Bucură-te de Canon #portrait lovers

Până pe 15 noiembrie alături de Canon desfășurăm campania #portrait lovers! Așa că dacă ești pasionat de fotografia de portret, indiferent că ești la început de drum sau nu, cu siguranță te-ar interesa produsele din promoția noastră.

Citește regulamentul complet aici!

Achiziționează până la jumătatea lunii noiembrie următoarele obiective Canon de portret și poți beneficia de Geanta foto SB100 și/sau un Curs foto “PORTRET. ELEMENTE DE BAZĂ” în cadrul platformei FOTOSHKOLA. Cadoul se acordă doar dacă sunt îndeplinite condițiile de participare, adică achiziția unui obiectiv foto din campania Canon #portrait lovers.

Obiectivul de 50mm

Acest obiectiv se poate găsi atât cu diafragma f/1.4, cât și cu f/1.8, cel din urmă fiind mai accesibil. Abordarea printr-un astfel de obiectiv fix, va fi foarte asemănătoare cu cea pe care o percepem noi când privim în jur.

Puncte forte:

  • permite fotografierea în condiții de iluminare mai slabă, datorită diafragmei foarte deschise
  • creează un efect de bokeh (modul cum este redată neclaritatea fundalului) frumos, conferind un aspect mai artistic portretului
  • este indicat pentru portretul general și cele în plan american, deoarece o apropiere mai mare față de subiect ne va crea o ușoară deformare

Obiectivul de 85mm

Se găsește cel mai adesea cu diafragma f/1.8, dar si cu f/1.4 și îți oferă o perspectivă considerată de cei mai mulți dintre fotografi ca fiind cea mai adecvată pentru fotografia de portret. Putem spune că nu are deformări sesizabile, iar în același timp, obiectivul îți permite să stai la o distanță rezonabilă față de subiect.

Puncte forte:

  • o bună separare a planurilor, punând subiectul mai bine în evidență
  • permite fotografierea în condiții de iluminare slabă
  • nu deformează și permite o distanță rezonabilă față de subiect, pentru a păstra intimitatea acestuia atunci când îl fotografiem

Vrei să afli mai multe despre echipamentul foto util în fotografia de portret și multe alte lucruri interesante despre acest gen foto? Citește articolul nostru!

canon

Condiții de participare Canon #portrait lovers

Pentru ca un Participant sa fie considerat valid, trebuie să îndeplinească cumulativ urmatoarele:

  • Participantul să nu fie declarat descalificat, ca urmare a nerespectării condițiilor prezentului Regulament;
  • Participantul trebuie să facă dovada identității sale și să prezinte toate documentele solicitate.
  • Participantul trebuie să respecte condițiile de desfășurare a Campaniei; în acest sens, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu onora solicitările venite din partea Participanților care încalcă condițiile de organizare a Campaniei Canon #portrait lovers printr-un act de rea-credință care poate fi considerat o fraudă, o tentativă de fraudă sau un abuz. Prin fraudă se înțeleg: orice acţiune sau inacţiune a Participantului care constituie o încălcare sau o tentativă de încălcare a obligațiilor sale legale sau a celor asumate prin participarea la Campanie, cu intenția de a produce fie Organizatorului și magazinelor participante sau fie unui terț, un prejudiciu de orice natură sau de a obține un folos necuvenit pentru sine sau pentru o altă persoană sau acțiunea / inacțiunea Participantului care are drept consecință producerea unui asemenea prejudiciu sau obținerea unui asemenea avantaj.

Citește regulamentul complet aici!

Tu ce obiectiv folosești pentru fotografia de portret? Spune-ne și nouă!

[products ids=125037729,125018348,101903,102896,125026116,125036134]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.