafala de până la 8.5 fps și modul de filmare 4k și Time Lapse, acest Olympus este un companion versatil și de calitate.

Asigură obținerea unor imagini bune chiar și în condiții de lumină scăzută, iar vizorul electronic OLED cu 2.36 m puncte ajută la compoziția unui cadru inedit.

Panasonic Lumix DMC-GH4

Panasonic GH4 este un aparat foto mirrorless cu dotări multiple din gama pro, atât din punctul de vedere al funcțiilor foto cât și al celor video. Este o cameră ce oferă performanțele unui DSLR, dar toate acestea într-un corp mult mai mic și mai ușor.

În plus, față de modelul precedent, acesta poate filma UHD 4K 3840×2160 la 30p/24p sau cinematic DCI 4K 4096×2160 la 24p.

Curios să afli mai multe? AICI, găsești un review realizat de Radu Tudoroiu.

Canon EOS 750D

Venind ca un upgrade al modelului anterior, Canon 750D are un senzor CMOS nou, de 24.2Mpx, un procesor de imagine DIGIC 6 și un sistem nou de măsurare a expunerii, cu 7560 pixeli, RGB+IR.

Sistemul de autofocus Hybrid CMOS AF III de pe Canon 750D combină detecția de fază cu detecția de contrast pentru performanțe imbunătățite și folosește 19 puncte în cruce. Sensibilitatea ISO maximă este de 2500 și poate fotografia în rafală până la 5fps.

De asemenea, Canon 750D filmează Full HD la 1080p, dispune de ecran tactil și conectivitate Wi-Fi.

Nikon D7200

Un aparat foto DSLR versatil, ce se adresează fotografilor amatori și profesioniști, indiferent dacă preferă cadrele de studio, fotojurnalismul sau evenimentele.

Nikon D7200 este sinonim cu perfecțiunea. Dispune de un sistem de autofocus rapid și precis ce captează fidel subiectul până la -3 EV la o rezoluție de 24mp. Meniul este dedicat pentru setări de film, iar calitatea înregistrărilor este de Full HD la 60fps. Opțiunile avansate pentru controlul audio oferă cineaștilor mai multă flexibilitate, mai ales că acum pot beneficia de conectivitate Wi-Fi.

Olympus TG-Tracker

Urci des pe munte, îți place adrenalina sau faci des scufundări? Totodată visezi la un echipament cât mai ușor și compact? Olympus TG-Tracker s-ar putea să fie pentru tine!

Olympus TG-Tracker este o cameră de acțiune foarte compactă și gândită să imortalizeze aventuri faine în imagini la calitate 4K. Camera nu necesită o carcasă suplimantară de protecție și poate rezista celor mai dure condiții. Nu contează dacă ești pasionat de scuba diving, rafting, ski, ciclism montan, alpinism sau alte sporturi generatoare de adrenalină, Olympus TG-Tracker va fi alături de tine.

Este destinată persoanelor cu un mod de viață activ și care doresc să dețină o copie digitală a experientelor. Camera poate rezista la scufundări până la 30m, la temperaturi de până la -10° C, și căderi pe până la 2.1m.

GoPro Hero 5 Black Edition

Tot din categoria acțiune, dar super ultra compact și numai bun de pus pe cască, bicicletă sau pentru orice altă activitate de outdoor, poți opta pentru un GoPro care acum permite și capturarea de fișiere RAW!

GoPro Hero 5 este un upgrade al modelelor consacrate. Vine cu un ecran tactil și o carcasă rezistentă la apă până la 10m. Hero 5 filmează 4k cu 30fps, iar fotografiile sunt realizate la o rezoluție de 12mpx beneficiind de un sistem avansat de stopare a zgomotului de fond, datorită integrării a trei microfoane pe suprafața camerelor.

Hero 5 este dotat de asemenea cu senzor GPS și permite fotografierea în format RAW.

Mai mult, camera poate fi declanșată prin comenzi vocale, disponibile în 7 limbi (engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, japoneză și chineză).

Ești axat mai mult pe videografie decât pe fotografie?
Atunci, s-ar putea să te intereseze:

Canon EOS C100

Camera Canon C100 este o cameră revoluționară care reunește tehnologia video Canon cu experiența și creativitatea EOS. Canon C100 vine cu un senzor CMOS Super 35 mm de 8,3 Mpx Full HD, pe montură EF. Are un filtru ND încorporat, Canon Log Gama, și dispune de o sensibilitate ISO de până la 20000. În plus, obiectivele interschimbabile asigură un nivel de libertate fără precedent, pentru redarea fiecărei povești în filme de neuitat.

Sony Handycam FDR-AX33

Sony Handycam FDR-AX33 este o cameră video compactă care oferă performanțe 4k Ultra HD la 24p/30p sau Full HD 1080 până la 60fps. Dispune de un senzor Exmor R CMOS, procesor de imagine Bionz X și vine cu stabilizare Balanced Optical SteadyShot.

Beneficiază de zoom optic 10x, iar obiectivul Zeiss Vario Sonnar T* are un unghi larg de cuprindere. Cu tot cu vizorul electronic, ecranul LCD, microfonul 5.1 Surround și conectivitate Wi-Fi, această compactă video este ușor de transportat și folosit, oferind rezultate incredibile.

DJI Mavic PRO

DJI Mavic Pro vine cu cea mai nouă tehnologie integrată într-o dronă foarte ușor de folosit, indiferent că preferi să filmezi sau să faci fotografii aeriene. Dimensiunea mică vine cu un grad mare de complexitate, iar sistemul de calcul este echipat cu 24 de nuclee. Dispune și de un sistem de transmisie de până la 7km, 5 senzori și o cameră 4k stabilizată.

Dar decât să ne crezi pe cuvânt, mai bine urmărește acest review:

N-am uitat nici de obiective!
Printre multe alte oferte, îți recomandăm să urmărești:

Tamron 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro

Tamron 70-300mm este un teleobiectiv ce îți permite să fotografiezi subiecte aflate la distanțe mari, dar fără să pierzi din bokeh-ul interesant al obiectivelor de portrete. Tamron 70-300mm este ideal când fotografiezi: evenimente sportive, wildlife (natură, animale) portrete și în general subiecte care nu îți permit sa te apropii foarte mult.

Este disponibil pentru monturile Canon, Nikon și Sony.

Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC

Black Friday 2017

Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC este obiectivul ideal pentru cei care se află la început de drum și nu-și doresc să care o întreagă trusă foto după ei. Acesta acoperă o plajă focală exinsă, de la grandangular la tele.

Obiectivul are o construcție compactă și oferă flexibilitate în diversele situații de fotografiere, datorită mecanismului de stabilizare optică VC. Venind cu 7 lamele rotunjite, 16 elemente în 14 grupuri și un element Low Dispersion, Tamron 18-200mm (28-300mm echivalent 35mm) este protejat împotriva prefului și a umezelii. Toate acestea pentru ca tu să fotografiezi fără rețineri!

Tamron 18-200mm este disponibil pentru monturile: Nikon, Canon și Sony A.

Sigma 105mm f/2.8 Macro

Black Friday 2017

Pasionat de micro universuri? Sigma 105mm f/2.8 Macro EX DG OS este un obiectiv ideal pentru close-up și macro, dar poate fi folosit la fel de bine și pentru portrete sau fotoreportaj.

Obiectivul beneficiază de un sistem de focalizare rapid și precis, tratamente speciale ale lentilelor și o diafragmă luminoasă de f/2.8 care oferă o excelentă separare a subiectului de fundal, cât și timpi scurți de expunere chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Obiectivul încorporează sistemul de stabilizare a imaginii (OS) care îți permite să fotografiezi din mână cu timpi de expunere de până la 4 trepte mai lungi decât un obiectiv similar.

Este compatibil atât cu aparatele pe format APS-C, cât și cu cele full frame, fiind disponibil pe montură Canon și Nikon.

Vrei să afli mai multe? Îți recomandăm și acest mini-ghid despre fotografia macro:

Mini ghid pentru fotografia macro: echipament și sfaturi

Sigma 17-50mm f/2.8 DC

Obiectivul Sigma 17-50mm f/2.8 DC EX HSM OS este un zoom extrem de practic și versatil, având o diafragmă destul de deschisă f/2.8 și fiind destinat camerelor foto cu senzor APS-C. Poate fi partenerul ideal în orice situație de fotografiere, de la fotografia de arhitectură sau de stradă, până la imaginile de la evenimente sociale, fotojurnalism sau pentru fotografiile fine art.

Dincolo de aparate și obiective, îți recomandăm să stai cu ochii și pe accesorii. De la blițuri la carduri de memorie, harduri externe, trepiede, monopiede și până la genți foto sau acumulatori de rezervă.

Nici gadgeturile de tip DJI Osmo sau Osmo Mobile nu ar trebui ignorate sau dacă ești fan al fotografiei instant, ai putea să fii cu ochii și pe Fujifilm Instax Mini 8.

Oricum ar fi, cel mai important este să îți adaugi produsele pe care ai pus ochii în WISHLIST.
Probabil știi deja: dacă produsul e la promoție și îl ai în wishlist, afli primul reducerile! Dacă totuși ești nou pe site-ul nostru și nu ai aflat încă de conceptul de Wishlist, află că un Wishlist este o listă de dorințe, un instrument online menit să te ajute în păstrarea, organizarea și urmărirea produselor pe care ți le dorești. Detalii complete aici.

Revenim curând și cu programul magazinului și al call center-ului pentru Black Friday 2017. Rămâi alături de noi!

UPDATE :

Programul magazinului și al call canter-ului va fi, după cum urmează:

Vineri, 17 noiembrie: 09:00-22:00

Sâmbătă, 18 noiembrie: 09:00-22:00

Duminică, 19 noiembri: 10:00-16:00

SaveNu rata nici recomandările lui Cosmin Tudoran pentru Black Friday 2017 la F64:


[products ids=125011120,125017915,125014697,125030384,1051663,125030206,125012137,125038491,125028973,125027359]

Alți fotografi au mai citit și:

4 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.