Canon Legria GX10, cea mai nouă cameră video 4K

Cea mai nouă cameră video 4K pentru creatorii de conţinut contemporani: Canon Legria GX10.

Canon prezintă o nouă clasă de camere video pentru entuziaştii filmărilor care sunt dedicaţi surprinderii de poveşti, momente şi conținut cu adevărat important. De la aventuri măreţe la amintiri inegalabile, Legria GX10 are tot ce trebuie pentru a surprinde toate aceste momente în imagini de calitate excepţională. Oferind funcţii avansate şi fiabilitate superioară, această cameră video 4K 50p este esenţială pentru toţi acei cărora le place să facă filmări incredibile şi care se străduiesc să obţină de fiecarea dată un conținut mai bun.

Calitate a imagini care va rezista în timp

Modelul Legria GX10 poate suprinde imagini la o calitate care va rezista testului timpului. Dotată cu funcţii de filmare 4 K 50p, acest model oferă o rezoluţie de patru ori mai mare decât filmarea Full HD la 1080p, redând chiar şi cele mai mici detalii şi dând viaţă momentelor speciale. Oferind o experienţă de înregistrare versatilă, modelul Legria GX10 acceptă filmarea în format MP4 fie la 35Mbps pentru format Full HD sau la 150Mbps pentru format 4K 50p – ideal pentru filmarea acţiunilor desfăşurate în ritm rapid. Deoarece poate surprinde până la 100cps, această cameră video, nouă în clasa ei, vă permite să produceţi conţinut foarte variat, de la filmare cu redare accelerată la filmare lentă la 0.25x.

Calitate profesională obţinută uşor

Camera video Legria GX10 facilitează procesul de realizare de filmări profesionale într-un mod simplu şi uşor. Aceasta este prima cameră video cu un senzor de tip 1.0 care integrează tehnologia Canon Dual Pixel CMOS AF, oferind o profunzime a câmpului redusă şi focalizare rapidă, clară şi care poate fi personalizată.  Trei filtre ND optice asigură un control al expunerii cu două, patru sau opt stops imagini de calitate deosebită în condiţii de luminozitate foarte scăzută sau excesivă, în timp ce noul obiectiv grandangular 4K cu zoom de 15x vă asigură calitatea promisă de formatul 4K.

Datorită modului Interval Dinamic Larg, Intervalul Dinamic a fost extins la 800% pentru a putea surprinde mai multe detalii în condiţii de luminozitate scăzută sau excesivă, pentru a putea obţine imagini clare şi vibrante care să poată fi împărtăşite fără editare. Ecranul tactil mare, instinctiv, cu unghi variabil, conferă acces simplu şi rapid la funcţiile esenţiale de care aveţi nevoie pentru a filma scene cu acţiune dinamică, precum petreceri, nunţi sau vacanţe pline de acţiune. În acelaşi timp, funcţia de Stabilizare a imaginii (SI) cu 5 axe a fost optimizată pentru ca dumneavoastră să puteţi obţine filmări clare în tot intervalul de zoom.

Convenabil şi fiabil

O cameră video compactă, uşoară şi robustă, dotată cu numeroase funcţii profesionale, modelul Legria GX10 este ideal pentru orice ocazie. Design-ul ergonomic îl imită pe cel al camerelor video profesionale şi este prevăzut cu un vizor reglabil şi funcţii profesionale precum un comutator rotativ pentru zoom şi butoane care pot fi personalizate. Setările manuale complete vă permit să reglaţi nivelul de control în funcţie de nevoile şi experienţa dumneavoastră, iar modul automat uşurează procesul de operare al camerei video. Datorită celor două sloturi pentru carduri SD, puteţi realiza fişiere de rezervă şi datorită înregistrării continue, nu veţi rata niciun moment important. Aceste funcţii, alături de durata mare de viaţă a bateriei, fac din camera video Legria GX10 însoţitorul perfect cu ajutorul căruia puteţi surprinde aventuri incredibile, de la safari la ski.

Deoarece camera video este dotată cu Wi-Fi în două bande, puteţi filma de la distanţă şi puteţi transfera fişierele din mers pentru a putea împărtăşi aceste momente speciale cu ceilalţi. Camera video include şi o telecomandă wireless, cu ajutorul căreia o puteţi controla de la distanţă.

Pregătită de perfecţionare alături de dumneavoastră

Deşi microfonul stereo încorporat este puternic şi oferă calitate deosebită, intrarea suplimentară de 3,5 mm pentru microfon, minisuportul avansat şi ieşirea de 3,5 mm pentru căşti vă permit să personalizaţi camera video Legria GX10 conform preferinţelor dumneavoastră de sunet. Această conexiune auxiliară simplă îi ajută pe creatorii de conţinut să îşi transforme pasiunile şi hobby-urile într-o carieră.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.