Concurs Conferința F64 PHOTO STORY: „Găsește-o pe Madame de Frisée”

Dacă ești pasionat de arte vizuale, mâine pe 5 octombrie locul tău e alături de noi, în cadrul conferinței Photo Story.Begin your journey!

Evenimentul este dedicat pasionaților de exprimarea vizuală care sunt în permanență dornici de a-și îmbunătății cunoștințele și de a întâlni oameni din domeniu cu care să-și împartă din viziunile și conceptele fotografice, artistice, creative. Iar acum toate acestea sunt doar la câteva ore distanță.

Joi, pe 5 octombrie 2017 ești binevenit alături de noi!

PHOTO STORY este un concept complex în care am îmbinat informația cu practica, noutățile cu expriența, dorința de inedit cu tehnicile clasice. Conferința se adresează iubitorilor de imagine și aduce în prim-plan o serie de subiecte actuale, dezbătute de unii dintre cei mai apreciați specialiști din domeniu. Ne vom întreba de ce iubim fotografia, vom afla de ce e importantă educația vizuală indiferent de genurile fotografice pe care le abordăm, vom povesti despre metaforă și storytelling în imagini, nelăsând la o parte nici lumea magică a imaginilor în mișcare, videografia sau partea de vlogging.

Poți cumpăra bilet aici!

Cum evenimentul nu se rezumă doar la atât, ți-am pregătit multe suprize de care poți beneficia în cadrul conferinței printre care se numără și concursul organizat de Salatele Eisberg „Găsește-o pe Madame de Frisée”.

Iubitorii de salate și nu numai vor trebui să meargă la standul Eisberg și să încerce să surprindă o siluetă umană într-o poză. Apoi participanții vor trebui să o urce pe Facebook și/sau Instagram cu hashtagurile #iubescsalatele, #madamedefrisee și #f64studio și pot câștiga un voucher de 400 de lei la restaurantul Mica Elveție din Centrul Vechi. Găsești toate informațiile pe pagina de Facebook Iubesc Salatele – Eisberg și pe iubescsalatele.ro

Regulament Concurs „Găsește-o pe Madame de Frisée”

Concursul se va desfășura în data de 5 octombrie 2016 pe platformele Facebook și Instagram și este organizat exclusiv pe teritoriul României.

Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice care au împlinit vârsta de 18 ani până la data de 5 octombrie 2017 inclusiv, cetătenilor rezidenți în Romania și care participă în orice calitate, la conferință. Nu pot participa la acest concurs angajații societătii Eisberg și ai agenției implicate în această campanie promoțională, precum și membrii familiilor acestora (copii, părinti, frați/surori, soț/soție). Organizatorul își rezervă dreptul de a înlătura orice tentativă de fraudă prin eliminarea dreptului de participare la acest concurs persoanelor care încearcă să fraudeze.

Orice persoană care încearcă să fraudeze va fi automat descalificată și va pierde dreptul de a participa la concurs. Se înțelege ca tentativă de fraudă inclusiv crearea de conturi multiple și înscrierea acestora în concurs. Postările și comentariile cu caracter obscen, care instigă la ură ori discriminare vor atrage după sine excluderea din concurs.

Perioada de participare in concurs: 5 octombrie 2017 pe durata conferinței F64 (evenimentul online aici).

Pentru a intra în concurs participanții trebuie sa respecte condițiile de participare de mai jos:

  • Participanții trebuie să fotografieze la standul Eisberg din cadrul conferinței F64, o frunză sau o combinație de frunze de salată sau alte alimente care să aducă a chip sau siluetă umană.
  • Autorul trebuie să distribuie fotografia public pe conturile sale de Facebook și/sau Instagram, împreună cu hashtag-urile #iubescsalatele, #madamedefrisee și #f64studio.
  • Autorul celei mai apreciate fotografii va fi premiat cu un voucher valabil la restaurantul „Mica Elveție” din București în valoare de 400 de lei, valabil în perioada 10.10.2017 – 10.11.2017.

Criteriile de jurizare sunt reușita surprinderii unui chip sau a unei siluete umane, umorul și originalitatea comentariilor care însoțesc fotografia. Câștigătorii sunt stabiliți de către echipa Eisberg și vor fi anunțați cu un share însoțit de anunțul aferent, pe pagina de Facebook „Eisberg – Iubesc Salatele” în decursul zilei de 6 octombrie.

Câstigătorii vor fi contactati pe Facebook / Instagram în perioada 6 – 9 octombrie de către un reprezentant al organizatorului.

Premiul va fi livrat gratuit de către organizator prin poștă.

Câștigătorii trebuie să răspundă cu coordonate de identificare (nume, prenume, adresă, telefon) în termen de două zile de la contactare. În caz contrar premiul va reveni următorului desemnat.

Nu se vor lua în considerare acele date trimise de participanții care au conținut obscen, defăimator, amenințător, pornografic, de hărțuire sau care încalcă vreo lege, iar participanții vor fi descalificați din concurs.

Citește mai multe despre conferință mai jos:

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.