(c) George Boangiu

DJI Spark, prima dronă a lui George Boangiu

Vrei să-ți cumperi o dronă, dar nu ești încă sigur ce model ți s-ar potrivi cel mai bine? Află că George tocmai ce și-a achiziționat prima dronă, un DJI Spark, de care este foarte încântat. În acest articol vei putea parcurge alături de el primii pași făcuți după achiziție, unboxing, testare de funcții și de zbor. Află dacă DJI Spark este drona potrivită pentru tine!

Salut, sunt George Boangiu și sunt videograf de 14 ani. De foarte mult timp îmi doream să îmi achizționez o dronă. În primul rând, pentru a mă ajuta în proiectele mele, apoi ca să pot capta imagini inedite în vacanțe și, nu în ultimul rând, să-mi îndeplinesc dorința de a pilota o dronă.

În acest fel, am ajuns la DJI Spark. Am fost sigur că este drona perfectă pentru mine.

Așa arată primul meu unboxing al unui produs 🙂 În viitor, voi încerca să îmbunătățesc.

Avantajele dronei DJI Spark pentru mine:

  • Este foarte mică, aproape pare de jucărie și nu atrage atenția curioșilor din jur.
  • Extrem de rezistentă la lovituri; este rezistentă chiar și apă.
  • Toate accesoriile, cu tot cu dronă intra într-o geantă de dimensiuni mici. O pot lua peste tot în vacanțe fără să mă incomodeze în vreun fel.
  • Este rezistentă la vânt puternic. Am testat-o inclusiv la mare, în România. S-a comportat neașteptat de bine.
  • Camera are un gimbal pe 2 axe. Stabilizarea video este excelentă. Chiar și în vânt puternic înregistrarile video sunt stabilizate și nu tremură imaginea.
  • Camera este foarte bună pentru dimensiunea ei, iar imaginile pot fi folosite cu succes în proiectele mele. Filmează la o rezoluție Full HD 1920×1080 30fps cu un bitrate de 24 Mbps
  • Faptul că o pot ridica în aer din palmă și o pot ateriza la fel mi se pare genial. În special în locurile în care nu o poți pune jos (pe nisip, pe noroi, etc.)
  • Are senzor în față, deci nu poți intra cu ea în obstacole. Se oprește singură înainte de un potențial impact.
  • Are mai multe moduri inteligente de zbor și funcții.

De exemplu, funcția “trepied” îți permite să miști drona extrem de încet, pentru a obține imagini cinematice. Funcția “Active Track” îți permite să selectezi o persoană în aplicație, apoi drona va urmări și va menține în focus persoana respectivă.

Să nu uităm și de restul funcțiilor: Dronie, Rocket, Circle,  sau Helix. Imagini cu aceste funcții puteți vedea în video-ul de mai jos.

DJI Spark este nelipsită din vacanțe acum. O voi lua peste tot. Este prezentă și în proiectele mele (nunți, corporate, etc). Știu că am făcut cea mai bună alegere. Este drona perfectă pentru mine.

Mai jos am unit câteva cadre din ce am tras cu ea până acum 🙂

Galerie foto:

Articol, video și fotografii de George Boangiu.

[products ids=125035842]

Save

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Salut.Am si eu o intrebare.Am o drona Dji Spark Alpine white si nu ii dau de cap nu stiu sa o fac sa zboare.Daca ma poti ajuta cumva.Multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.