Olympus OM-D E-M10 Mark III: partenerul ideal pentru călătorii

Călătoria continuă cu cea mai nouă cameră adaugată în gama Olympus OM-D!

Olympus OM-D E-M10 Mark III: partenerul ideal pentru călătorii

Olympus a lansat cel mai nou model din seria premiată OM-D: E-M10 Mark lll. Îmbinând frumuseţea designului cu multe dintre tehnologiile de top prezente şi la alte modele din renumita gamă OM-D, noua cameră foto digitală E-M10 Mark lll încurajează fotografii să facă un nou pas şi să descopere bucuria fotografierii.

Destinată să devină un clasic modern, E-M10 Mark lll a fost proiectată cu grijă de Olympus pentru a fi companionul perfect pentru călătorii. Având o greutate redusă şi fiind uşor de utilizat, această cameră este dotată cu butoane de control intuitive pentru a ajuta fotografii să obţină imagini clare, uimitoare şi filmări cursive, chiar din momentul în care au preluat camera.

E-M10 Mark lll este disponibilă în variantele argintiu sau negru şi va fi pusă în vânzare începând cu jumătatea lunii septembrie 2017. Această cameră cu obiective interschimbabile este disponibilă în variantă de kit cu obiective sau doar corp (vedeţi mai jos variantele de kit şi preţuri).

Rezultate uimitoare în orice condiţii de fotografiere

Se spune că entuziasmul vine odată cu descoperirea lucrurilor noi, iar acum datorită combinaţiei dintre cel mai nou procesor de imagine TruePic Vlll, folosit deasemenea şi la vârful gamei OM-D E-M1 Mark II, şi Stabilizarea imaginii (IS) pe 5- axe, fotografii se pot bucura de realizarea unor imagini clare pe care nu le credeau posibile. Această tehnologie inteligentă asigură rezultate extrem de clare, aproape în orice condiţii de fotografiere, fără utilizarea unui trepied, chiar şi pentru scene nocturne *.

Înregistrarea filmelor pentru a suprinde imaginile şi sunetele locurilor noi poate aduce la viaţă amintiri plăcute, deşi uneori bogăţia detaliilor specifice filmelor 4K se poate pierde din cauza mişcării şi neclarităţii. Fotografii aflaţi la început în domeniul înregistrării video nu mai au motive de îngrijorare: Olympus a dotat noul model E-M10 Mark III cu un stabilizator de imagine de înaltă performanţă care compensează mişcarea camerei indiferent de obiectiv, de scenă, chiar şi fără trepied!

În mişcare: partenerul ideal pentru activităţile cotidiene

Un partener constant, modelul stilat OM-D E-M10 Mark lll este suficient de compact şi uşor încât te poate însoţi în orice călătorie – nu vei pleca nicăieri fără acesta!

Cu vizor, bliţ şi Wi-Fi integrate, tot ce ţine de această cameră a fost proiectat cu gândul la fotograful modern, iar corpul compact se încadrează şi el în această viziune. Confortabil în mână, cu o construcţie ­­­­­cameră are un monitor LCD rabatabil cu capabilitate touch similară unui smartphone, butoane şi comutatoare metalice uşor de utilizat, pictograme şi text clar vizibile; toate acestea vor ajuta fotografii să fie creativi în timpul deplasărilor.

Olympus E-M10 Mark lll va fi cel mai bine ”îmbrăcat” model OM-D, deoarece va fi lansat împreună cu propria husă premium din piele pentru corpul camerei. Disponibilă în variantele maro sau negru, aceasta husă de corp va fi accesoriul perfect pentru a defini stilul unic al lui E-M10 Mark lll.

Dă frâu liber pasiunii şi dezvoltă-ţi abilităţile

olympus

Olympusu E-M10 Mark lll este echipat cu actualizări şi tehnologii noi incredibile, integrate inteligent pentru a permite fotografilor să-şi îmbunătăţească rezultatele pe măsura utilizării camerei, reuşind astfel să o controleze într-un mod creativ. Chiar şi utilizatorii începători de camere cu obiective interschimbabile pot fotografia cu uşurinţă datorită celor patru moduri de fotografiere asistată:

  • Modul AUTO (iAUTO la modelele precedente) a fost îmbunătăţit semnificativ pentru obţinerea unor imagini mai clare, detectând mişcarea chiar şi în întuneric.
  • Modul Scene (SCN) a fost actualizat şi va ajuta fotografii să preia controlul rezultatelor dorite alegând una dintre cele şase teme cu setări predefinite.
  • Modul Advanced Photo (AP) a fost adăugat pentru a permite fotografilor să îşi ajusteze fin imaginile şi să se bucure de metode incredibile de fotografiere precum Live Composite şi Multiple Exposure fără a accesa structura meniului.
  • Bleach Bypass este o nouă opţiune în gama de filtre Art (ART), care lărgeşte orizontul expresiilor fotografice reproducând metoda expunerii argintului utilizată la developarea filmelor.

Toate aceste moduri de fotografiere sunt uşor accesibile cu ajutorul comutatorului circular intuitiv.

Continuă-ţi călătoria!

Întâlnirile cu familia sau prietenii îţi oferă multe momente care merită surprinse cu camera. Dar de multe ori, rezultatul încercării de a obţine un instantaneu este dezamăgitor – acţiunea iese din focus şi momentul este pierdut!

Fotografii vor fi uimiţi de rezultatele obţinute cu sistemul Olympus Auto Focus (AF) de mare viteză. Folosind focalizarea automată de mare viteză Touch AF a camerei E-M10 Mark III, aceştia pot înregistra un moment exact prin simpla atingere a ecranului LCD, capturând acţiunea cu o claritate uimitoare.

Cel mai recent model OM-D foloseşte acum 121 puncte de contrast AF datorită performanţei de procesare îmbunătăţită a procesorului de imagine TruePic Vlll. Cu 121 de puncte AF care acoperă aproape toată suprafaţa imaginii, poţi focaliza oriunde pe ecran. Funcţia Continuous AF are abilitatea de urmărire pentru a detecta mişcarea subiectului, iar Face Priority AF şi Eye Detection AF se vor dovedi cu adevărat utile fotografilor asigurând o expunerea corectă şi o focalizare clară automată atunci cand realizează portrete.

Partajare facilă prin Wi-Fi

olympus

Acum poți rămâne conectat şi în timpul sesiunilor de fotografiere, datorită funcţiei Wi-Fi din dotarea E-M10 Mark lll. Este atât de simplu să împărtăşeşti cu prietenii imagini şi clipuri frumoase, folosind aplicaţia pentru smartphone Olympus Image Share (OI.Share), fără a avea nevoie de un computer. Odată conectat la aplicaţie, îți pot folosi smartphone-ul sau tableta pentru a controla de la distanţă declanşatorul, şi multe alte funcţii precum adăugarea datelor GPS în fotografii.

Ca fiecare cameră sau obiectiv Olympus, OM-D E-M10 Mark III este însoţită de o extensie gratuită a garanţiei de şase luni validată la înregistrarea în platforma online MyOlympus.

Caracteristici principale Olympus OM-D E-M10 Mark lll:

  • Stabilizare a imaginii pe 5-axe, din corpul camerei pentru înregistrări video şi foto clare – din mână, fără trepied. Îmbunătăţirea sistemului este echivalentă folosirii unor timpi de expunere cu până la 4 trepte mai lungi,
  • Procesor de Imagine TruePic VIII pentru îmbunătăţirea performanţelor în condiţii de fotografiere cu iluminare redusă,
  • Senzor Live MOS 16 MP,
  • Focalizare automată de mare viteză, cu 121 puncte de contrast AF,
  • S-a introdus ca noutate posibilitatea de înregistrare video 4K cu rata cadrelor de 30p, 25p, 24p / IPB (compresie aprox.102 Mbps),
  • Fotografiere secvenţială la aprox. 8.6 cps S-AF,
  • Vizor electronic OLED, cu răspuns rapid, cu 2,36 M puncte pentru încadrare cu acurateţe şi evaluarea ajustărilor creative în timp real,
  • Compatibilitate cu peste 40 de obiective Micro Four Thirds şi o gamă extinsă de accesorii,
  • Un corp compact cu design atemporal şi detalii retro,
  • Comutator circular intuitiv, revizuit pentru accesarea rapidă a celor patru moduri asistate,
  • 15 filtre Art cu o selecţie de efecte pentru fotografiere creativă,
  • Wi-Fi integrat pentru partajarea imediată a fotografiilor şi declansarea asistată de la distanţă,
  • Dimensiuni: lăţime 121.5mm x înălţime 83.6mm x adâncime 49.5mm
  • Greutate: 362g (doar corpul),
  • Husă premium de piele autentică CS-51B, unică pentru E-M10 Mark lll, disponibilă în varianta neagră sau brună.

Variante kituri, preţuri și disponibilitate

  • Corp cameră OM-D E-M10 Mark III la 2999 lei începând cu mijlocul lunii Septembrie 2017.
  • Bundle kit corp OM-D E-M10 Mark III cu obiectivul M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 II R la 3199 lei începând cu mijlocul lunii Septembrie 2017.
  • Bundle kit corp OM-D E-M10 Mark III cu obiectivul M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ pancake la 3699 lei începând cu mijlocul lunii Septembrie 2017.

Alte informaţii:

  • Pentru a urmări călătoriile celorlalţi utilizatori de OM-D E-M10 Mark III accesaţi #NeverStopTheJourney pe Instagram.

 

Save
Save
[products ids=125037654,125037656]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.