Pregătește-te de Black Friday la F64, în 6 pași simpli!

Fenomenul Black Friday, aşa numit şi Vinerea Neagră, sau Vinerea Reducerilor, a ajuns de câțiva ani şi în România, devenind extrem de popular, pentru că foarte multe magazine şi retaileri au oferit (şi vor oferi şi în 2017) reduceri importante.

Vorbim de câteva mii de magazine online angrenate în fenomenul Black Friday, milioane de produse cu preț redus, mii de angajați implicați, de la faza de planificare până la cea de execuție.

Dacă îţi plac promoţiile și ești pasionat de fotografie sau videografie, atunci nu uita că și F64 participă, an de an, la Black Friday-ul din România!

Mai mult, pentru o experiență de Black Friday cât mai plăcută, ți-am pregătit și un scurt îndrumar de acțiuni, astfel încât să te bucuri de produsele căutate în site și să fii sigur că sunt ceea ce ai nevoie.

#1 Documentează-te!

black friday

Înainte de orice, considerăm că e important să îți răspunzi la o serie de întrebări și să te documentezi. Ce fel de fotografii faci? Ce buget ai? Cât de importantă este funcția video a aparatului tău foto? Senzor full-frame, APS-C, micro 4/3? În funcție de răspunsuri, gândește-te pentru ce tip de aparat foto vrei să optezi. Să fie un DSLR, un mirrorless, o cameră de acțiune sau chiar un aparat pe film instant? Găsești aici de exemplu un articol detaliat, cu explicații, avantaje și dezavantaje despre cum alegi un DSLR.

Îți face cu ochiul mai degrabă un mirrorless? Citește aici avantaje și dezavantaje ale ambelor tipuri de sisteme, într-un articol care abordează veșnica dilemă DSLR sau mirrorless.

Pasiunea ta înclină mai degrabă spre vlogging decât spre fotografie? N-am uitat nici de tine. Descoperă pe blogul F64 recomandări de echipamente pentru a face vlogging:

Pentru toate echipamentele, indiferent de preferințe, vei avea nevoie și de carduri de memorie. Știi însă, cum să îl alegi pe cel potrivit? Află de ce trebuie să ții cont atunci când achiziționezi un card de memorie SD sau CF, cum e cu clasa și viteza, plus detalii despre viteza de scriere și cea de citire.

Ai deja aparatul foto și ești în căutare de obiective? Găsești informațiile tot pe blogul F64! Fie că vrei să „traduci” informațiile de pe obiectivele foto sau ai nevoie de câteva sfaturi legate de accesorii, documentarea și citirea acestor articole te vor ajuta să mergi la sigur, iar alegerea să fie cea potrivită pentru tine.

Mai mult, ai pe blogul nostru o sumedenie de articole interesante din care afli cum e treaba cu ISO, ce este punctul de stație, cum se citește histograma sau ce e balansul de alb și cum compunem corect o fotografie, la rubrica de tutoriale.

#2 În cazul în care nu ai unul deja, fă-ți cont pe site-ul F64!

În iureșul de Black Friday ar fi indicat să nu mai pierzi timpul cu introducerea unor date personale, de livrare sau de facturare, așa că fă-ți contul din vreme, urmând ca în zilele cu oferte să dai doar câteva click-uri. Ai grijă să îți completezi corect toate datele și dacă ai întrebări apelează la consultanții F64 care să te ajute.

#3 Fă-ți curat în wishlist, păstrează momentan doar produsele care te interesează de Black Friday!

black friday

Probabil știi deja: dacă produsul e la promoție și îl ai în wishlist, afli primul reducerile! Dacă totuși ești nou pe site-ul nostru și nu ai aflat încă de conceptul de wishlist, află că un Wishlist este o listă de dorințe, un instrument online menit să te ajute în păstrarea, organizarea și urmărirea produselor pe care ți le dorești, dar din diverse motive nu vrei să le achiziționezi imediat.  Mai multe detalii aici.

#4 Abonează-te la newsletterul F64

De ce ai face asta? Pentru a afla din timp, direct în căsuța ta de email, ofertele și orice informație importantă legată de Black Friday sau alte promoții la echipamentele foto-video.

Abonează-te AICI.

#5 Nu uita că poți plăti în rate!

Ca să faci asta, consultă întâi lista de bănci și condițiile exacte în care poți plăti în rate. Ai timp să depui hârțogăraia necesară sau să faci o vizită la bancă, așa că de ce să nu profiți? Ai până la 24 rate fără dobândă la Raiffeisen (și 20 rate BRD, 18 rate – Garanti Bank, 18 rate Unicredit, 12 rate- Banca Transilvania, 12 rate Card Avantaj, 12 rate BCR, 12 rate Alpha, 12 rate Cetelem), în perioada 16-20 noiembrie 2017.

#6 Întreabă-ne orice la telefon, pe chat, Facebook sau blog

black friday 2017

Te-ai documentat, dar tot nu ești sigur ce produs ți se potrivește? Caută-ne să povestim! Consultanții noștri îți sar în ajutor. În plus, te încurajăm să ne dai sugestii de review-uri, articole sau alte materiale care crezi că ți-ar fi de folos.

Iar după Black Friday, dacă vrei să afli și mai multe, nu uita că poți solicita consultanță foto la domiciliu cu personalul specializat F64, pentru a avea acces la cunoştinţe despre setarea aparatului tău foto, dar şi despre cele mai potrivite tehnici pentru a fotografia în anumite situaţii (fotografia de studio, macro, de produs, utilizarea diferitelor tipuri de bliț, calibrarea monitorului etc.).

Ne găsești pe pagina de Facebook F64 și pe grupul de Facebook F64.

Când e Black Friday 2017 la F64?

black friday

O altă întrebare importantă este cea legată de data la care se va organiza Black Friday 2017 la F64.
Nu te mai ținem în suspans și te anunțăm că data oficială este cea de 17 noiembrie 2017, urmând ca promoțiile să fie active și pe 18-19 noiembrie, practic de vineri până duminică inclusiv, ca în fiecare an.

Găsești regulamentul complet al campaniei AICI.

Ești la început de drum și plănuiești să cumperi echipament foto-video de Black Friday? Îți recomandăm și acest ghid al începătorului sub formă de ebook gratuit.

UPDATE – Descarcă e-book-ul de aici!

black friday f64
Ebook-ul gratuit va fi disponibil pentru descărcare din 13 noiembrie 2017.

În plus, F64 a pregătit și o surpriză pentru toți cei interesați de discount-urile acordate de Black Friday 2017!

black friday

Astfel, oricine poate cumpăra liniștit în perioada 1-16 noiembrie, iar dacă produsul achiziționat va fi la reducere de Black Friday, atunci va primi înapoi diferența, sub formă de cupon. Toate detaliile sunt aici.

Revenim curând și cu produsele vedetă ale campaniei din acest an, plus programul magazinului și al call center-ului pentru Black Friday 2017. Rămâi alături de noi!

UPDATE:

Programul magazinului și al call canter-ului va fi, după cum urmează:

Vineri, 17 noiembrie: 09:00-22:00

Sâmbătă, 18 noiembrie: 09:00-22:00

Duminică, 19 noiembri: 10:00-16:00

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

SaveNu rata nici
Nu rata nici recomandările lui Cosmin Tudoran:

Save

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.