Obține cele mai reușite portrete cu obiectivele speciale Sony

Realizaţi cele mai reuşite portrete cu obiectivele speciale de la Sony: SEL50F18F şi SEL85F18.
Descoperiţi obiectivele Sony pentru portrete, pentru camerele cu montură E Alpha.

Obiectivele bune pentru portrete au diafragme largi, utile pentru fotografierea în interior sau în lumină scăzută. Diafragmele largi au o adâncime mai mică a câmpului, astfel încât subiectul se distinge clar de fundal. În general, obiectivele pentru portrete au distanţe focale de 50-135 mm şi diafragme de F1.8 sau mai mari.

SEL50F18F de la Sony – obiectivul cu distanţă focală fixă de 50mm este indispensabil

sony

Un obiectiv cu distanţă focală fixă de 50mm este obligatoriu pentru utilizatorii serioşi ai camerelor full-frame. Acesta are greutate redusă, este compact şi este ideal pentru portrete. Veţi crea efecte de bokeh minunate cu diafragma F1.8.

sony

Mobil și ușor de manevrat

Deşi este un obiectiv full-frame, acest model este compact şi cântăreşte doar 186 de grame. Nu este o povară în geantă sau montat pe cameră şi este pregătit oricând aveţi nevoie de el. Dimensiunea şi greutatea obiectivului se potrivesc excelent cu corpurile compacte din seria a7 şi poate fi purtat şi manevrat cu o uşurinţă remarcabilă.

sony

Detalii, textură și gradaţie realiste

Configuraţia optică actuală cu două lentile Gauss şi un element asferic reduc aberaţia sferică şi cromatică pentru redarea clară, de înaltă calitate, în fiecare cadru. Designul cu două lentile Gauss mai reduce curbura şi distorsiunea câmpului.

sony

Efect bokeh cu distanţă focală fixă și diafragmă mare

Diafragma circulară de F1.8, şi cele 7 lamele ale sale reuşesc să creeze un efect bokeh reuşit în fundal, care scoate în evidenţă subiectul. Plasarea unui subiect focalizat clar în faţa unui fundal defocalizat omogen este o tehnică esenţială pentru imaginile profund dimensionale.

sony

Fotografiaţi noaptea sau în interior, în lumină slabă

Diafragma maximă de F1.8, este un avantaj când fotografiaţi noaptea sau în interior, în lumină slabă. Împreună cu corpul unei camere din seria a, care are inclusă stabilizarea imaginii, capacitatea de a fotografia în lumină scăzută imagini clare din mână creşte în condiţii de întuneric, fără a folosi excesiv sensibilitatea ISO ridicată.

sony
Inspiraţi-vă cu obiectivul pentru portrete SEL85F18 de la Sony

Doriţi să realizaţi portrete şi mai bune? Obiectivul SEL85F18 vă oferă o focalizare clară remarcabilă şi un efect bokeh magnific. Performanţa superbă a imaginilor este continuă în tot cadrul, chiar imediat de la setarea cea mai largă a diafragmei, F1.8. Acesta este obiectivul suprem cu distanţă focală fixă şi cu focalizare automată de precizie.

sony

Rezoluţie ridicată în întreaga imagine

Acest obiectiv compact, uşor de manevrat, are performanţa unui obiectiv cu distanţă focală fixă, cu rezoluţie ridicată în întreaga imagine. Un design optic de precizie cuprinde un element de sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) pentru a reduce eficient aberaţia cromatică, iar aberaţia sferică este bine controlată pentru o claritate generală cu efect bokeh omogen, când este necesar.

sony

Portrete evidenţiate frumos cu efectul bokeh

Aberaţia sferică este optimizată cu atenţie pentru a obţine echilibrul optim între rezoluţie şi efectul de bokeh omogen şi natural care poate oferi un decor perfect pentru o gamă largă de subiecţi, în timp ce diafragma circulară cu 9 lamele contribuie la evidenţierea frumoasă a efectului de bokeh. 85 mm înseamnă adesea prima alegere a fotografului pentru persoane şi portrete.

sony

Acţionare silenţioasă și precisă a focalizării

sony

Un sistem de acţionare liniar cu două motoare acţionează direct mecanismul de focalizare al obiectivului fără pinioane care lucrează zgomotos, pentru poziţionarea precisă şi funcţionarea silenţioasă, ceea ce este excelent pentru filme şi fotografii.

Construcţie de calitate, caracteristici adaptabile

sony

La calitatea şi adaptabilitatea remarcabile se adaugă un buton de menţinere a focalizării ce poate fi personalizat, un inel de focalizare larg şi sensibil, designul rezistent la praf şi umiditate şi alte îmbunătăţiri.

 
[products ids=1046279,125033610]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.