Workshop gratuit: „Arta fotografică cu BenQ SW271. Demo interactiv cu Radu Tudoroiu.”

Retușarea fotografiilor este pasul final, înainte de a le posta pe Internet sau de a le trimite la print, acel moment în care poți adăuga puțină „magie” prin tonurile de culoare sau prin evidențierea corectă a tonurilor de gri, în cazul imaginilor alb-negru.

Dar ce te faci dacă monitorul nu ține cu tine? Poate ți s-a întâmplat ca printurile sau afișarea pe alte display-uri să nu fie conformă cu ceea ce știai că ai lucrat. De ce, aflăm alături de Radu Tudoroiu și BenQ, pe 29 septembrie!

Vineri, 29 septembrie 2017, la sala expozițională F64, începând cu ora 19, BenQ te invită la workshop-ul gratuit „Arta fotografică cu BenQ SW271. Un demo interactiv cu Radu Tudoroiu.”

Înscrie-te prin completarea acestui formular.

BenQ înțelege nevoile fotografilor pentru o redare perfectă a culorilor și o calitate a imaginii ce te duce cu gândul la cadre din viața reală. Plecând de la acestea, monitoarele BenQ din seria SW dedicată fotografilor oferă tehnologie de vârf pentru a aduce la viață viziunea creativă și a păstra viu acel moment special.

Ce se întâmplă la acest atelier?

#1 Povestim despre:

  • cum se construiește imaginea și de ce avem nevoie de un monitor dedicat
  • care sunt spațiile de culoare și cum ne influențează ele modul de lucru
  • calibrarea monitorului
  • reguli de utilizare corectă a unui monitor pentru foto
  • funcționalități ale lui BenQ
  • detalii despre noul monitor BenQ SW271, care va fi lansat zilele acestea
  • sesiune de întrebări și răspunsuri

Update!

Curios prin ce se remarcă și care sunt specificațiile lui BenQ SW271? Haide să le aflăm împreună:

Monitorul SW271 a fost construit pe succesul predecesorilor săi, care au primit multe premii, şi stabileşte un nou punct de referinţă pentru monitoarele cu gama largă de culori (wide gamut), ducând calitatea imaginii la nivelul următor cu ajutorul capabilităţilor HDR. Noul monitor 4K UHD de 27” redă detaliile fine şi texturile cu o claritate extraordinară, pe un panou de 10-biţi, cu 99% Adobe RGB, acoperire a spaţiului de culoare sRGB de 100%, suportând în acelaşi timp conţinutul HDR.Sună bine, nu-i așa?
CARACTERISTICI CHEIE

  • Spaţiu de culoare 99% Adobe RGB cu tehnologie IPS
  • Rezoluţie 4K UHD, 27 inch
  • High Dynamic Range (HDR)
  • Calibrare hardware cu software Palette Master Element
  • USB-C™ pentru transmiterea datelor şi a semnalului video cu un singur cablu

#2 Avem o sesiune demo cu monitoarele BenQ SW2700PT și SW320

BenQ SW2700PT – Imagine perfectă pentru pasionații de fotografie

Redă adevăratele culori capturate și asigură-te că ai încadrarea perfectă. Monitorul pentru fotografi BenQ SW2700PT oferă o acoperire de 99% a spectrului Adobe RGB și oferă astfel o gamă mai largă a culorilor afișate și o performanță excepțională la afișarea imaginii. Momentul salvat nu se va pierde niciodată.

CARACTERISTICI CHEIE:

  • 27”, 2560×1440 cu rezoluţie QHD
  • Adobe RGB 99% cu tehnologie IPS
  • Calibrare hardware cu precizia culorilor
  • Software de calibrare a culorilor Palette Master Element
  • Mod de fotografiere Black-and-White (Alb-negru)
  • Shading Hood (Capac protector) / Controler OSD

BenQ SW320 – Redă viaţă momentului cu spaţiul larg de culoare Adobe RGB

Monitorul SW320 a fost construit pe succesul predecesorilor sai care au primit multe premii si stabileste un nou punct de referinta pentru monitoarele din gama celor cu ecran lat, ducand calitatea imaginii la nivelul urmator cu ajutorul capabilitatilor HDR suplimentare. Noul monitor 4K UHD de 31.5” reda detaliile fine si texturile cu o claritate extraordinara, pe un panou de 10-biti, cu 99% Adobe RGB, acoperire a spatiului de culoare sRGB de 100%, suportand in acelasi timp continutul HDR 10.

CARACTERISTICI CHEIE

  • Spaţiu de culoare 99% Adobe RGB cu tehnologie IPS
  • Rezoluţie 4K UHD, 31,5 inci
  • Gamă dinamică înaltă (HDR)
  • Funcţie Uniformizare luminozitate
  • Calibrare hardware cu software Palette Master Element

Despre Radu Tudoroiu:

martea foto live

Când era mic, tatăl lui Radu avea un aparat Zenit pe care nu avea voie să pună mâna. Prin clasa a 9-a l-a folosit prima dată și atunci și-a dat seama că asta va face pentru tot restul vieții. Cu ceva timp în urmă, la 23 de ani, Radu Tudoroiu a plecat din Anglia, unde a studiat fotografia, pentru a se întoarce în România. A absolvit cu onoruri Universitatea de Arte Creative din Rochester, UK și s-a întors înapoi în țară.   

„În Anglia, dacă apeşi pe un buton, ştii exact ce vei obţine. În România, însă, dacă apeşi pe acelaşi buton, mereu obţii altceva; şi niciodată nu ştii ce. Anglia îţi oferă răspunsuri, România te face să-ţi pui întrebări. Anglia e ermetică, e constantă, România e mereu altfel. De câte ori revin în ţară, găsesc ceva nou”.

Acolo a predat ocazional cursuri de fotografie altor departamente, dar și liceenilor. A realizat că îi place să predea și că este un mod excelent de a deschide noi orizonturi cursanților. În paralel s-a ocupat la început de fotojurnalism, apoi de fashion până într-un final, când și-a găsit locul în zona de advertising, muzică și corporate.

Radu susține la F64 Cursul acreditat de editare foto, pe care îl găsești aici.

Descoperă toate ofertele BenQ disponibile la F64 și vino la eveniment!

Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.