Canon dezvăluie modelul PowerShot G1 X Mark III

Canon dezvăluie cel mai bun aparat foto din seria PowerShot G – modelul de referinţă PowerShot G1 X Mark III!

Canon Europe a anunțat ieri – 16.10.2017, cel mai nou membru al gamei PowerShot G, modelul de referinţă PowerShot G1 X Mark III. Înlocuitorul modelului G1 X Mark II este o combinaţie fantastică între calitatea imaginii specifică produselor Canon EOS DSLR cu controlul facil şi dimensiunea compactă specifice gamei PowerShot. Dotat cu un obiectiv optic nou, de precizie, cu zoom de 3x, un senzor APS-C şi un procesor DIGIC 7, acest aparat foto este suficient de versatil pentru a fi utilizat la fotografia de stradă, a prezenta o poveste sub formă de documentar și a obține imagini de o calitate deosebită.

Imagini superbe, viteză crescută

Ideal pentru fotograful entuziast din ziua de astăzi care îşi doreşte calitate DSLR într-o formă compactă, dimensiunile reduse ale acestui aparat foto sunt perfecte pentru a vă ajuta să surprindeţi nenumărate momente în timp ce vă aflaţi în mişcare. Dotat cu un senzor excepţional, la fel cu cel folosit la modelul EOS 80D şi cu posibilitatea de a fotografia cu un interval ISO care variază între 100 şi 25.600, modelul poate surprinde foarte uşor imagini de calitate în diverse condiţii. De la scene cu contrast puternic, precum decoruri interioare unde detaliile, claritatea şi zgomotul de imagine redus sunt extrem de importante, la scene cu contrast scăzut, precum o zi înceţoşată, modelul PowerShot G1 X Mark III asigură mereu surprinderea unor imagini superbe. Procesorul DIGIC 7 oferă imagini de calitate premium direct din aparatul foto, care necesită foarte puţină procesare datorită optimizatorului automat de lumină şi a funcţiei de corectare a difracţiei, întâlnite şi la modelul EOS-1D X Mark II.

PowerShot

Fie că fotografiezi portrete sau prim-planuri macro, obiectivul este dotat cu un zoom de 3x

Obiectivul este dotat cu o distanţă focală de 24-72mm (echivalent film de 35mm) şi de o distanţă de focalizare la apropiere de doar 10 cm, astfel încât să poți acoperi o gamă largă de genuri de fotografiere cu ajutorul unui singur obiectiv. Vei obţine o profunzime a câmpului redusă, cu ajutorul senzorului APS-C combinat cu diafragma cu valori cumprinse între f/2.8 şi 5.6. Obiectivul modelului PowerShot G1 X Mark III a fost atent gândit pentru a se potrivi cu senzorul aparatului foto şi astfel reduce riscul formării de artefacte nedorite, precum reflexiile, care ar putea strica o fotografie. Diafragma cu 9 lame a obiectivului poate conferi efecte plăcute de estompare a fundalului sau de bokeh circular, reducând fundalurile încărcate şi adăugând impact subiectului.

Datorită includerii pentru prima oară a funcţiei de Dual Pixel CMOS AF într-un aparat foto compact Canon, acum poți focaliza rapid în momentele spontane. Stabilizatorul de Imagine (IS) echivalent 4 stop adaptează şi stabilizează aparatul în orice mediu de fotografiere activ, de exemplu la un carnaval sau într-o mulţime la un festival muzical şi oferă mai multă siguranţă atunci când fotografiezi în condiţii de luminozitate redusă. Dual Pixel CMOS AF asigură o focalizare precisă şi rapidă în doar 0,09 secunde, oferind astfel nivelul propice de timp de reacţie, viteză şi încredere necesare pentru surprinderea unei fotografii spontane într-un anumit moment.

PowerShot

Control facil şi fotografiere stabilă

PowerShot G1 X Mark III oferă uşurinţa în utilizare a unui model EOS într-o carcasă compactă PowerShot. Acest aparat foto nu doar că se utilizează cu plăcere, ci este şi dotat cu funcţii care îți conferă intuitivitatea şi controlul lor specifice modelelor DSLR, precum şi posibilitatea de a le personaliza în funcţie de preferinţe. Modelul PowerShot G1 X Mark III este dotat şi cu un vizor electronic integrat (EVF), care a fost optimizat pentru a oferi o imagine la rezoluţie mare prin intermediul unui afişaj EL organic cu 2,36 milioane de puncte. Fie că înregistrezi o acţiune sau că realizezi un portret de familie, cu ajutorul funcţiei de focalizare automată prin atingere şi glisare, poți prelua controlul asupra procesului de fotografiere prin setarea intuitivă a unui punct AF, ceea ce îți va oferi încrederea necesară pentru a surprinde uşor o imagine clară.

Compact şi uşor, cu o greutate de doar 399 de grame, PowerShot G1 X Mark III este cu 14,8 mm mai subţire şi cu aproximativ 16% mai mic decât modelul G1X Mark II, ideal pentru a economisi loc în bagaj atunci când călătorești sau îl poți adăuga la kit-ul tău. Cei care sunt familiarizaţi cu aparatele foto Canon EOS vor fi încântaţi de modul de operare şi de funcţiile de control ale modelului PowerShot G1 X Mark III. De la Inelul de control de pe obiectiv până la acţionarea butonului declanşator, utilizatorii Canon se vor simţi confortabil şi în largul lor când vor folosi acest aparat foto.

Pentru fotografii mai aventuroşi, modelul PowerShot G1 X Mark III este dotat cu protecţie la intemperii pentru o performanţă mai mare în condiţii provocatoare şi pentru o protecţie mai bună împotriva prafului şi a umezelii. Aparatele foto digitale Canon cu senzor APS-C pot fi folosite cu carcase impermeabile opţionale, pentru a permite modelului PowerShot G1 X Mark III să poată fi folosit sub apă la adâncimi de până la 40 m – ideal pentru proiecte creative de fotografiere în ape adânci.

PowerShot

Opţiuni de creativitate extinse, conectivitate avansată

Modelul PowerShot G1 X Mark III realizează cu uşurinţă filme în format Full HD 60p, format MP4 cu filmare lină şi stabilă cu IS Dinamic Avansat cu 5 axe şi Dual Pixel CMOS AF. IS Dinamic corectează şi stabilizează filmarea video atunci când filmezi din mers, în timp ce Dual Pixel CMOS AF facilitează crearea de efecte cinematice de adaptare a focalizării. În afară de binecunoscuta funcţie de filmare cu redare accelerată, pentru prima oară la un aparat foto compact Canon, PowerShot G1 X Mark III este dotat şi cu un mod panoramic. Prin simpla apăsare a unui buton şi prin rotirea orizontală sau verticală a aparatului, poți surprinde foarte uşor imagini panoramice incredibile, de calitate, în cele mai fine detalii.

Te poți  bucura de un timp de filmare mai mare, datorită modului Eco cu care este dotat modelul PowerShot G1 X Mark III, care asigură bateriei o durată de funcţionare cu 25% mai mare. De asemenea, poți reîncărca aparatul foto în timp ce ești în mişcare, cu ajutorul încărcătorului pentru smartphone cu port USB sau cu ajutorul unei baterii compatibile cu USB.

Modelul PowerShot G1 X Mark III este echipat cu o serie de funcţii pentru conectivitate, precum Wi-Fi şi Dynamic NFC, pentru a te putea conecta uşor cu dispozitive inteligente compatibile printr-o simplă atingere. De asemenea, aparatul poate fi scos de la distanţă din modul standby cu ajutorul unui telefon care are şi opţiune de Bluetooth, care se va comporta ca o telecomandă. Controlul manual complet prin Wi-Fi oferă posibilitatea să previzualizezi în timp real imaginea pe dispozitivul tău inteligent, ideal pentru monitorizarea şi surprinderea scenelor cu animale sălbatice, fără niciun fel de întrerupere, în habitatul lor natural.

[products ids=125038368]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.