Între 18 și 30 septembrie, te așteptăm la Zilele Sony!

Postat de: F64 F64

F64 găzduiește în perioada 18-30 septembrie 2017 Zilele Sony, eveniment în cadrul căruia te invităm la 3 prezentări gratuite. Te așteptăm așadar la magazin, dar și online, pentru a ne bucura împreună de Zilele Sony, unde vei beneficia, pe lângă cele 3 prezentări, de zile pline de oferte la produse din seria RX, A7, dar și la harduri externe, carduri sau obiective.

Agendă evenimente Zilele Sony:

Toate cele trei evenimente vor fi transmise LIVE, vom reveni și cu înregistrările din YouTube.

19 septembrie, ora 19:00 – Fotografia de călătorie, cu Dan Mirică (ediție specială Marțea Foto)

Găsești prezentarea de pe Youtube chiar aici!

 

călătorie
(c) Dan Mirică

Prezentarea de marți, parte și din proiectul Marțea Foto, LIVE la F64, se va învârti în jurul urmatoarelor subiecte:

  • Despre experiența lui Dan cu echipamentul Sony
  • Despre fotografia de călătorie de la început și până în momentul prezent
  • Despre particularitățile acestui gen fotografic și întrepătrunderile cu fotografia wildlife, de natură, peisaj (urban sau rural), de stradă și de portret
  • Despre ce înseamnă să îți direcționezi viața pe linia pasiunii

Despre Dan Mirică:

călătorie

După 9 ani în domeniul achizițiilor, Dan Mirică a decis că este timpul să se îndrepte spre antreprenoriat, dar în același timp a avut ocazia să înceapă și un business ce ținea de fotografie.
Călătoriile l-au ajutat să fără pași mari în viața de zi cu zi. După doi ani de căutări, a ajuns și în Maroc. A fost locul care a trezit în el pasiunea pentru fotografie. De acolo toate s-au desfășurat șnur. A participat la câteva workshop-uri cu Sorin Onișor, i-a fost și asistent la câteva dintre ele. După a început să meargă la nunți (pentru a-și îmbunătății echipamentul foto), iar peste un an și jumătate, a avut curajul să organizeze prima ieșire foto împreună cu Sorin Onișor, mentorul său în ale fotografiei și pasiunii fotografice.

Înscrie-te aici!

21 septembrie, ora 19:00 – Workshop de portret în studio, cu Adrian Bulboacă