Polaroid Originals a lansat modelul OneStep 2

Septembrie 2017 (mai exact ziua de 13) marchează lansarea Polaroid Originals – o nouă marcă dedicată fotografiei analogice instantanee.

Lansarea a coincis cu aniversarea a 80 de ani de la înființarea Polaroid, companie fondată de Edwin Land în 1937. Polaroid Originals își are rădăcinile în starea culturală iconică a mărcii, care a inspirat nenumărati artiști și a devenit parte a culturii populare de zeci de ani.

“Anii trecuți au văzut o revigorare puternică a fotografiei analogice instantanee”, explică Oskar Smolokowski, CEO-ul Polaroid Originals.

Această cerere crescândă depășește însă nostalgia. În lumea de astăzi, rapidă, digitală, un obiect tangibil în afara ecranului telefonului devine un artefact de valoare. De asemenea, este complet unic și imposibil de reprodus.

Dar haide să aflăm mai multe despre noua cameră analogică instantanee lansată de Polaroid Originals, denumită OneStep 2.

Este mândra succesoare a originalului Polaroid OneStep, camera care a democratizat fotografia instantanee acum 40 de ani, prin ușurința în utilizare.

Cu un bliț puternic încorporat, încărcare USB, durata de viață lungă a bateriei și un autodeclanșator, camera este proiectată pentru cerințele din ziua de astăzi.

Polaroid Originals introduce simultan și o nouă generație de filme originale: color, alb-negru și o gamă de ediții speciale. Ai de unde alege!

Noul film caracterizează estetica distinctivă a viselor pentru care marca Polaroid este renumită.

“Când vine vorba de a capta un moment și a aduce oamenii împreună, nimic nu se compara cu o fotografie Polaroid”, Oskar Smolokowski rezumă motivația din spatele marcii Polaroid Originals.

Specificațiile OneStep 2:

polaroid

OneStep 2 este un aparat foto instant ce îmbină design-ul clasic cu cel contemporan. Inspirat de aparatul foto original OneStep și adaptat erei vitezei pentru a crea un aparat ușor de manevrat care să poată fi folosit imediat ce l-ați scos din cutie. Acumulatorul are o autonomie prelungită, iar obiectivul oferă o calitate bună a fotografiilor. Este perfect pentru petreceri sau vacanțe.

  • Compatibilitate film: tip i-Type și 600
  • Dimensiuni: 150 mm (L) x 110 mm (W) x 95 mm (H)
  • Greutate: 460 g
  • Material exterior: policarbonat, plastic ABS
  • Obiectiv: din policarbonat și acrilic, 106mm
  • Câmp vizual: 41° V x 40° H
  • Distanța minimă de focalizare: 60 cm
  • Bliț: integrat
  • Acumulator: li-ion 1100 mAh
  • Temperatură operare: 4 – 42°C; umiditate 5 – 90%

Descopera și:

Nostalgia Polaroid

Polaroid Portraits cu Mihaela Andreea Andrei


Ai văzut și oferta de filme foto Polaroid de la F64?

[products ids=125038297,125037927,125037928,125037929]

Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.