Cu Hero6, GoPro aduce un nou standard pentru calitatea imaginii

Postat de: F64 F64

Cu Hero6, GoPro aduce un nou standard pentru calitatea imaginii, stabilizare și simplitate, încorporând procesorul grafic propriu GP1, cu un nou nivel de stabilizare video și funcția QuickStories de 3 ori mai rapidă.

Camera sferică Fusion a fost lansată – O nouă eră de creativitate începe!

SAN MATEO, Calif., (Septembrie 28, 2017) – GoPro, Inc. (NASDAQ: GPRO) a lansat astăzi HERO6 Black, cel mai puternic și convenabil GoPro de până acum. Cu noul procesor proiectat de GoPro, GP1, HERO6 atinge un total alt nivel de performanță, incluzând video la rezoluții 4K60, 1080p240 și cea mai avansată stabilizare de imagine atinsă vreodată de GoPro. GoPro a lansat de asemenea Fusion, o cameră sferică 5.2K, waterproof, ce setează noi standarde. Adițional, GoPro introduce noi monturi și accesorii și în plus un nou mod Follow pentru drona Karma.

Fondatorul GoPro și CEO, Nicholas Woodman, prezintă noile camere HERO6 Black și Fusion unei audiențe internaționale în cadrul Academiei de Științe din California, în San Francisco. Puteți urmări înregistrarea evenimentului live AICI.

“Noul nivel de calitate al imaginii al HERO6, stabilizare video și QuikStories de trei ori mai rapid, o fac o extensie puternica de povesti a smartphone-ului dumneavoastră,” a spus Woodman. “Nu a fost niciodată mai ușor să o trăiești, apoi să o share-uiești …folosind un GoPro.”

HERO6 Black – 569 EURO